- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asla sebebsiz degil cok ıgrastı benimle artık birbirimizden nefret eder hale geldikYanlış anlamayın ama zaten 4 yıldır anne demiyormuşsunuz.
E demek ki anne deyip dememeniz pek sıkıntı olmuyor, her iki taraf içinde.
4 yıldır demediğinize göre, bundan sonra da dememeniz pek sıkıntı olmayacaktır.
Siz neden diyemiyorum diye sıkıntı yapıyorsunuz.
Karşı tarafın bir baskısı mı var bu konuda?
Baskı yapmışlarsa da, 4 yıldırda yapmıyorlardır artık heralde.
Zorla güzellik olmaz, kendinize göre nedenleriniz varsa, içinizden gelmiyorsa, illa diyeceksiniz diye birşey yok.
Ama durup dururken, ben anne demem, diyemem anlayışıda bana o kadar ters.
bende ablamın kocasına eniste diyemiyorm ama tamamen alıskanlıktan ablamla sevgliyken öyle alıstım öyle kaldıkonuyla fazla da alakalı değil ama ben de abimin eşine yenge diyemiyorum.evleneli 3 sene oldu.ondan önce çıkıyorlardı falan abla diyordum.hala abla diye hitap ediyorum.annem de bana kızıp duruyor.bir yandan da demek istemiyorum.bazı hareketlerinden dolayı
Tam bana göre bir başlık olmuş bende bu konuyu kendime çok dert ediyorum. Bende 1 ay sonra evlenicem fakat anne diyemiyorum... Nişanlımda benim anneme ve babama sizli bizli hitap ediyor diyorum belki o dese bende demek zorunda kalırım. Nişandan sonra derim diyordum ama 1 yıl geçti diyemedim :)) Hep diyim diyorum ama bir türlü çıkmıyor ağzımdan pufff... Hiçbir sorunumuzda yok bana çok iyi davranıyorlar ama çıkmıyor ağzımdan anne lafı bir türlü bende anlayamadım kendimi çok kasıyorum sanırım demek için ondan diyemiyorum zaten normalde çok utangaç bir yapım var![]()
bilmiyorum ama bence demek zorunda değiliz.
annemiz değilki diyelim öyle değilmi ama
sende haklısın canım ama gelenekler var işte yeni evli kız erkek anne baba der bende 1 tıl diyemedim sonra dedim ama konu sahbinin kayınvalide biraz kaçıkmış ona demesi gerekmez bence