5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

22 haftalık hamileyim , 4 kilo aldm ...normalmi bilemiyorum...:44:

25 haftalık hamileyim. 51,5 kg ile hamile kaldım şu anda 59,8 kg'yum. 8.3 kg aldım.Boyum 1.74. Doktorum zayıf hamıle kaldığımı söyluyordu. Açıkcası çok kılo almak ıstemıyorum. Bebeğimin kılosu normal.Bende kafaya takıyorum ama neye göre normal değil kestıremıyorum. Bebeklerımız sağlıklı olsunda..

23 Haftalık hamişim. 8 Kg aldım Elevit kullanıyorum iştahım süper :)

Çok kilo aldımmmmmmmmmmmmmm (37:

ben de 20 haftalığım 57 ile başladım şu an 53 kiloyum elevit kullanıorum ama hiç iştahım yok mecburiyeten yiyorum aklıma bile gelmio yemek yemek önce hep iştahım çok iyi olurdu 57 58 di normal kilom

ben de en son 61.3 kilo idim 55 ile başladım, ilk 4 ay hiç almadım nerdeyse, ama 1-1.5 ayda 5 kilo aldım, salı doktora gidicem, bakalım ne diycek

merhaba, ben 6. ayimdaki kontrolumde 12 kilo almistim. dogum surecinde de toplamda 22 kilo aldim. dogumla birlikte ilk 10 gun icerisinde 17 kilo verdim. suan fazlalik 5 kg var fakat yapisti gitmiyor bir turlu.

hepinizi allah kurtarsin. sevgiler

birde dogumum epiduerel sezeryandi hediyesi olarak gobegim kaldi ..

ama kuzum icin herseye deger. saglikla kalin

ben 27 haftalık hamileyim ve 12 kilo aldım. 64 kiloyum şuan. ama şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi sanırım bundan sonra fazla almam.

ben 27 haftalık hamileyim ve 12 kilo aldım. 64 kiloyum şuan. ama şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi sanırım bundan sonra fazla almam.

diyetinden bahsedebilirmisin cnaım? neler yiycen, neler yasak? liste verdiyse paylaşabilirmisin?

22haftalik hamileyim suana kadar 3 kilo aldim, suan icin memnunum kilo durumumdan ama son 3 aydan çok korkuyorum açıkcası..bebeğimin kilosu 1 hafta onden gidiyor insallah boyle devam eder..ben esas son 3 ayda kac kilo alınıyor genelde onu merak ediyorum????

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben siteye yeni üyeyim 29 haftalık hamileyim 2tane çocugum var 1kızım 1 oglum negüzel hepiniz ne az almışsınız ben ben 62 kiloydum şimdi 75 kiloyum yaaaaa

merhaba kızlar;
ben 22 haftalık hamileyim. 63 ile başladım ama ilk dört ay 61'e düştüm bulantılar yüzünden. 4.5 aylıktan beri de bi açıldım ki sormayın şimdi 67 kiloyum. iştah inanılmaz anlıycağınız.

20+5 günlük hamileyim boyum 1.69 63 le hamile kaldım ilk üç ay bulantılardan 4 kilo verdim şimdi 64 kiloyum doktorum her şeyin normal olduğunu söyledi inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alırız

5 aylık ikizlerime gebeyim.boyum 1.67

50 kg ile gebe kaldım.şu anda 57 kg.

7 kg aldım
bebişlerimin kg leride bir hafta önde gidiyor maşallah maşallah maşallah :))))

ama çok zorlanıyorum :S

dr. um 20-25 kg almalısın dedi.ama fazla kilo almayıp bebekler ve sen iyi ve sağlıklı olursanız sorun olmaz dedi.tabi rahim şu gr ,suyu bu gr ,bebekler bu gr ,plasenta bu gr vs vs diye de anlatmıştı.toplamında da bu 20 -25 kg aralığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…