Dün bir arkadaş bahsetti üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım.bir kadın ve bu kadının görüştüğü tek komşusu var.dışarıda işi olduğu zaman 4 yaşındaki kızını komşusuna bırakp gidip işini hallediyor.yine bir gün işi olduğunda komşusuna kızı bırakmaya gitmiş kapıyı komşusunun eşi açmış eşinin markete gittiğini geleceğini söylemiş.kadın kızını bırakıp işini halletmeye gitmiş.dönüp kızını almış kız evde fenalaşmış hastahaneye kaldırmışlar ve kızın tecavüze uğradığı anlaşılmış.bu olay istanbulun bir semtinde gerçekleşiyor.peki ben iki kız çocuğu olan bir anne olarak soruyorum.burda o annenin hiç suçu yokmu yani bütün suç o adamdamı.bir anne kız yada erkek evladını komşusunun kocasına teslim edip gidebilirmi böyle bir lüksü varmı yani.bence o kadın o adamdan daha suçlu ve o adamla beraber yargılanmalı çocuk ihmalinden.hatta kısırlaştırılmalı bence bu sorumsuz karakterle bir daha çocuk sahibi olmasın onlarında başına bunlar gelmesin diye.çokmu gaddarım yoksa? .böyle anneleri duydukça insan insanlığından utanıyor.kötükedihüso
Hernekadar annenin ihmali var desekte malesef bazi degerlerimizi kaybetmisiz artik komsumuzadami güvenemiyecegizsenağlama
komsu komsunun külüne muhtactir, diye bir ata sözümüz vardi, komsuya güvenip emanet edilmis, bence o admin pisligi kötükedihüso
Allah hepimizin evlatlarini böyle kötülüklerden korusun:Saruboceq:
canım ya bu kadar gaddar olma.kadın ne şartlarda bıraktı kimbilir.dünyadaki hiç bi anne böyle bişi olmasını istemez.ama o adama gerekli ceza verilmeli.hem de en ağırından.çocuğa da anneyede çok üzüldüm
Annenin ihmali tamamıyle, kız çocuğunu eli adamına bırakıp gidecek, ne kadar acil ve önemli bir işin olabilir ki...İçim ürperdi...Nasıl bir nefistir ki,4 yaşındaki melek bir yavruya uyanıyor...yerin 7 kat dibine girsin bu adam...
Bir de çocukların üzerinde künye,zincir,küpe,nazarlık gibi şeylere dikkat edelim..Bunlar bazı insanların gözüne çarpıyor.O üç kuruşluk altın takılara tenezzül ediyorlar..Bunlardan dolayı da çocuklarımızın başına bir şey gelmesin.Allahım esirgesin...
Anne de kabahat çok var fakat tehlikeyi her zaman dışardan beklememeliyiz....
evin içinde ki üvey baba, hatta öz baba, dede, amca, dayı, kuzen, akraba bile kız erkek çocuk dinlemeden tecavüz ediyorlar hatta kimseye söylemesin diye öldürüyorlar...ya da tehditle şantajla bu iğrenç işi yıllarca devam ettiriyorlar.
bu anne gene de şanslıymış...tecavüzcünün çocuğu öldürmediğine çok şaşırdım ve bir o kadar da sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?