5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

Hormon seviyesinin değişmesinden dolayı burun ve dişeti kanamalarının normal olduğunu söylüyorlar, C vitamini desteği ile üstesinden gelinebilirmiş..

mrb hanımlar bende 17hafta 2 gnluk hamıleyım ben 2 kılo aldım bebek yagı kullanıorum catlaklar için oyuzden henuz fazla catlagım yok.

hayırlı olsun :) aynen bende 2 kılo aldm benımde bebegımın kılosu cok şükür iyiymiş ama ben 17hafta 2 gunluk hamıleyım

ben 23 haftalık hamileyim 24 olmak uzereyım 4 kg aldım. ideal kılomadan 6 kg fazlaydım hamıle kaldıgımda o yuzden az kılo almam ıyı oldu. normal bır ınsan gıbı yıyorum allaha şükür iştahım açılmadı.ilk aylar hıc kusma da olmadı olsaydı daha az kılo almıs olurdum kesın. aman olmasın da kusma kılo alayım daha ıyı.çatlak olmadı tabı daha ama olabılır dıye nıceanın bebe yagını aldım kullanmaya baslıcam

bende 27 haftalık+5günlüğüm....karnım var sadece onun dışında bi kilom yok bacaklarım kalçam aynı..tartı olmadığı için bilmiyorum ama bi tartılıyim bende

24 haftalik hamileyim ve simdiye kadar 13 kilo aldim 52 kiloyla hamile kalmistim simdiyse 65 kiloyum. ilk hamileligim ve doguma kac kiloyla gidicem bilmiyorum. dun tartida 65 kilo oldugumu gorunce hungur hungur agladim

kizlar yardim edin, benim durumumda olan varmi? kilo verememekten cok korkuyorum ((

e bende öyleyim 56 ile kaldım şimdi 67.5 belki daha fazla almışımdır. umrumdada değil sonucta yemek zorundayım alıyorum napiyim yani. bence dert etme hem neden koruyorsun 90 kilo ile bitirip doğuranlar var

25 haftalık hamileyim
tam ne kadar aldığımı yarın göreceğim kontrolüm var.dr a gitmeden kendim bi evde bakarım ama geçen gün 3.5 kiloydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…