5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

7 aylık hamileyim toplamda 7 kilo aldım daha doğrsu 5. ayı bitirdikten sonra birden 3 kilo aldım ilk hamileliğimdede böyle olmuştu :26:

28 haftalık hamileyim 44 ile hamile kaldım şimdi 57 kilo ile devam ediyorum toplamda 13 kilo aldım

fazla kilo aldığını düşünen arkadaşlar üzülmeyin herkesin yapısı ve genetiği farklı şu an 27 haftaya girdim 70 kg kaldım şimdi 85 kg sigarayı bıraktım gebe kaldığımda bununda etkisi var doktor çok vır vır ediyor ama boyum uzun allahtan hayırlısıyla kucağıma sağ sağlim alayım bebeğimide takıntılı anne adaylarından değilim :) + burda her kesin dediğinede pek inanmayın bana mantıklı gelmiyor 7 aylık gebe 3 kilo aldım demiş afferin büyük başarı :) her kes dürüst değil inanın sonuçta kimse kimseyi görmüyor bu ekranların başında. klavye nin başındaki bir erkekte olabilir :) neyse kuruntulu gebeden bu kadar

neden olmasın..herkes çok mu kilo almak zorunda..en yakın arkadaşlarımdan biri hamilelik boyunca 5 kilo adı 3 kilo çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi..olan şeyler bunlar..artık eskide kaldı hamilelik boyunca 30 kilolar almalar..genelde çoğunluk ideal kiloyla bitiriyor.çok fazla alan veya çok az alan azınlıkta.bencede dikkat edilmeli..bebek sağlıklı olduktan sonra,onun kilo alacağı şeyler yendikten sonra annenin kaç olduğu mühim değil.çevremde o kadar çokki 30 kilo alıp sonra veremeyen,bütün gardrobunu değiştirmek zorunda kalan,kendine özgüvenini yitiren,sağlığından olan,kocasıyla rası açılan insan..az kilo alan neden taşlanıyor anlamıyorum..

kuruntulu olduğunuzu baştan kabul etmişsiniz bu güzel..
7 aylık gebe olup 3 kilo almak büyük başarıdır hakikaten..
ben ilk 4 ayımda kilo verdiğim içiin 6 aylıkken daha hiç kilo almamıştım eski kiloma kavuştum..
toplamda 7 kilo aldım 2 hafta geç geldi oğlum o iki haftada 2 kilo aldım ama tamamen ödemdi..
yani 9 kilo..
oğlumda 3.770 gr doğdu..

verdiğim cevaptan ne tasa eden ne dertlenenler olmuş vah vah kuruntu yada değil sizi ilgilendirmez ekran yosmaları işinize bakın

verdiğim cevaptan ne tasa eden ne dertlenenler olmuş vah vah kuruntu yada değil sizi ilgilendirmez ekran yosmaları işinize bakın

çok dertlendik çoooookkk..sen dertlenmişsinki direk sataşan tarzda bir yazıyla girmişsin lafa..bu arada üyelik tarihin ve mesaj sayına bakılırsa forum kurallarını hiç bilmiyorsun..kullandığın kelimelere dikkat et...kimseye küfür etmeye hakkın yok senin..terbiyesizlik etme.daha fazlası yazılır ama seviyene inilmez senin..

Bizi ilgilendirmezse neden kuruntulu oldugunu yazdin? Bizi ilgilendirmezse neden foruma girip yazi yazdin? Buraya yazdiklarindan sorumlusun, yazdigin anda herkese cevap yazma hakki da dogar.
Katana gibi olmaktan sen de hoslanmiyorsun eminim, kompleks yapmasan ne diye az kilo alanlara camur atasin? Kendiyle barisamamis zavalli insanlardan birisin belli. Bir de kufur niteliginde bir kelime kullanmissin ya, geldigin kenar mahalleden ogrenmissin onu da anladik :)
Simdi git sismeye devam et, yazik senin etrafindaki insanlara, sana ve asagilik kompleksine katlanmak zorunda olanlara

Son düzenleme:
neyse kötü içerikten şikayet ettim..böyle konuşmayı bilmeyenleri gördüğünüzde şikayet edin kızlar..nasıl davaranacağını öğrensin.

47 kiloyla hamile kaldım 24.haftadayım 49 oldum.2 kilo.
zaten o kiloyuda daha yeni almaya başladım inşallah fazla şişmeyiz

kızlar slm.bene 19 haftalık hamileyim. 3 kilo aldım.aslında benim merak ettiğim konu başka.daha 1 -2 hafta öncesine kadar bebeğin hareketlerini daha çok hissediyodum sanki bugünlerde hissedemez oldum.sizdede oluyormu? cevap yazın lütfen..

ayyy ınanamıyorum sanırım en cok kıloyu alarak rekoru ben kırıyorum 67 ile hamile kaldım suan 6,5 aylık hamıleyım ve 82 kıloyummm :-((((((((((((((((((((((((((((((( yanı tammmm 15 kılooooo allahım sonumu hayır etsınnnn

canım maşallah iştahın açık belli ama doktorun bişey demiyomu, ben 23 haftalık hamileyim 8 kg aldım diye kıyametleri koparıyo dr. doğum için iyi bişey değilmiş kilo almak

arkadaşlar ben 5.5aylık hamileyim şuana kadar kilo almadım 4 aylık hamileyken çok ağır bir grip geçirdim 2 haftada 4 kilo verdim ve ondan sonra kilo alamadım doktoro kontrollerime gittiğimde bebeğin ayına göre herşeyinin normal olduğunu söyledi onda bi sorun yok 5.aydan sonra kilo almaya başlarsın sevinme dedi.çatlaklar içinde ben kendim hakiki zeytinyağı sürüyorum akşamları şuan bişey yok

Acaba duzenli yemesek de bebis kilosunu aliyor mu ki? Azicik karnim guruldasa odum kopuyor icerdekinin kan sekeri duser diye. Boyle dusune dusune ilkinde 17 kilo aldimdi ben
Bu arada 21 haftaligim 5 kiloyu buldu aldigim

53 kilo ile hamile kaldım suan son ayımdayım 61 kiloyum. dikkat etmedm desem yalan olur yedm ama yararlı olabilcek seyleri yedm sürekli sanırım biraz takıntılıyım. 28 haftalıkken göbişim bile yoktu resim koysam hamile sanmazsınız rivayete göre karnım genişmiş içi

Son düzenleme:
canım bu konuyu doktorunla görüşmen lazım.benim doktorum eğer kan gelirse,bebeğin hareketlerini hissetmemeye başlarsan acil bi durum olabilir muhakkak bana ulaş demişti.telaşlandırmak istemem ama lütfen aksatma..
bu arada 25 haftalık hamileyim 5,5 kilo aldım her aya 1er kilo sığdırmış sayılırım.doktorum gayet normal dedi bu şekilde devam etmemi istedi.bebeğimde 10 gün önceden gidiyo boyuda uzunmuş..herşey iyi allaha şükür..

Son düzenleme:
ben de 64 ile hamıle kaldım ve şu an 73 kıloyum.Biraz hızlı aldım sanırım ondan sebeb artık dikkat ediyorum.25.haftadayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…