5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

22,1 haftalığım. 12 kilooo napcam ben ya:18: bünyem müsait almaya, yattım 4 ay aralıklı uzun süre.

üzülme canm bende 26 haftalık hamileyim.64 le başladım şimdi 76 kiloyum.bende arada çok üzülüorum,bunalıma giriyorum ama bebeğim iyi olsun sonra veririm diye düşünüyorum.bu arada doktor bana diyet verdi.kısmen uymaya çalışıorum:)

ben de 22+3 hamileyim ve 7 kilo aldım. Herzaman yediğim kadar ve aynı şekilde besleniyorum ama bu hamilelik olayı farklı bişey:) ama doktorum kilo sorunum olmadığını, gayet iyi gittiğimi söyledi, böyle devam et dedi:) çok da takmıyorum açıkçası, başlarda daha çok düşünüyodum da:)hayırlısı :))))

bende 6 aylık hamileyim 24. hafta...
7 kilo aldım henüz çatlağım yok ama iştahım çok açık.herşeyi yemek istiyorummmm
ne olacak sonum bilemiyorum:))

bende 6 aylık hamileyim 64 te hamile kaldım,şuan 73 buçuk kg yim,ama hiçç sorun yapmıyorum yeterki bebişim sağlıklı olsun.

23üncü haftaya pazartesi giricez toplamda ikibuçuk kilo almama ragmen ogluşum kocaman bir karın yapdı bende ama bugun hamile pantolanlarımı hep yıkadıgım için eski pantolonlarımdan bir tane giydim göbegimi üste çıkardım ne olur ne olmaz diye hiç rahatsız etmedi bile

merhaba;
ben de 20 haftalık hamileyim 4 4,5 kg almışım.sadece göbeğime gidiyor şimdilik çok şükür.
çatlak henüz oluşmadı ve umarım oluşmaz da.
arkadaşımın vücudunda doğuma kadar hiç bişey yoktu.doğumdan 3 hafta önce birden çatlamaya başladı heryeri.tedbiri elden bırakmayalık bayanlar

Kızlar selam..

Bende 26+2 haftalık hamileyim.Toplamda 6 kilo aldım.64'le başladım şimdi 70 kiloyum Doktor normal dedi,ama bana çok gleiyor tabii ki 70lere çıkmış olmak .. ilk 2 ay almadım sonrasında 1 buçuk -2 aldım.21. haftada gittiğimde 70 kilyodum,26. haftada da 70 kilo çıktım.Yani son ay hiç almamışım ama biraz hızlı gitmiştim zaten. Kızartma falan yemiştim,onları kestim.Bir de masabaşı işindeyim.Araba falan derken hareketim azdı kış nedeniyle neyse şimdi allahtan yaz geldi,meyveler sebzeler.. Ortalama herkes aynı kiloları alıyor bu aylarda..Peki doğuma kadar kaç kilo almış olurum sizcee ?? :18:

20+0 hamileyim 66 ile hamile kaldım şimdi 70.5 oldum toplamda 4 .5 kg aldım

benimde ilk 4-5 ay çok kusmam oldu seni çok iyi nlıyorum. ama geçecek. biliyorum şu an hiç geçmeyecek sanıyorsun geçecek diyenlere inanmıyorsun çünkü bende öyleydim artık hayatım asla eskisi gibi olmayacak hiç bir şey yeyip içemeyecem sanıyordum bir de normalden uzun sürmüştü. seeninki gibi. ama merak etme arkadaşım allah yardımcın olsun. gececek merak etme ve kilo alacaksın. hatta benim gibi karnın bile çatlayabilir. 34.haftadayım. 10 kilo aldım. darısı başına. hayırlı hamilelikler allah yardımcımız olsun hepimizin

50 kilo ile hamile kaldım, şuan 24 haftalığım ve 57-58 gösteriyorum.. Hiç bulantım olmadı, iştahım feci açıldı abartmamaya çalışıyorum ama kilomu da göz ardı etmiyorum.. Bundan sonra daha kontrollü gitcem inşAllah.. Önemli olan bebişimin sağlıklı olması...

kızlar merhaba bende 20 haftanın içindeyim gebeliğe 68,50 ile başladım(boyum 1.70), 6 ile 12 haftalar arasında bulantılardan dolayı 64,5 kiloya düştüm.şuan 65,5 kiloyum, bebeğim gayet sağlıklı,kilo alımıda iyiymiş..umarım böyle devam eder..çünkü çok kilo almak istemiyorum, doğumumda kolay olsun istiyorum..rabbim yardımcımız olsun...

tam 19 haftalık oldum. 47 kilo ile hamile kaldım şuan 52 kiloyum...Sonum pek iyi deil sanırım

Son düzenleme:
benim bebeğim 5 ci ayın içinde 4 kilo almışımm bile aslında doktorların söylediğine göre ilkk 4 ay hiç almamaj iyi olurmuşş.çatlaklara gelince bende yapısal hiç çatlak olmadı doktorlar 4 cü aydan sonra krem veriyorlar benim 3 cü gebeliğim bundada olmaz sanırım yapısal bir durum çatlıycaksada ne yaparsan yap çatlıyor maleseff.

18+0 ilk 3 ay 5 kilo verdim hic kilo almadim..doktora sordum bir sorun yok dedi 6 aydan itibaren alirsin..yani karnimda buyudu..4 tane vitamin hapida kullaniyorum tik yok...hafta 10 kilodan fazla meyvede yerim..ama ben idrar yolu enfeksiyonu yuzunden cok su iciyorum ben ona bagladim artik...birde hamur isi zaten sevmem gunluk ogunlerimide normal yiyorum...

23 haftalık gebeyim verdiğim 5 kiloyu geri almışım 21 haftadayken kontorlde öğrendim yani gebe kaldığım ilk günkü gibi kilom ama bu ay ne olur beilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…