4yaşındaki kızını komşunun kocasına bırakan annede hiç suç yokmu yani...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimseye çocuğumu bırakmam.valla hayat bu ben artık kimseye güvenmiyorum.komşum var ,bir ara bir kaç kere bıraktı bana çocuğunu.oraya buraya bırakıp bırakıp gider o da ,çektim konuştum bana bırakamıyor zaten ben müsade etmiyorum,yüzsüz biraz.ama tanımadığı yeni yanıdığı insanlara bile bırakıyor.valla nasıl güveniyorlar bilmiyorum ben ama esas o anneye ceza vermeli...

Adama bıraktığı için değil sürekli birilerine bıraktığı için suçlu. Ne bileceksinn belki bıraktığın kadın da çocuğa işkence yapacak bir insan olabilir.Malesef artık birin güvenmek çok zor.Mecbur değilsen kimseye emanet etmeyeceksin.

sadece kanım dondu diyebiliyorum........

şimdiye kadar kızımı annemden başka kimselere bırakmadım bırakamamda zaten, allah sorumsuz anne babalara akıl fikir versin ne diyeyim yalnız bir insanda bu kadar hayvani duruma nasıl düşebiliyor onu anlamıyorum zaten evlisin ve bu işi artık bedeva bile veren çokki sen bir damla masum yavrudan ne istiyosun böylelerini idam etmek lazım hemde hiiç acımadankötükedihüso

öncelikle okurken kanım dondu diyebilirim .ne günlere kaldık ALLAH ım.
hiçde gaddar değilsin çok doru konuşmusun .zaten ben anlamıyorum devir öyle bir devir olmuş ki kız yada erkek olsun çocuğunu nasıl başkasına güvenipte bırakıp gidebilirsin ki
varsa dışarda alacağım ya çocuğunuda götür yada eşine söyle alsın. haberlerde neler duyuyoruz neler okuyoruz bunlardan hiç mi ders alınmıyor
geçenlerde görümcem buna benzer bişey anlattı ve aklıma geldikçe midem kalkıyor .oda haberlerde duymuş
yine aklı yarım cahil ( diyorum çünkü bilinçli insan iyi tanımadığı birine evladını emanet etmez )kadınlardan biri bebeğini komşusuna bırakmış dışarı çıkmak için.eve dönmüş sonra bebeği ile eve gitmiş bir süre sonra bebek kusmaya başlamış hastaneye kaldırılan bebeğin neyi olduğunu araştırmak için kusmuğundan tahlil yapmışlar ki aman allahım ya anlatması bile kötü bebeğin kustuğu şey sperm bebeğin emanet edildiği evin oğlu ve kocasından şüpelenmişler daha fazla anlatamıycam zaten gerisi tahmin edilir

ne olur kızlar kimselere hatta kapı komşunuza bile güvenmeyin.olurmu canım komşu sonuçta yapmaz demeyin .
evlat sahibi değilim ama rabbim kısmet ederse onu gözümden bile sakınırım kimselere emanet edipte şu işim var halledip geleyim demem heleki bu duyduğum olaylardan sonra :1no2:

rabbim hepimizide evlatlarımızıda kötü niyetilerden orusun :Saruboceq:

komşu adam da kadının ne ıs yaptıgını bılıyordur,
rezalete bakın
boyle ananın nası cocugu olacak demıstır adam da sapık kadın da bozuk
allah topunun cezasını verıyor ama olan cocuga oluyor sabının gunahı ne allahın cezaları.
kadın da yargılanmıstır umarım.

nasıl yani o kadın o adamdan daha suçlu...
nasıl bir mantık bu..kadın ne yapmış olursa olsun o insan müsveddesinin yaptığıyla bir tutulabilirmikötükedihüso

Hernekadar annenin ihmali var desekte malesef bazi degerlerimizi kaybetmisiz artik komsumuzadami güvenemiyecegizsenağlama
komsu komsunun külüne muhtactir, diye bir ata sözümüz vardi, komsuya güvenip emanet edilmis, bence o admin pisligi kötükedihüso
Allah hepimizin evlatlarini böyle kötülüklerden korusun:Saruboceq:

:Saruboceq:amin yengosum amin:Saruboceq:
aslinda cok hakklisin yengosum pirlantam kessinlikle katiliyorum
ama dünyanin gidishati malesefki babana bile güvenme artik diyo ne yazikki senağlama
allahim düsmanimin bile basina böyle bi aci vermesin yasatmasin insallah:Saruboceq:

ya ne desemde hirsimi kussam bilmiyorum ama cok uzuldum kizim var boyle seyleri dusunmek beni kahrediyor kesinlikle annede yargilanmali anne demek ucan kusun kanadindan evladini esirgemek demek basima gelen bir olayi aglayarak anlatiyorum birgun kizim henuz 5 6aylikken alisverise sehir merkezine gittim esimin arkadaslarimin uyarilarini dinlemeden arabami merkezde ucube bir otoparka parkettim pusete koydum alisveris merkezlerine dogru yururken kizim meme delisi aglamaya basladi susmuyor hemen parktaki bir bankta emzirdim tam o esnada birkadin ve bir erkek cocugu sevmeye yanasti adam nasil israr ediyor kizimi kucaginda sevmek iicin vermiyorum kadinsa biraz ilerde tedirgin cevreyi kesiyor o an adamin elindeki spreyi farkettim yan yolumuzda o an Allah yolladi iki polis belirdi puseti esyalari birakip polise kosmaya basladim ama o an sanki bitmedi yanlarina geldim basladim aglamaya aglamaktan konusamiyorum arkami dondum adam ve kadin toz olmustu polis doldu biran cevrem dikkatli olunmasini bebekli cocuklu anneleri bekleyen tehlikelerden soz ettiler arabama kadar biraktilar ben ayrilana kadar otoyola kadar bir arabada eslik etti o gunu unutamiyorum ihmalkarligimi arabami adi sani olmayan yere parketme mi kizimi biraz aglatip usenmeyip magzalarin bebek odalarinda emzirmedigimi unutamiyorum ya onu alsalardi ne yapardim suc benim esime ne cevap verirdim yasayamazdim ona bahsetmedim o gunden sadece kadinlar kulubunde anlattim aylarca evde paronayak gibi yasadim anne olmak cok zor evladimizi ilk koruyan kollayan bizler olmaliyiz cevre nasil kotu .................o adama gelincede o kucuck bedene yaptiginin cok daha kotusu gelir basina umarim olmesin aci ceksin bir anne olarak bunu icten soyluyorum sizlerden binlerce ozur dilerim ama bu olaylara tahammul edemiyorum

pislik insanlar bu devirde kimseye kolay kolay güvenmiyceksin eskidenmiş o komşuluklar insanlar ne hale geldiler artık bunu yapan Türk onu geç Müslüman tabi sorulduğunda böyle insanları hadım ediceksin ipte sallandırıcaksın ki yapıcak olanlarda korksun

vicdansız adam
içimden geçen birçok kelimeyi buraya yazmadım.

Çocuk istismarı ve ihmali nasıl önlenir diye bilgi edinmek yerine "Allah'a emanet" diyerek vaktini bir sürü boş işe harcayan anneler evlatlarımızın hayatlarını karartırlar...

Bir şeyi anlamak lazım "mülk sahibi Allah emanetçi olan bizleriz"

evlatlarımızın bizlere Allah'ın emaneti...

kendi bedenimiz de dahil olmak üzere emanetlere nasıl sahip çıktığımızın hesabını vereceğiz.

allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi
bencede suçun %80 i annede sen çocuğunu nasıl başka birine emanet edebilirsin??

canım ya bu kadar gaddar olma.kadın ne şartlarda bıraktı kimbilir.dünyadaki hiç bi anne böyle bişi olmasını istemez.ama o adama gerekli ceza verilmeli.hem de en ağırından.çocuğa da anneyede çok üzüldüm

Annenin ihmali tamamıyle, kız çocuğunu eli adamına bırakıp gidecek, ne kadar acil ve önemli bir işin olabilir ki...ıçim ürperdi...Nasıl bir nefistir ki,4 yaşındaki melek bir yavruya uyanıyor...yerin 7 kat dibine girsin bu adam...

Bir de çocukların üzerinde künye,zincir,küpe,nazarlık gibi şeylere dikkat edelim..Bunlar bazı insanların gözüne çarpıyor.O üç kuruşluk altın takılara tenezzül ediyorlar..Bunlardan dolayı da çocuklarımızın başına bir şey gelmesin.Allahım esirgesin...

canim öyle diyosun ama 2005in sonumu yoksa 2006 nin basimiydi neydi kizimi yeni dogum yapmisdim tr de 17aylik bebegin basina gelenleri duyduk öyle diilmi annenin ifadeleri deyisdi durdu mutfakda kahve yapiyodum kizima tecavüz etdiklerinde falan diye (allahim meleklerimizi sen koru ya rabbim)
hicmi bu kiz aglamadi acisindan kahve dedigin nekadarda yapilirki o annenin allah belasini versin kiza kiyanlarinda insallah:Saruboceq:

:Saruboceq:amin canim amin:Saruboceq:

Anne de kabahat çok var fakat tehlikeyi her zaman dışardan beklememeliyiz....

evin içinde ki üvey baba, hatta öz baba, dede, amca, dayı, kuzen, akraba bile kız erkek çocuk dinlemeden tecavüz ediyorlar hatta kimseye söylemesin diye öldürüyorlar...ya da tehditle şantajla bu iğrenç işi yıllarca devam ettiriyorlar.

bu anne gene de şanslıymış...tecavüzcünün çocuğu öldürmediğine çok şaşırdım ve bir o kadar da sevindim.

kessinlikle katiliyorum iyilik melegim cok hakklisin öyle bir devirdeyizki insanin öz ve öz yakinlari yapabiliyo böyle bi canilik malesefsenağlama
allahim kimsenin basina vermesin insallah:Saruboceq:
düsmanima bile yasatmasin böylesine bi aciyi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…