4yaşındaki kızını komşunun kocasına bırakan annede hiç suç yokmu yani...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok ama çok üzüldüm...
ama yazılı basında olsun,görsel basında olsun,
bas bas bağırıyoruz milletçe...kimseye güven kalmadı diye ki,
komşunuzun eşine bırakmış..
o adam zaten hasta ruhlu bir adam,o bayan
nasıl güvenipte bırakıp,işini halletmeye gidiyor,
neden bırakıyor,kızını da yanına alsaymış...
Allahım akıl fikir ver Yarabbim...
neden bu büyüklerin düşüncesizce hareketlerinin
cezalarını hep çocuklar çeker...
ne olacak şimdi o çocuğun pisikolojisi,
nasıl atlatacak..atlatabilecek mi...?
içim parçalandı valahi...
insanlar kayınpederlerine güvenmiyorlar,
babalarına güvenmiyorlar ki,
komşunun eşi bu....
tabiki anne istermi bu olayın böyle sonuçlanacağını ama
son pişmanlık fayda etmiyor işte...
Allah yardımcıları olsun,ne denir ki başka...
sevgiler...

sinirden ağlayasım geldi ne biçim insan ya bu minicik bir bedene bunu nasıl yapar Allah bildiği gibi yapsın. uffff sinir oldummmmm yaaaa.

ya gerçektende böyle bir olay olmuş mu?olmuşsa dehşet bişi bu.ya 4 yaşındaki çocuk küçücük bir şey..evli bir erkek nasıl ona kadın gözüyle bakar,nasıl etkilenir aklım almıyor ki..bence kadında çokta suç yok ,neden ,çünkü sağlıklı insanın aklına 4 yaşındaki kızının tacize hatta tecavüze uğrayacağı gelmez..
benim aklım almıyor ,saniyeler sürecek bir bedensel zevk ,nasıl oluyor da herşeyin üstüne çıkabiliyor ve bir insanın hayatını almaya,hastanelik etmeye, o kişiye vahşice davranmaya vs bunlara gidebiliyor.bu kadar önemli bir şey mi ki bu?işte bütün bu olaylar beni çocuktan daha da soğutuyor.(

Evet, komşusu ile ilişkileri yakınsa çok çok mecbur olunca bırakabilir. Ama madem eşi evde yok bırakmamalıydı. Bu konuda sana katılıyorum cnm.

Ben oğlumu evde babasıyla bıraktığımda bile tedirgin olurum. Çok dikkatlidir ama, aniden uyur, maça falan dalabilir. Heryere yanımda götürmeye çalışırım.

allah belasını versinde gebersin o pis sapık kötükedihüso

arkadaşlar bırakın ben çocuğumu komşuma bırakmayı yolda yürürken kimseye sevdirmiyorum bile isteyen istediğini desin elinden çekip yürüyorum artık o kadar çok paranoyak oldum ki yok aidsli iğne batıranlar duydum yok çekip elimden alırlar mı diye sıkı sıkı tutup götürüyorum yanımda:1closedeyes:

anneninde ihmali var ama çok güvenmese bırakmazdı diye düşünüyorum:1ninca:

ama şundan ama bundan olan o kıza oldu hayatını mahvetiler pislikler senağlama

Acıkçası ben annede hiç suç görmedim.
Neden suçlu olsunki
Ve neden suçlar gibi konuşuyorsunuzki
İnsanlık hali , komşusu olan kadına bırakıyormuş hem
Ama bu sefer bu pislik herife denk gelmiş
Nerden bilsin anne , bu adamın şe.... olduğunu
Ahh canım ya o küçücük çocuğa yazık gunah
Anneside istermiydi böyle olsun , çok üzüldüm..

bu sapıkların hastalığınna pedofili deniliyor ve küçük çocuklara bayan gözüyle bakmıyorlar zaten çocuk oldukları için cazip geliyorlar
bu konuda fbı profilleri de var okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla bu tip sapıklar genel olarak çocuklarla iyi diyalog kuran sakin şu efendi diyebileceğimiz tiplerden yani dışardan çok çok iyi gözlemlemedikçe anlamanın imkanı yok ayrıca çoğunlukla geçmişlerinde benzer bir cinsel travma oluyor
o kadın muhtemelen komşusu diye güvendi aslında sanırım benim de aklıma gelmez komşumun sapık çıkacağı ne olsa yüz yüze bakınca güveniyorsun hoş çocuğum yok sanırım olunca böyle düşünmem
bu arada erkek çocuklar da kızlar kadar tehlike altında ağullarınızı da sakının nolur
ayrıca okuduğum kadarı ile nadir de olsa kadınlardan da erkek çocuklara taciz söz konusu olabiliyor kadın tecavüz edemiyor ama çocuğu kendine karşı çeşitli eylemlere zorlayabiliyor bu da çocukta ciddi travma yaratıyor
bu arada kurbanların çoğu komşu akraba gibi tanıdıklardan bu tür eylemlere maruz kalıyor çünkü çocuk yabancılara karşı uyarılıyor ama yakınlara karşı yapılan pek de uyarı olmuyor
konu hakkında bildiklerim bunlar kızlar ama hepimizin çok iyi okuyup öğrenmesi lazım çocuğa bu konuda nasıl eğitim verileceğini felan

canım konuyu acman ıyı olmuş bende sımdı acmaya gelmısdım butun annelere tavsıyem evlatlarınızadıkkat edın ..ozellıkle kız evlatlarınıza olayı bend uyunca cok sarsıldım pskolojım hala duzelmedı ..

offf.. dilim tutuldu yaa...

hep derim annelerin bu konularda paranoyak olmalarında sakınca yoktur diye..
mümkün olduğunca gözetim altında tutmalıyız yavrularımızı...

allahım sen koru yarabbim,çok kötüü yaaa
ama kadını yargılamadan düşünmek lazım
uzun süredir tanıştıkları komşularıysa güvenmiş ve şüphe etmemiştir ki
yanlış yaptığının farkındayız şu anda hepimiz
allah kisenin başına vermesin yaa
çok ama çok dikkatli olmak lazım
insanlar insalıktan çıkmış artık

aman yarabbi sen koru aklımı da masum çocukları da düşünmek bile korkutucu

adam zaten suçlu,o insan değil ki....
bir anne olarak ben önce anneyi suçlarım...
bir anne nasıl kızını tanımadığı bir adama emanet eder,
benim aklım,mantığım almıyor kusura bakmayın...
etrafımızdaki herkesi kendimiz gibi
zannedersek,o zaman çooook üzülürüz...
çok çok zorda kalmadıkça,keyfiyen
çocuklarımızı kimselere bırakmayalım lütfen...
sevgiler...

Olaya iki taraftan bakmak lazım annede suçlu adamda arkadaşın dediği gibii belkide çok iyi aile dostudur babalar bile yapıyor artık kime neye göre hareket edicez kimseye güvenmedende yaşanmıyor paranoyak biri oluyorsun eğer gezmek için bırakıp gidiyorsa yazıklar olsun vicdanı nasıl rahat olucak orasını bilmem ama gerçekten işi vardıdaa onun için çok güvendiği bi aile dostuda bıratıysa o adama ne demeli ağzım bile varmıyo hangi hakareti etsem az gelir !!!!! doru düzgün kimse bilemez olayın iç yüzünü olan çocuğa oldu nasıl çıkacak o çocuk insan içine kendine güvenli biri olarak hayatı mahfoldu çocuğun....ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN

bence böğle insan demeye dilim varmıyo meydanlarda sallandırcaksın ,yada halkın eline vereceksin linç etsinlerki kimse melek yavrularımıza kıymasın...
sinirden elim ayağım titredi okurken iki tane oğlum var ben erkek oldu halde kimseye bırakamıyorum ..
ve çevremdeki oğullarımdan büyük erkeklerle asla yanlız bırakmıyorum..
görümcemin oğlu gelir sürekli kayınvaldeme ve kendisi evde olmaz anahtarı alır girer ve benim oğlum onu çok sever ve yanına gitmek ister ben asla yollamam ... nolur neolmaz asla güvenemem..
biz küçükken komuşumuza girer çıkardık. onların çocukları bize gelir kalırdı ama neyazıkki bizim çocuklarımızın böğle bir şansı yok..

haberi duyunca çok üzüldüm
bende kurabiyeye katılıyorum
öyle bir şey olsun kimse istemez
bazı insanlar herkesi kendi gibi sanıyor
nerden bilebilird ki,allah yardımcıları olsun:çok üzgünüm:

kadın hiç tanımadığı birine bırakmıyor ki
daha önce de bıraktığı bir eve bırakıyor
bizim komşularda yeri geldiği zaman çocuklarını bırakırlar bize
10 yıldır tanıdığımız insanlar sonuçta
suç annede değil
suç insan görünümlü pislikte
allahım esirgesin böyle pisliklerden evlatlarımızı:Saruboceq:

çok kötü bir durum
lanet olsun böyle insanlara
beni annem değil komşumuza bırakmak amcamlarda kalmama bile izin vermezdi
çok kızardım ozamanlar hemde çok
ama şimdi anliyorumki en doğru olanı yapmış
amcamdan bana bir zarar gelmezdi buna eminim ama annemde demekki öyle rahat ediyordu
şimdi benimde kızım olacak ve bende eminim aynı şekilde davranırım değil komşuya emanet etmek diğer gözümden bile sakınırım gibime geliyor

offffffffffffffffffffff!başım döndü,midem bulandı.
yavrucağın hayatını mahvetti,gebersin.
bilmiyorum,ne yapılabilr.bu işlerle uğraşan arkadaşlar var mı,aramızda bilmiyorum.bizi bilgilendirsinler.bu olayları devlet bazında protesto edebilir myz?cezqaların artırılması ve caydırıcılığı konusunda.ne bileyim,çocuktan,kadından sorumlu bakanlığı msj yağmuruna tutsak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ben de bebeğimigamyoncuiremsu komşuya baktırıyorum,evimde:1shok:.insan kime güvenecek artık.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…