fazla kilo aldığını düşünen arkadaşlar üzülmeyin herkesin yapısı ve genetiği farklı şu an 27 haftaya girdim 70 kg kaldım şimdi 85 kg sigarayı bıraktım gebe kaldığımda bununda etkisi var doktor çok vır vır ediyor ama boyum uzun allahtan hayırlısıyla kucağıma sağ sağlim alayım bebeğimide takıntılı anne adaylarından değilim :) + burda her kesin dediğinede pek inanmayın bana mantıklı gelmiyor 7 aylık gebe 3 kilo aldım demiş afferin büyük başarı :) her kes dürüst değil inanın sonuçta kimse kimseyi görmüyor bu ekranların başında. klavye nin başındaki bir erkekte olabilir :) neyse kuruntulu gebeden bu kadar
fazla kilo aldığını düşünen arkadaşlar üzülmeyin herkesin yapısı ve genetiği farklı şu an 27 haftaya girdim 70 kg kaldım şimdi 85 kg sigarayı bıraktım gebe kaldığımda bununda etkisi var doktor çok vır vır ediyor ama boyum uzun allahtan hayırlısıyla kucağıma sağ sağlim alayım bebeğimide takıntılı anne adaylarından değilim :) + burda her kesin dediğinede pek inanmayın bana mantıklı gelmiyor 7 aylık gebe 3 kilo aldım demiş afferin büyük başarı :) her kes dürüst değil inanın sonuçta kimse kimseyi görmüyor bu ekranların başında. klavye nin başındaki bir erkekte olabilir :) neyse kuruntulu gebeden bu kadar
kuruntulu olduğunuzu baştan kabul etmişsiniz bu güzel..
7 aylık gebe olup 3 kilo almak büyük başarıdır hakikaten..
ben ilk 4 ayımda kilo verdiğim içiin 6 aylıkken daha hiç kilo almamıştım eski kiloma kavuştum..
toplamda 7 kilo aldım 2 hafta geç geldi oğlum o iki haftada 2 kilo aldım ama tamamen ödemdi..
yani 9 kilo..
oğlumda 3.770 gr doğdu..
verdiğim cevaptan ne tasa eden ne dertlenenler olmuş vah vah kuruntu yada değil sizi ilgilendirmez ekran yosmaları işinize bakın
Bizi ilgilendirmezse neden kuruntulu oldugunu yazdin? Bizi ilgilendirmezse neden foruma girip yazi yazdin? Buraya yazdiklarindan sorumlusun, yazdigin anda herkese cevap yazma hakki da dogar.verdiğim cevaptan ne tasa eden ne dertlenenler olmuş vah vah kuruntu yada değil sizi ilgilendirmez ekran yosmaları işinize bakın
ayyy ınanamıyorum sanırım en cok kıloyu alarak rekoru ben kırıyorum 67 ile hamile kaldım suan 6,5 aylık hamıleyım ve 82 kıloyummm :-((((((((((((((((((((((((((((((( yanı tammmm 15 kılooooo allahım sonumu hayır etsınnnn
Acaba duzenli yemesek de bebis kilosunu aliyor mu ki? Azicik karnim guruldasa odum kopuyor icerdekinin kan sekeri duser diye. Boyle dusune dusune ilkinde 17 kilo aldimdi benarkadaşlar ben 5.5aylık hamileyim şuana kadar kilo almadım 4 aylık hamileyken çok ağır bir grip geçirdim 2 haftada 4 kilo verdim ve ondan sonra kilo alamadım doktoro kontrollerime gittiğimde bebeğin ayına göre herşeyinin normal olduğunu söyledi onda bi sorun yok 5.aydan sonra kilo almaya başlarsın sevinme dedi.çatlaklar içinde ben kendim hakiki zeytinyağı sürüyorum akşamları şuan bişey yok
canım bu konuyu doktorunla görüşmen lazım.benim doktorum eğer kan gelirse,bebeğin hareketlerini hissetmemeye başlarsan acil bi durum olabilir muhakkak bana ulaş demişti.telaşlandırmak istemem ama lütfen aksatma..kızlar slm.bene 19 haftalık hamileyim. 3 kilo aldım.aslında benim merak ettiğim konu başka.daha 1 -2 hafta öncesine kadar bebeğin hareketlerini daha çok hissediyodum sanki bugünlerde hissedemez oldum.sizdede oluyormu? cevap yazın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?