mrb kknün güzeel bayanları:) dün bende aranıza katıldım ve katıldıgım gbi heemmmencecik baslık açtım:) benim3yıldır süren çok güzel bir ilişkim var cok sevip seviliyorum çok iyi anlaıyoruz tabiki arada tartışmalarımız var ve o tartışmalrdada ikmizde natçı oluyoruz ve birbirimizi görmeden barışmıyoruz sonrada kızıyoruz niye ugraşmadın neden msj atmadın diye..ikimizde aynı ünivdeyiz erasmus diye bi program vardınot ortalaması ve ingilizcesi gayet iyi oldugu için istedi ben hep yok diyordum ama sonra düşündüm ilerde pişman olup beni suçlarsa bu yükün altından kalkabilir miyim?diye ve tamam dedim basvurusunu yaptı kabul oldu polonyaya gidicek 4bucuk aylıgına istemeye istemeye gönderiryorum benmle konuştu okudugu bölüm(mühendislik) itibariyle ilerde iş imkanını 1 derece daha artıracagını dilini geliştirecegini boş olarak mezun olmak istemedigin beni ok sevdigini ve ilerde istedigimiz bir hayat için ailemin karşısına kendine güveni tam bi şeklde çıkması için bunu yapması gerektigini vs vs konuştuk.ben ona cidden güveniyorum bu ana kadar hiç bir yanlışı bile olmadı ve kafasını kaldırıp tek bi kıza bile bakmaz çok efendi bir cocuk kız cevrsi yok zaten..benim yakın arkdaşımda polonyaya gittigi için nasıl bi ortamı oldugunu az cok biliyorum ve bu beni azda olsa tedirgin ediyor sevglim diye demiyorum hoş çocukta:)kişiligi saglam ama oraki ortama kapılmasından korkuyorum...ve biz hiç bukadar ayrı kalmadık ben onun özlemiyle nasıl baş edecegim bunu ona söyleyince kızıyor bana kalanamı zor sanıyorsun gidenin içi hiçmi acımıyorfalan diye. sevgilimi üzmekte istemiyorum kızlar nasıl düşünmem gerektiini bilmiyorum.
ay ben olsam bende giderdim o benım geleceğim tabı ki sevıcem sevilicem ama sevgilimin yerı ayrı mesleğimin yerı ayrı ki ersmusta bir şanstır yani herkeze nasip olmaz sen arkadaslarına hava at sevgilim erasmusu kazandı diye, ben olsam öyle yapardım ve asla üzülmez gurur duyardım tabıkı git derdim bütün hayatı sen degilsin sonuçta bu şans sanada gülse eminim oda git derdi sana gitme dersen çocukluk yaparsın bence hayatının şansı bu belkide...
bence sevgilin geleceği için helde beraber bi geleceğiniz olacaksa ikiniz içinde gayet mantıklı bi adım atmaya çalışıyo kesinlikle destek olmalısın.sevgiline güveniyosanda hiç korkma zaten kısa bi süreliğinie gidiyo. ilk başlarda yokluğu zor olur ama alışırsın.benim sevgilim çoğunlukla türkiyede olmadığı için bana kolay geliyo :)ama kesinlikle destekle yanında ol derim.
benim bir yakın arkadasım gitmişti polonyaya erasmusla, o da muhendıslık okuyordu,kendını geliştirmek ıcın gıtmıştı ama daha önceden gidenlerden de ortamı sorup durmustu, türk erkeklerı cok popülermiş polonyada, temız bir cocuktu bu, orada kendını kaptırdı ilk zamanlar, her gün bır kızla gece barda tanışıp ilişki yaşıyordu, erkekler arasında yaygındır bu erasmus muhabbetı, bunu özellikle başka tecrubeler ıcın kullanırlar, erasmus diyince pis pis sırıtırlar, erkeklerden erasmusu asıl amaç yanında bile olsa bu amaçla kullanmayan bana kalsa yoktur.. Neyse bu arkadas normalde romantık sadık biriydi, oraya gıdınce o özgürlük ortamında sudan cıkmış balığa döndü, çok bocaladı, her gün birine aşık oldu sandı,kaç kişiyle beraber oldu, ama sonunda polonyalı bir kızda karar kıldı,erasmusu bir dönem daha uzattı, şimdi o kızla ciddiler hala görüşüyorlar evlenecekler. Senınle ciddi bile olsa orada illaki bir şeyler yaşayacaktır bence, sonra yıne sana dönebılır tabi, ilişkini koparmamaya calış, her gun ara maıl at,webcamden konuş.
Merhaba. Ben birkac aydir yurtdisinda okuyorum. Konunu okuyunca kendi gorduklerimden biraz bahsetmek istedim. Bu endiselerin yersiz degil. Erasmus muhabbetini, erasmus denince erkeklerin aklina gelenleri hepimiz biliyoruz. Ben burda o kadar cok kisi gordum ki sevgilisini aldatan, her gece sapitan.. neler neler. Sevgilisine sadik kalan da var goruyorum, ama saysan uc bes tane. Geri kalan hepsi biseyler yasiyo, bazisi bi sure direniyo yapmamak icin ama ortam cok serbest, kizlar desen inanilmaz.. Guzellik olarak demiyorum, rahatlik acisindan. Hani bir geyik var ya misal "Polonya'da kizlar teklif ediyomus' diye. Aynen oyle.. Sonuc olarak boyle seyler oldugunu bil.. Bunu bilmek ne degistirir bilmiyorum ama, hersey sevgilinde bitiyo. Dedigim gibi yapani da var yapmayani da. Ozlem konusunda da, nasil dayanicagini bilmiyosun, cok zor tabiki o kadar sure ayri kalmak. Ben de bes aydir ayriyim sevgilimden, uzaktan iliski yurutmek cok zor. Saglamsa iliskinin temelleri, yeni duruma adapte olup kendinize gore bi duzen oturtuyosunuz gene. Ama degilse hemen bitiyo. Benim cok sukur kavga, dovus de olsa (ozlem ve neler yaptigina dair merak yuzunden) bu zamana kadar geldi. Bence ne kendine zehir et bu sureci, ne sevgiline. Bu hersey icin bi sinav aslinda bir nevi. Iliskiniz icin, senin icin, onun icin. Bunu sorunsuz atlatabilirseniz zaten anlarsin ki hakkaten degerli bi iliski yasiyosun. Sevgiline de guven.. Skma onu uzaktan. Sevgilileri kilometrelerce uzaktan kiskaca aldigi icin bunalip boyle seylere yonlenen de var. tşkür ederim erasmus muhabbetini biliyorum ben ve egtim açısından bi katkısı olmayacıgınıda biliyorum gönlüm razı degil ama keşke dememsini istedim..yapan insan heryerde yapar ama oraya gidince bi anda rahalıgın içine düşecekler benimarkadaşmda yarın dönemlginegitti kı olmasına ragmen en ufagından burda tatmadıgı çkileri orda hergn içiyordu egitim yoktu okulu sonradan görmşler sınav yok zaten dili lehçe kızarıcok rahatmış sevgilimnde dıkkt çeken bi cocuk bunu ona yansıtmamaya çalışıyorum ve bu düşüncelerimide ona söylemiyorum ondan bu tür bişi bekledigimi bilmesin diye 3yıldır kafasnı kaldrıptek bi kıza bakmış yada yanlış bişeyi olan biri degil çevrem geniş ve mutlaka birinden biri görüp bana hemmen iletiyorlar efendiligini :))ve şu korkumda var oraya gidp dönüp burdaki yaşantıyı hayatı türkyeyi sevgilisini begenmeyen çok kişi var buda beni tedirgin diyor
bebegm özlemse özlem olsun azcıkta bu oglan askere gtmicekmi talım?bnde mühendislik ögrncisiyyim fakülted kız bile yoktur düzgn ordada belkisen cannı sıkma endişelerini bi kenara bırak yasa ve gör diyorum bn no panic:)mühendis kafası komutlarla çalışır bilirsin birazda bakma dersn bakmaz:)) üzülme sennn kendi kıymetini bil lütfen
şimdi snu da düşün bak arkadasın zaten mühendislik okuyo canı cıka cıka e bide 25 30 sene o işi yapcak tek fırsatı bu gbi azcık dünya görmek için:)ee komutlarınızda tamsa sokakta gördüğü teyzeye kadar sende polonya kültürüne hakim olcan demektir:)yazıktır sıkma canını ii düşün ii olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?