4aylik bebek kilosu

Bi dene bakalim olmassa bnde baslarim en azindan gece yatarkn rahatlarim uyumdn weririm ama seninkinin kilosu iyiymis

Hipp in mamaları da ii ama çok fark arı ile. Arı mama yıllardır var hem. Bende hangi marka versem die çok araştırdım.

Ya hipp de ovuluyo ama bilemem eczaneyede sorabilirsin tavsiye alirsan ya sen su muhallebi tarzi da olan mamadan bahsediyosun demi sut gibi olandan deil

Muhallebi aynen. Pirinç unu varsa onunla yapılır. Pirinç unu suyla karıştığında iyi bir demir kaynağı

ben de pirinç unuyla muhallebi yapıpverecektim ama doktor kesinlikle verme dedi 5 ayınınbitmesini bekle dedi ayrıca pirinç ununun hiçbir faydası yokmuş bebeği sadece şişiriyormuş hazır mamalar da öyle ne yapacağimi şaşırdım :(

Son düzenleme:
Zaten üç kaşık yiyorlar onu da gece verirseniz rahat uyurlar. En iyisi mi yoğurt ( ev yoğurdu ) meyve püresiden yapalım.

Ya aslinda bakarsan bu tarz seyler yemesi muhallebi.yogurt vs. Bebegi tok tutup uyumasini saglamiyomuski bis oyle zannediyomusuz yerse uyur vs. Diye aslina bakarsan gece uyanan emen bebek saglikli olurmus yani uyanmadi diye aevinmemeliymisiz ne kadar uyandiysa okadar iyiymis psikolojik iste bizdeki

Ewet baharcim pirinc ununu kilo alsinlar diye veriyolar seninkinin kilosu iyi werme bncede bnde vermeyecem corba falan aha fayali okur diye dusunuyorum

bence de elifcim vazgeçtim zaten vermiyorum ama bazen sütüm az oluyo endişeleniyorum

Valla ben disimi.sikiyorum artik.biraz daha idare etmek icin az kaldi bu ayda dilsun baslayacam insaalah yumurtadan falan zaten ayin1de asimiz var konusurumda ozamn insallah

kızlar merhaba benim kızım 12 mayıs doğumlu 13 eylül de kontrolümüz vardı. 7.5 kilo olmuş bebeğim. Boyu da 64 cm idi. Dr kilosunun çok fazla olduğunu söyledi. Ek gıdaya başlatmadı. Bebeğim zaten beni hiç emmedi sağma ile de sutum 2 ay oldu. Yani bebeğim sma mama yiyor. Dr mamayı sınırlı vermemi söyledi. 3 saatten aşağı vermiyorum. O da 3 ölçek veriyorum. Eğer 3 saat sonra ağlamazsa yine vermiyorum. Uyuyorsa 5 saati bulabiliyor. Arı mamaya ise asla dedi drumuz. Zaten ben de sağlıklı bulmuyorum.

Bisde 21 mayis dogumluyuz hemen hnm benimkide o aralarda kilosu bis ek gidaya basladik bugun doktor basla artik.dedi hasta suan sanirim.beni emmeyi birakacak cok.uzuluyormm:-(

Bisde 21 mayis dogumluyuz hemen hnm benimkide o aralarda kilosu bis ek gidaya basladik bugun doktor basla artik.dedi hasta suan sanirim.beni emmeyi birakacak cok.uzuluyormm:-(
geçmiş olsun canım. Bu havalar çok fena şuan bizler için. Kollamanın en zor olduğu aylar. Imarım bırakmaz emmeyi. Ben hiç yaşayamadım emzirme duygusunu. Bu yüzden çok üzülüyorum ben de.

geçmiş olsun canım. Bu havalar çok fena şuan bizler için. Kollamanın en zor olduğu aylar. Imarım bırakmaz emmeyi. Ben hiç yaşayamadım emzirme duygusunu. Bu yüzden çok üzülüyorum ben de.
kiloya gelince canım sutun yaptığı kilo sorun değil benim ki mama kilosu. Asıl o sorun.

Ya gercekten uzuluyorum hasta bide ondan mi ki diyorum saol insaalah emer ya ek gidaya gecsem deyip duruyodum biyerse okudum aslinda en kolayi emzirmek diye gercekten emiyodu uyuyodu falan simdi corbaai puresi carti curtu valla yaaa cok zormuss:-( ama guzel genese rabbbim yokluklarini gostermeai

Ya gercekten uzuluyorum hasta bide ondan mi ki diyorum saol insaalah emer ya ek gidaya gecsem deyip duruyodum biyerse okudum aslinda en kolayi emzirmek diye gercekten emiyodu uyuyodu falan simdi corbaai puresi carti curtu valla yaaa cok zormuss:-( ama guzel genese rabbbim yokluklarini gostermeai
aminnn canım. Bence hasta emmiyor diye geçme ek gıdaya. Bu sefer iyice bırakabilir emmeyi. Acıkınca emecek nasılsa. Bir kaç gün bekle bence. Hasta iken bizim de nasıl halimiz olmuyorsa onun da hali yoktur emmeye. Ama emecektir acıkınca. Az az da olsa emain sen sık emzir alırsa. Hem anne sutu en güzel ilaç. Keşke bemiçki de emseydi

Ewet canim aslinda emmek istiyo.ama burnu tikali oldugindan birakiyo hmmn bnde oyle diyorum acikkinca muhakkak emecek aynen biz bile nasil kotu oluyoruz yavcaklar me yapaain..

Back
X