5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

5. ayıma kdr kılo almadım suan 5.bucuk aylıgız 23 haftalık işte :) 3.5 kılo almısım ALLAH BEREKET VERSIN ama oglusum normal ideal kıloda 572 gr dı :)

ilk hamileliğimde sürmediğim yağ krem kalmamıştı.sabah akşam yağlı güreşe gider gibi yağlanırdım.ama son 2 haftada çat çat çat göbek türkiye fay hatları haritasına döndü.iki hafta erken gelse çatlaksız bitecekti ya.yani deri esnek değilse, iç karın geniş değilse ne yaparsan yap o göbek çatlıyo.52 ile hamile kalmıştım 68 ile bitirmiştim.şimdi 54.5 ile hamile kaldım.1.5 aylık hamileyim şimdiden 1 kilo almışım bile:)))))

22 haftalık hamileyim 42 kiloyla hamile kaldım şuan 51 kiloyum bundan sonra çok almam inşallah

bende 22 haftalık hamileyim 5 kg aldım ama kilolu hamile olduğum için çok bile aldım (

selam kızlar bende 23 haftalık hamileyim.64 kg la hamile kaldım 67 yim şimdi umarım çok almam bundan sonrada :)

kız sen o kiloyla nasıl yaşıyorsun onu bırak o kadar zayıf kalmayı nasıl beceriyorsun of ya psikolojimi bozdun

Tamam çirozdum o zamanlar ama o kadar kilo almak birden böyle ne bilimmm çokkk korktumm sonradan dedim amannnnn bebişimle iyiyiz ya çok şükür :) 25 hafta olduk 50 ile 51 kilo arasında gidip gelmekteyiz

7. ayıma girdim 10 kiloaldım.şeker çıktı doktordiyet verdi diyete başladığımdan beri kilo almıyorum ama bebişimin kilosu iki hafta önden gidiyor:)

ben 26. haftamdayım 8 kilo aldım. tabi çok aldım zaten zayıf değildim hamile kaldığımda. şimdi de şeker yüklemede şekerim yüksek çıktı. diyete başlıcaz.(

Ben de 23.haftamı bitirdim şimdilik +2 kg durumundayım fakat gelecek aylardan endişeliyim önümüz yaz malum dondurmalar da dondurmalar :)))

24 haftalık hamileyim artık kilomu kontrol edemiyorum yaa, 54 ile başladım 60 kilo oldum doktorum hızlı gittiğimi söylüyor, hergün yürüyüş yapıyorum dikkat ediyorum ama tatlılara dayanamıyorum

kızlar ben de 23+5 deyim ve 57.5 kiloyum, 55 kilo ile hamile kalmıştım. ama ilk üç ay iki kilo verdim 53 kiloya indim .şimdi ben 53 kiloya göre mi kaç kilo aldığımı hesaplıycam yoksa 55 kiloya göre mi? kafam karıştı:) bu arada az kilo almama rağmen bacaklarımda beyaz beyaz çatlaklar oluştu malesef, üstelik çatlak kremi ve kakao yağı kullanıyorum çok düzenli olmasa da

şimdiye kadar 8 kilo aldım 3.aydan sonra elevite başlar başlamaz sanki daha hızlı aldım.hamileliğimin 3.ayından itibaren çatlak jeli kullanmaya başladım.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…