5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

şimdiye kadar 8 kilo aldım 3.aydan sonra elevite başlar başlamaz sanki daha hızlı aldım.hamileliğimin 3.ayından itibaren çatlak jeli kullanmaya başladım.tavsiye ederim.
24 haftalık 5 kilo aldım.....Bu arada arkadaşım kanamalarınız ne durumda....özelden yazmak istedim size ama mesaj sayım yetersizmiş...ben nidilat kullanmaya başladım ve çok şükür şu an iyiyim..rahim boyu 23 iken 26mm olmuş...yolumuz çok uzun....sizizn durumunuzu merak ettim..yazarsanız sevinirim..

bende 26. haftamdayım 49-50 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 55 kiloyum yalnız bu ay iki kilo aldım heralde 18. haftamda 52 kiloydum

ay bu 6.ayında 1-2 kilo alanlar nasıl başardı bunu ben daha 9 haftalığım 2 kilo aldım

17.haftam bitmek üzere daha hiç kilo almadım.Bugün doktordaydık bebeğimin herşeyi normalmiş çok şükür.Sanırım son aylarda şişmeye başlayacağım :)

Kizlar 22 haftaligiz 1,5 kilo almisim ebe cok az dedi diyet mi yapiyosun dedi beni korkuttu ya ama goruyorumki bormal dimi ins 8 kiloyla falan bitiririz hamileligi pek fazla istahim yok ama saglikli beslenmeye calisiyorum

yaaaaaa ben 23 haftalığım ve 11 kilo aldım( çok yemek yiyorum tutamıyorum kendimi. 53 tüm şimdi 64 ü gördüm ömrümde ilk defa. şu an hiç çaktırmıyorum kilomu ama daha ne kadar alıcam acaba. ama bi arkadaşın dediği gibi kilo değil de selülitler çok canımı sıkıyo. neyse bebeğim için herşeye katlanırım. o sağlıklı olsun da....

ben zaten tombik başladığım için çok fazla kilo almak istemiyorum. 80 kilo ile başladım 19. haftadayım, 1 kg aldım, gittiğim bir doktor cok sorun degıl dedi almamak - ama sanki alman lazımda gibi konuştu - diğeri kilon cok karbohidrattan uzak dur yürüyüs yap dedi...cok tatlı yenmeyip sağlıklı beslenilirse azıcıkta hareket cok fazla kio alınmayabilir diye düşünüyorum, bakalım Allah nasip ederse son 3 ayı görürsek o zaman göreceğim asıl kilo durumunu

26.haftadayım 4buçuk kilo aldım 54bçuğum....ama son haftalarda aldım çoğunu 17-18.haftalada 1.kilo falan almıştım.ama yırtılacağım diye korkuyorum göbekten((şimdilik bişi yok da....

kızlar ben de 55 kg ile hamile kaldım 26. haftamdayım 57,5 kiloyum bugün itibariyle. bebişim de 850 gr maaşallah. ama 2,5 kilo almama rağmen çatlaklarım var malesef. kakao yağı ve çatlak kremi kullandım düzenli olmasa da. şimdi ise vaselin cacao kremi aldım inş. işe yarar da daha fazla çatlamam, buarada krem de acayip güzel kokuyo insanın sürdükçe süresi gelio:) rabbim hayırlısıyla tamamlamamızı nasip etsin hamileliklerimizi.

kızımda toplamda 10 kilo ile doğuma girmiştim
ama bunda bu bebişim erkekmiş
5 kilo verdim daha ancak ancak almaya başlayacam galiba
çünkü kilo vermem durdu çok şükür
heralde bundan sonrada 7-8 kilo alırım en çok
onunla da doğuma girerim inşallah

Ben bir hafta sonra 6.ayımı bitiricem inşallah 51 kiloyla hamile kaldım şimdi 50 kiloyum 1.68 boyum. Çirpi gibi bir vücut, önüne de bir top koymuşsunuz gibi duruyorum.hala kilo alamadım inşallah 7. Ayımda alırım.bebişim beslenemicek diye çok korkuyorum

Ben de 22.haftanın içindeyim. 53 kilo ile hamile kalmıştım. Şimdi 61 kiloyum.
Lierac ve başka nemlendiriciler kullandığım için henüz çatlağım oluşmadı.

6. ayım bitmek üzere
Elevit çok kilo aldırıyormuş doktorum her gün içme dedi aklınızda bulunsun kızlar
2-3 günde bir iç yeter dedi

6. ayım bitmek üzere
Elevit çok kilo aldırıyormuş doktorum her gün içme dedi aklınızda bulunsun kızlar
2-3 günde bir iç yeter dedi

benim de 24. haftam 6 kilo aldım.ben elevit kullanıyorum ve hergün.ama öyle çok kilo aldırması olmadı.ilk aydan beri kullanıyorum.bence bünyeyle de alakalı olabilir.yani iştah artması felan yok.eskiden ne yiyorsam hala öyle yiyorm.hatta şekerli hiç birşey yemiyorum.

ben 26.haftadayım toplam 3 kilo aldım bazıları az diyor bazıları normal diyor kansızlıktan dolayı ferplex ve elevit kullanmaya başladığımdan beri 1 kilo aldım iştahımda yok bebeğim için yiyiyorum sadece birde çatlak yok allaha şükür ama sanırım bundan sonra oluşuyor çatlak değil mi ???????????*

Ben de 5. ayımı bitirmek üzereyim. 4 kg aldım. normalde çok çabuk kilo alan bi insanım biraz da yapılıyım ama 61 ile başladım hamileliğime şu an 65 kg'yum. umarım böyle az az alırım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…