5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

kafana bu kadar takma bence,hamilelik dönemide kendine göre çok güzel ve özel bir dönem elbet kilo alıcaz,ben tabi demiyorum ki tıka basa yiyelim alalım 30 kilo ! sen çevrene kulaklarını kapat bi kere ben öyle yaptım çünkü,9 kilo aldım oh valla yarasın oğluma yedim içtim gezdim ama ne depresyondayım ne kötü hissediyorum kendimi,sadece hamileyim diye NE bakımımdan ne giyimimden vazgeçtim,aynaya baktığımda çok seviyorum kendimi :)) sende rahatla birazzz,ağzı olan konuşuyo boşverrrr :))))

:) saol canım benim .keyfini çıkarmaya çalışıyorumda işte

dün vasalin cacao yağı aldım akşam sürdüm sabaha kadar nemliydi göbekim memnun kaldım ben.başka kullanan var mı acaba ?

vazelinin kakaolu vücut losyonunu kullanıyorum ben. bolca sürüyorum günde 1 kez,bazen 2 kez. doğum sonrası görücez sonucunu. inşallah çatlakları önler.

kızlar 22 haftalık hamileyim 1 buçuk kilo aldım oysa ben kendimi balon gibi hissediyorum:44: doktor dikkat et beslenmene dedi ama ancak bu geliyo elimden inş bir sorun olmaz

kızlar 22 haftalık hamileyim 1 buçuk kilo aldım oysa ben kendimi balon gibi hissediyorum:44: doktor dikkat et beslenmene dedi ama ancak bu geliyo elimden inş bir sorun olmaz

cinsiyeti bellimi cidden cok az kilo almissin bende 7kilo aldim normal diyor herkez acaba diyorum simdi yememede dikkat ediyorum ben ama tatli ya ve cikolataya dayanamiyorum canin hic mibisey istemiyo bide eskiden zayifmiydin yoksa kilon varmiydi?

cinsiyeti bellimi cidden cok az kilo almissin bende 7kilo aldim normal diyor herkez acaba diyorum simdi yememede dikkat ediyorum ben ama tatli ya ve cikolataya dayanamiyorum canin hic mibisey istemiyo bide eskiden zayifmiydin yoksa kilon varmiydi?

bebeğim erkek.. aslında ben hep toplu bir insandım hamile olunca çok inanılmaz kilolar alırım diyodum fakat çok iştahım yok sanki diyet yapar gibi yiyorum öğünlerde normalde bile porsiyonlarım daha büyüktür oysa.. mide bulantılarım da devam ediyo çok yiyince kusucam korkusuylada geri çekiyorum kendimi.. bilmiyorum haftaya yine doktoruma danışıcam normal bir durummu bu..

dün vasalin cacao yağı aldım akşam sürdüm sabaha kadar nemliydi göbekim memnun kaldım ben.başka kullanan var mı acaba ?

ben 4.aydan beri kullanıyorum çokta memnunum.33.haftamdayım çarnım bacaklarım kollarım ve göğüslerimde çatlak yok (göğüs önceden azcık çatlamış((...) bide ben genital bölgeye sürmemiştim azcık çatladı.ama karnım maaaaşallah henüz çatlamadı:) ama bilemem tabi daha 5 hafta var.

ben yeni doğum yaptım sayılır kızım 3 aylık . hamileliğimin 5.ayında 4 kilo almıştım toplam 16 kilo aldım ama şimdi veremiyorum yaklaşık 9-10 kilo gitti. ama daha çokkk vermem lazım ben dede bu dert var ne yapcam bilemiyorum arkadaşlar yaa(

erken daha zaten üzülme verirsin akşamları 15 adet başla mekik çek bebek için koşuşturmanla da verirsin aslında aldığın kilo normal sınır tam.

Dün doktora gittim tarıldım.64 kilo hangi kiloyla başladım bilmiyorum ama 4 kilo aldım sanırım .Doktorum kilo takıntılı :))İçeri girer girmez ilk lafı kilolarda bşlamış boyun kulak dolmaya başlamış oldu:))ÇOk komikti.ÇOk abartı bişi de yemiyorum ama .Bebek 360gr:))Canııımmm:)))))

5 aylık oldum 8 kilo aldım. ama son 1 aydır kilo almadım demekki 4 aylıkken 8 almıştım.ilk ay bişe yiyemedim cok istifra ederdim o rahatsızlık gecince acısını cıkardım sanırım tutabilene askolsun 3 tepsi pogaca yapıp yediğimi bilirim. ben ilk cocukta en son ay catladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…