5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

17+2 verdiğim 5 kilonun daha 2kilosunu aldım toplamda 2kilo yani

Son düzenleme:
29+5 haftalığım toplam 8 kg aldım çok dikkat ediyorum ama doğuma kadar inşllah 12 kg geçmemohaoldumsmile

ben de 24. haftamdayım ve 5 kilo aldım ilk 3 ay hiç almayıp 4 kilo vermiştim ama şu aralar iştahım oldukça açık:)

Flamingo birazcık fazla almışsın sanırım. Çünkü 7 aydan sonra kilo alımı hızlanıyor-muş. Ben 23. haftadayım. 4,5 kilo aldım.

sercim benim diş etlerim dişlerimi fırçalarken kanıyor hem de oldukça çok kanıyor ama diş fırçalama işlemi bitip ağzımı çalkalayınca kanama da duruyor.
bildiğim kadaryla bu ciddiye alınması gerekn bir sorun ilerlemesi halinde diş dökülmesine kadar gidebiliyor.sende neler oluyor?

Bende diş etlerim çekiliyor,morarıyor,dediğiniz gibi fırçalamasam bile durup duruken bile kanıyor.Ama beni en çok rahatsız eden acısı.İnanılmaz ağrıyor.özellikle akşamları başlıyor ,her akşam ağrısından ağlıyorum.Yemek bile yiyemiyorum bazen.Bebeğim aç kalıyor diye çok üzülüyorum.

bir kaç gündür tam buğday ekmeğine başladım hem inanılmaz tok tutuyor zaten bir dilim ancak yiyebiliyorum hemde kabızlık şikayetimi bir nebzede olsa azalttı...gereksiz kilo almamak için çikolata-cola-cips-tatlı-büskivüleri tamamen bıraktım...son aylarda zaten fazlaca kilo alıcağım için ee birde kış yürüyüşte yapamıcam kontrol ediyorum.hergün aksatmadan 2 bardak süt,1 yumurta-3 kibrit kutusu peynirimi bir güzel yiyorum....

21 haftalık hamileyim yani 5 aylık.3.5 kilo aldım...

bence toplamda 12 kg'yı aşmadıkça paniğe gerek yok tabi bu 12 kg normal kiloda hamıle kalanlar için çok zayıf veya çok kilolu hamıle kalanlar için farklı ölçütler var.

Kilo alımını bırakın arkadaşlar nasıl kontrol altında tutarız onu konuşalım :78:

20. haftamdayım 3 aldım ama 6. aydan sonra hızlı kilo alımı başlıyor bu yüzden şimdi dikkat etmek gerek die düşünüyorum..Bayanlar kabızlık için önerileriniz var mı kuru kayısı incir vs. dışında =))

4 aylık hamileyim 2 kilo aldım hiç iştahım yok bulantım da hiç olmadı günde 2lt su içiyorum ara öğün pek yapamyorum doktor yap diyor ama ana öğünde bile az yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…