- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Bu arkadaslarin hicbirinin hamile kaldigi kilonun 40-50 civari oldugunu sanmiyorum. Genelde hamilelige cok kilolu baslayanlar cok az kilo alarak tamamliyorlar. Kendi vucutlarindaki yaglar giderken bebek ve su da buyuyor ve cogaliyor. Bu sekilde hem bebek normal kiloda oluyor hem de anneler az kilo aliyor. Zaten normalden zayif ve normal kilolular daha cok kilo aliyor. Tabii bir de Ebru Salli gibi istisnalar var. Bu insanlarin da kimi asiri takintili kimisinin de bunyesi oyle. Yoksa hangi anne kendi ince kalmak pahasina karnindakikin gelisimi ile oynar ki?valla okuyunca çok şaşırdım söylemeden edemicem, nerdeyse 5-6 aylık hamile olduğunu yazıp hiç kilo almayan arkadaşları okuyunca inanamadım, nasıl bişey herhangi bi zamanda bile insanın kilosu bir-iki kilo oynarken hamilelik dönemi bu kadar disiplinli nasıl geçiyo:))
Bu arkadaslarin hicbirinin hamile kaldigi kilonun 40-50 civari oldugunu sanmiyorum. Genelde hamilelige cok kilolu baslayanlar cok az kilo alarak tamamliyorlar. Kendi vucutlarindaki yaglar giderken bebek ve su da buyuyor ve cogaliyor. Bu sekilde hem bebek normal kiloda oluyor hem de anneler az kilo aliyor. Zaten normalden zayif ve normal kilolular daha cok kilo aliyor. Tabii bir de Ebru Salli gibi istisnalar var. Bu insanlarin da kimi asiri takintili kimisinin de bunyesi oyle. Yoksa hangi anne kendi ince kalmak pahasina karnindakikin gelisimi ile oynar ki?
20+3 günlük hamileyim boyum 1.72 55.800 ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?