ben hep dikkat ettim yediğime ama 6 klo alınrmı ya ki bakın 5 ayına kadar hiç kilo almayan var mana allahım .zaten dünden beri psikolojim bozuldu yok çatlağın olur önleyemezsin yağ işe yaramaz dediler offf ilk günden beri pehlivanlar gibi yağlanıyorum sabah akşam ama kaşınıyorum diye çatlak olcak ondan dediler yaa:2:
kafana bu kadar takma bence,hamilelik dönemide kendine göre çok güzel ve özel bir dönem elbet kilo alıcaz,ben tabi demiyorum ki tıka basa yiyelim alalım 30 kilo ! Sen çevrene kulaklarını kapat bi kere ben öyle yaptım çünkü,9 kilo aldım oh valla yarasın oğluma yedim içtim gezdim :d ama ne depresyondayım ne kötü hissediyorum kendimi,sadece hamileyim diye ne bakımımdan ne giyimimden vazgeçtim,aynaya baktığımda çok seviyorum kendimi :)) sende rahatla birazzz,ağzı olan konuşuyo boşverrrr :))))
dün vasalin cacao yağı aldım akşam sürdüm sabaha kadar nemliydi göbekim memnun kaldım ben.başka kullanan var mı acaba ?
kızlar 22 haftalık hamileyim 1 buçuk kilo aldım oysa ben kendimi balon gibi hissediyorum:44: doktor dikkat et beslenmene dedi ama ancak bu geliyo elimden inş bir sorun olmaz
cinsiyeti bellimi cidden cok az kilo almissin bende 7kilo aldim normal diyor herkez acaba diyorum simdi yememede dikkat ediyorum ben ama tatli ya ve cikolataya dayanamiyorum canin hic mibisey istemiyo bide eskiden zayifmiydin yoksa kilon varmiydi?
dün vasalin cacao yağı aldım akşam sürdüm sabaha kadar nemliydi göbekim memnun kaldım ben.başka kullanan var mı acaba ?
ben yeni doğum yaptım sayılır kızım 3 aylık . Hamileliğimin 5.ayında 4 kilo almıştım toplam 16 kilo aldım ama şimdi veremiyorum yaklaşık 9-10 kilo gitti. Ama daha çokkk vermem lazım ben dede bu dert var ne yapcam bilemiyorum arkadaşlar yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?