4yıllık evliyim ama hala anne diyemiyorum

Bende çok zorlaniyorum mecbur kalmadikça anne ve kayinpederime baba demem :umursamaz:
onlarda bana kizim demiyor no problem yani :icecream:

kendi annem ve babamda annecim babacım demedim onlara demedim sert mizaçlıyım bu konuda birazcık:)
anne demek zoruma gitmior ama hiçbir zaman kendi annem yerine koymadım çünkü ondan o şevkati görmedim saygıdan dolayı mecbur kaldığım durumlarda diorum tabiki adı ile çağıramayacağıma göre:)

ben hiç anne demek için kendimi kasmıyorum sen diye hitap ediyorum oluyu bitiyo zaten 2 yılda bi görüyorum rahatım yanii..

Yanlış anlamayın ama zaten 4 yıldır anne demiyormuşsunuz.
E demek ki anne deyip dememeniz pek sıkıntı olmuyor, her iki taraf içinde.
4 yıldır demediğinize göre, bundan sonra da dememeniz pek sıkıntı olmayacaktır.
Siz neden diyemiyorum diye sıkıntı yapıyorsunuz.
Karşı tarafın bir baskısı mı var bu konuda?
Baskı yapmışlarsa da, 4 yıldırda yapmıyorlardır artık heralde.
Zorla güzellik olmaz, kendinize göre nedenleriniz varsa, içinizden gelmiyorsa, illa diyeceksiniz diye birşey yok.
Ama durup dururken, ben anne demem, diyemem anlayışıda bana o kadar ters.

Tabıkı hıc kımse kendı anne ve babasının yerıne koyamaz ama bukadarda zorlanacak bırsey degıl bence eyr esınızı sevıyorsanız
ben esımı cok sevıyorum oda onun annesı onu doguran bÜyÜten ınsan saygı duyuyorum sevıyorumda

Yanlış anlamayın ama zaten 4 yıldır anne demiyormuşsunuz.
E demek ki anne deyip dememeniz pek sıkıntı olmuyor, her iki taraf içinde.
4 yıldır demediğinize göre, bundan sonra da dememeniz pek sıkıntı olmayacaktır.
Siz neden diyemiyorum diye sıkıntı yapıyorsunuz.
Karşı tarafın bir baskısı mı var bu konuda?
Baskı yapmışlarsa da, 4 yıldırda yapmıyorlardır artık heralde.
Zorla güzellik olmaz, kendinize göre nedenleriniz varsa, içinizden gelmiyorsa, illa diyeceksiniz diye birşey yok.
Ama durup dururken, ben anne demem, diyemem anlayışıda bana o kadar ters.
asla sebebsiz degil cok ıgrastı benimle artık birbirimizden nefret eder hale geldik

Bende bir yıllık evliyim benmde içimden gelmiyor
Sırf eşim üzülüyor die arasıra sölüyorum. . .
Genellikle mesafeli konuşuyorum zaten. . Mecbur değilim anne demeye.

ben de hiç anne demek istemiyorum kayınvalideme ama buna mecburum sanırım
çünki eşim benim annme anne der sözlendiğimiz günden beri ...telefonunda bile ayfer annem diye kayıtlıdır ...kayınvalidem benim telefonumda asiye hanım diye kayıtlıdır ...ama anne diyorum adı anneymiş gibi düşünürek söylüyorum yoksa birkez olsun kızım dememiş insana anne hiç demem annem yerine koyamam....

konuyla fazla da alakalı değil ama ben de abimin eşine yenge diyemiyorum.evleneli 3 sene oldu.ondan önce çıkıyorlardı falan abla diyordum.hala abla diye hitap ediyorum.annem de bana kızıp duruyor.bir yandan da demek istemiyorum.bazı hareketlerinden dolayı

konuyla fazla da alakalı değil ama ben de abimin eşine yenge diyemiyorum.evleneli 3 sene oldu.ondan önce çıkıyorlardı falan abla diyordum.hala abla diye hitap ediyorum.annem de bana kızıp duruyor.bir yandan da demek istemiyorum.bazı hareketlerinden dolayı
bende ablamın kocasına eniste diyemiyorm ama tamamen alıskanlıktan ablamla sevgliyken öyle alıstım öyle kaldı

Tam bana göre bir başlık olmuş bende bu konuyu kendime çok dert ediyorum. Bende 1 ay sonra evlenicem fakat anne diyemiyorum... Nişanlımda benim anneme ve babama sizli bizli hitap ediyor diyorum belki o dese bende demek zorunda kalırım. Nişandan sonra derim diyordum ama 1 yıl geçti diyemedim :)) Hep diyim diyorum ama bir türlü çıkmıyor ağzımdan pufff... Hiçbir sorunumuzda yok bana çok iyi davranıyorlar ama çıkmıyor ağzımdan anne lafı bir türlü bende anlayamadım kendimi çok kasıyorum sanırım demek için ondan diyemiyorum zaten normalde çok utangaç bir yapım var :utangac:

Tam bana göre bir başlık olmuş bende bu konuyu kendime çok dert ediyorum. Bende 1 ay sonra evlenicem fakat anne diyemiyorum... Nişanlımda benim anneme ve babama sizli bizli hitap ediyor diyorum belki o dese bende demek zorunda kalırım. Nişandan sonra derim diyordum ama 1 yıl geçti diyemedim :)) Hep diyim diyorum ama bir türlü çıkmıyor ağzımdan pufff... Hiçbir sorunumuzda yok bana çok iyi davranıyorlar ama çıkmıyor ağzımdan anne lafı bir türlü bende anlayamadım kendimi çok kasıyorum sanırım demek için ondan diyemiyorum zaten normalde çok utangaç bir yapım var :utangac:

sen de canım anne baba boşver beklerler belki konu sahibinin durumu farklı biraz

bilmiyorum ama bence demek zorunda değiliz.
annemiz değilki diyelim öyle değilmi ama

sende haklısın canım ama gelenekler var işte yeni evli kız erkek anne baba der bende 1 tıl diyemedim sonra dedim ama konu sahbinin kayınvalide biraz kaçıkmış ona demesi gerekmez bence

Back
X