5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

merhaba ben 17 ci haftamdayım ikinci gebeligim 2 buçuk yaşında bi kızım var 78 kilo civarı kaldım 2kilo aldım ama çok kusmalarım oldu yinede kilo vermedim zaten kiloluyum ne kadar az alırsam okadar iyi olur.

ben 57.5 ile hamile kaldım ama 3. ayımda 55 kg idim ,5. ayımda 60 kiloymuşum .

17. Haftadayim.
Boyum 160 cm kilom 55,5 ile başladım.
Suan 60 kiloyum. Toplamda 4,5 kilo, çok değil mı (

merhaba ben sitede yeniyim. çok güzel paylaşımlar var herkese teşekkür ederim.
ben de 20. haftadayım 52 ile başladım şu anda 57 kiloyum doktor hızlı gidiyorsun dedi. moralim bozuldu. ama iştahım acaip açıldı. hep aç hissediyorum. ne yapmalıyım. bacaklarım diz çevrem şimdiden çatladı. öneriniz var mı.

ben yarın 20.haftaya gırıyorum bu sabah ıtıbarıyle 4 kılo almışım.54,5 ile hamıle kaldım bu sabah 58,5 çıktım

bende toplamda hamile kaldığımdan bu yana 4 kilo aldım 20. haftadayım. doktorum ilk 3 ayda verebilirsinde alabilirsinde demişti alırsan eğer en fazla 3 kilodur diyordu .. daha fazlası normal kabul etmiyordu :)) şimdilik kilo konusunda iyimişim ...

ama çok acıkıyorum delirmek üzereyim sıkıntıdan da olabilir...

30 haftalık hamıleyım 7 kılo aldım hemde bunun 2 kılosunu tamamen kendı ırademle bılerek ve yıyerek aldım 6. aya kadr 5 kıloyla gelmstım cok mutluydum ama ne olduysa dogumgunumdu yılbasydı derkennnnnn alıvedık bı anda 2 kıloyu ve bu bana cok fazla gelıo cunku onumde daha ALLAH nasıp ederse 10 hafta var ve kudretlı kılolrın alındıgı donemdeyım artık:)) 5 kılo alaydım ıyıydı:)))

bence 30 haftaya 10 kılo gayet ıyı.kendınıze haksızlık etmeyın.ben 20 haftamda 4 kılo almış durumdayım ılk hamıleıliğimi 21 kg ıle bitirmiştim.gerçi hepsini verdım 1 yıl içinde.ama bu sefer daha dıkkatlı davranmyaa çalışyıorum.

bende 21. haftaya yeni girdim.. kilo almadım hiç hatta tam tersine verdim hamile kaldığımda 65 kiloydum şuan 58-60 kiloyun boyumda 1.69

22. haftamdayım 5 kg aldım doktorum normal diyor ama ben ömrü hayatımda 60 kg bile görmemiş biri olarak kendimi çok hantal hissediyorum
bide insanların sen 2 kişilik yiyeceksin die ısrarları yok mu öldürüo beni ya özellikle hamurişi yemiyorum ben çünkü hamurişi direkt annede kg olarak kalıyormuş sebze ağırlıklı besleniyorum haftada 1 balık ve tavuk yiyorum hergün yumurta ceviz anlayacağınız hamurişi hariç ne bulursam yiyorum D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…