4buçuk aylıgına yurtdışına gidiyor..:(

ahh ne güzel evlenmişssiniz darısı sevenlerin sadık olanların başına:)çok rahat bi ortam bılıyorum biz yanyanayken bile kızıp tmm bitsin diyordum çok nadirde olsa orda dayanamamki bitmesinden korkuyorum buraya gelip artık beni ilişkimiz begenmemesnden korkuyorum egitim amaçlı deglerasmus ama öyle kabul ettim artık gidicek bu belli bişi yapabilecegim birşey yok gitme demenin yükümlülügünü alamıyorum oda gider zatenbu dönemi atlatrsak hayatta bırakmam onu ama atlataazsak önüme bakacagm bende ne düşünecegimide bilmiyorum

Roller değişiyor tamam ama kendini onun yerine koy bence. Sen gitsen o ne yapardı? Sen bir şey yaparsın diye düşündüğünü bilsen, ne yapardın?
Teşekkür ederim. Hollandaya gidiyorum ben de ocak ayında

sizde çevrenzden bilirsinizki gidipte sadık kalanlar onda 1 çok güvensenizde mutlaka bir şüphe olacak omalıda seviyorsan içn çokda rahat gönderemezsinki :S

gitti diyelim, bu dönem de bitti, iki üç pürüz oldu atlattınız, geri döndü, gözüm kimseyi görmedi, hiçbir yere çıkmadım, barlara gitmedim, içmedim, sadece gündüzleri derslere girip müzeleri dolaştım dedi, inanacak mısın? emin olabilecek misin? kesin hiçbir şey olmadı diyebilecek misin? en ufak bir flörtü dahi olmadı diyebilecek misin? illa başkalarıyla yatması kalkması değil, beraber yemeğe çıktığı iki bira çaktığı bir başka kadın bile beni rahatsız eder, aynı şekilde bunu kadın yapsa erkeği de rahatsız eder.

sizde çevrenzden bilirsinizki gidipte sadık kalanlar onda 1 çok güvensenizde mutlaka bir şüphe olacak omalıda seviyorsan içn çokda rahat gönderemezsinki :S

Tabi ki öyle ama sadık kalma konusu kişinin ilişkisine bağlı. Ben de çok kıskanırdım hatta göndermek istemezdim. Hatta erkek arkadaşım da kıskanıyor eminim buna ama eğitimim için gidiyorum, kendimi biliyorum, erkek arkadaşım beni biliyor, gidiyorum. Sonuçlarını tam 1 sene sonra öğrenicem.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Seni anlıyorum. Allah size ayrılığın sabrını verir.

diyemeyecegim tabiki ve benide rahatsız eder.zaten ben gitcegini bildigim için bar kültürünü görmek istiyorsan gidblirsin abartmamak şartıyla dedim bunu demesemde gidicek ben evmem yapışık dans edilen içkili vıcık vıcık ilikilerin oldugu yerler oda dogdugu yer itibaryle öyle bi tip degill ama oryagidip açılırsa karakteri saglam deglmiş derim bizim tanışklıgımızda var ailelerin cok güzel tesadüflerle bulduk birbirmizi çok güzel 3 yıl yaşadık çok tuhaf bi şeklde sonradan ögrendkki aileler tanışık birbirimizin gözlerine bakıp aklımızdan geçenleri anlıyabiliyoruz aynı pencereden bakabiliyoruz tartışmaharicinde:) herşeyimz aynı.herks imrenerek bakıyor bize çokda yakışıyormuşuz:) gözlerime bakarken gözleri doluyor içi gülüyor sevdigini iliklerime kadar his edebiliyorum ben lsaydım o gitme deseydi gitmeyebilirdim ve böyle bir aşkı erasmus denilen saçmalık yüzünden ordaki rahatlık yüzünden kişinin o ortama öznmesi yüzünden kayetmek istemiyorum ama yapacak bişeyim yok yazkkigitme dedim ortalamayı boşunamı yaptım neden okadar çalıştım gelecegimiz için b adım vs diye saydırdı sustum..

aldatacak adam burda da aldatır zaten. küçük düşünmemek lazım,gitsin görelim neler olacak. bi pürüz çıkarsa zaten doğru kişi o değilmiş dersiniz.hayat bu,olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.

hiç uzun ayrıkamadık o özlem sabırsızlık kıskançlıklanasıl oacak blemiyorum..bende cok güveniyorum ama aklımın bi tarafı acaba? demekten vazgeçmiyor.o bana hikimseye güenemedigi kadar güveniyor ve içi çok rahat gidicek bu biraz sinir bozucu durum :) sizede sabrını veriri inşallahh..1seneliginemi gitceksn?

bu mesajdan sonra yatacağım canım

o kadar çok şey var ki, şu an ilk aklıma geleni yazıyorum sana, bunlar sınıfta beraber takıldığım kişiler.

x,y,z diyorum bu kişilere

x: bu kıza üçüncü sene ilk dönem çıkmadı erasmus ikinci dönem çıktı,
y: bu erkeğe üçüncü sene ilk dönem çıktı, x ile hazırlık da dahil 4 senedir sevgililer
z: bu kıza da üçüncü sene ilk dönem çıktı, x ve y ve benimle arkadaş.

y ve z gittiler aynı üniversite elbet, yurda gidiyorlar, herkesler yerleşmiş zaten, bunlara diyorlar ya aynı odada kalacaksınız ya da farklı kişilerle, bunlar farklı olsun diyorlar sanıyorlar ki hem cinsleri olacak, elbet karşı cinslerle yerleştiriyorlar, bunlar yapamıyor, ee bari tanıdık olsun diyorlar, bizimle de TR'de sürekli bağlantıdalar. x sorun yapmadı, elbet daha iyi birlikte çıkın dedi. Sorun yok. Ama ben hiç ses etmedim adım gibi biliyorum o dört ay içinde muhakkak bir şeyler olur. ateşle barut yanyana olamaz derim hep. Hep bir mesafe olmalı, o mesafeyi koruyamazsan ipin ucu kaçar, aynı odada da mesafe olamıyor haliyle.

y ve z döndüklerinde herne kadar saklamaya çalışsalar da aralarında bir şeyler olmuş ve x depresyonlarda, ben ortada kaldım. yahu devamlı mail atıyorlar bu akşam şu ülkeye gezmeye gidiyoruz, şu barlara gitik dün, dün şurada sızdık, inan olsun bir tane müze dolaşmamış cahiller :) pabucumun eğitimi :) notları yerlerde geldiler zaten.

tabiki öyle bende buna katılıyorum yapan adam heryerde yapar yapmayan ise kafasını kaldırıp bakmaz..türkiyedeki kızlarda artık çok rahatlar ama orası avrupa olunca kızları farklı ve rahat olunca farklı gelebilirmi acaba diyede geçyor akıllardan..evet gitsn görelm boşuna zaman zaman hımm ozaman denilmemiş:))

Sevgiline güvendiğini belli et, kimseye bakma, off nasıl olcak ki falan şeklinde sakın konuşma. Sanki yanındaymış gibi davran ona. Güveniyorsundur anlıyorum, kafanda bikaç soru işareti var, haklısında ama ona sakın belli etme bunu.
O seni gerçekten seviyorsa "mesafeler" aşkınıza engel olmaz. Seni özler, seni düşünür, gelmek için can atar..
İşte burda bütün iş sana düşüyor. Ona güvendiğini, kendisini bekleyeceğini söyle.. Kariyeri için karşı konulmaz bir fırsat.. Bencede en doğrusu gitmesi ve seninde ona destek olman. Hiç düşünme bunları, içinizi rahatlatın. Allahım tez vakitte kavuştursun

çok tesekkür ederim güveniyorum gerçekten ne olsa anlatıyor bana korkularım var ama zaten içim cok rahat göndersem tuhaf olmaz mı? Degikmesl korkutuyor beni ve gidenlerin cogu enn cok seveni bile ordan birini bulup türkiyedekini bırakıyorlar taki kafalarına dönünce dank ediyor ben böyle olmasından korkuyorum hiç iyi bişey duymadım bu zamana kadar durum böyle olunca bu kuruntular oluş*yor ona hiç böyle konusmadım ama.ona cok güvendgmi cok sevi bekleyecegimi gelecegimiz için oldgunu kabullendigimi içim el vermesede yolculayacagımı ama yanlış tek bişi yapması durumunda geri dönüşümü olmadan bitcegini söyledim..hiç mi iyi bir örnek cıkmaz ya babiri caizse ordaki kızlar beklıolarda üstlerine atlamak için

Sevgilinin mayasında yoksa başkasına bakmak merak etme bişey olmaz. Ama eminde olamazsın işte, en iyisi yaşayıp görmek..
Bak bide şunu unutma; sen ne hissedersen yaratılışın gereği bunu karşındakine yansıtırmışın. O yüzden sakin ol, bol bol dua et. Hakkında hayırlıysa edebiyle gelir, yok hakkında hayırlı değilse bi şekilde biter, buda bahanesi olur..
O yüzden herşeyi düşünme bu kadar, Allah'a emanet et, inşallah sadakatli davranır de. Yapabileceğin başka bişey yok..
Keşke hiç bişey demeseydin
yanlış tek bişi yapması durumunda geri dönüşümü olmadan bitcegini söyledim
diye. Yapıpta, gizlemesine sebep olabilir bu anlatabildim mi? Bundan sonra doğru adımlar at ve çok dua et.
Allahım gönlüne göre versin canım

canım bence bırak gitsin. hiç gitme yapma etme biz ne olucaz şeklinde konuşma. gitmeyi bu kdr isteyen ve kafasına koymuş adam bnu anlamaz, daha çok içinde kalır. gitmese bile hep seni suçlar senin yüzünden gidemedim olur. aksine bırak gitsin, görsün gezsin. farklı kültürleri tanısın. eğer bahsettiğin gibi güzel bir ilşknz varsa, seni gerçekten çok seviyorsa yanlış hiçbir şey yapmaz. bara da gitsin, eğlensin içsin de ama dürüst erkek, akllı sende olan erkek başka kızların aklına girmesine izin vermez.

ben şuna inanıyorum, insan genç yaşında herşeyi görüp tanımalı. o kltürü bilmek görmek, yurt dışı deneyimi yaşamak bambaşka bişey. bara gitti diye illa -kaba tabirle- bardan kız kaldıracak hali yok. gözlemlemek görmek başka uygulamak başka. eğer erkek arkadaşının içinde uygulama isteği varsa burda da bnu yapar. aynı ülkedeyken senin evde oturmanla, 20 km ötede olmanla başka ülkede binlerce km uzakta olman arasında hiçbir fark yok inan. eğer gerçekten kalbindeysen seni her yere birlikte taşır. erasmusa gidip geldkten sonra değişecek adam da varsın değşşsin gitsin zaten. üstnde düşünmeye bile değmez.

umuyorum ki bu süreci sorunsuz atlatacaksınz. sen kendinden emin, onun sevgisinden emn gözkmeye dvm et. hiç ordayken de başının etini yeme. onu rahat bıraktığını ama istediği her an da telin diğer ucunda olduğunu hssettir.

canım haklısın kuruntular kafamı yicek bu gidişle beni tamamen kaybedecegini bilmesi gerekiyordu..ama dger konularda sıkmamaya çalışacagım çünkü bişi anlatmaz..bide bende 4.sınıf olacagım fen edebiyat okuyorum egitim fakültesine geçiş için o ordayken össye hazırlanırım diye düşünüyordum(K) nasıl yapcam hiç bilmiyorum bu halimle

umarım katkısı olur ona bize.bu kuruntlarımı bimiyor şans eseri karşılaşsa biyerden görüp okusa şaşırır valla herşey kafamı kurcalıyor yüzüme gülen beni sahiplenen arkadaşları bilee aaa gidiyor artık neler yapar gibi düşünüyorlardır bunları düşününce bile üzülüyorum erkek mantıgından nefret ediyorum:Sorada sogukluk girsin istemem ama girersede ben peşinden koşamamki yanlış düşünürüm bunu nasıl atlatabilirim

umarım katkısı olur ona bize.bu kuruntlarımı bimiyor şans eseri karşılaşsa biyerden görüp okusa şaşırır valla herşey kafamı kurcalıyor yüzüme gülen beni sahiplenen arkadaşları bilee aaa gidiyor artık neler yapar gibi düşünüyorlardır bunları düşününce bile üzülüyorum erkek mantıgından nefret ediyorum:Sorada sogukluk girsin istemem ama girersede ben peşinden koşamamki yanlış düşünürüm bunu nasıl atlatabilirim?

İnşallah valla. 6 aylığına gidiyorum ben. Sen de rahat et bence kötü şeyleri at kafandan kendinize zarar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…