5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

19. haftadayım 6 kilo aldım doktorum normal diyor. göğüslerim ve karnım büyüdü şimdilik sadece. iştahım normal aslında

19. haftamdayım henüz 1 kilo aldım. seviniyordum 2 diye. açken tartılınca gerçeklerle yüzleştim o 1 kilo da zaten bebek+su+plasenta+rahim ağırlığı diyor doktor .yani burdan ne çıkıyor hiç kilo almadım

28 +3 te tam 12 kılo almış olarak rekor bende galiba... kızlar sizi kıskandımmmmmmmmm... 6. ayında 3 -4 kılo almış olanlar.. evet sizi... ama ben çok zayıf başlamıştım 50 kıloyla.. boyumda 1.72.. doktor normal diyo ama çatlaklar başladı o yuzden tedirginim... ama düşününce kıpırtılarını hissettikçe" 100 kılo da alsam oğluşuma değer" diyorum..ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH..

ben 24+6 dayım şimdiye kadar yaklaşık 8kilo aldım gebeliğimin başından bu yana ilk defa bu hafta kilo almkayerine 200 gram daha zayıfım :)

24 haftalık gebeyim 60 la hamile kaldım 64 kiloyum şuan hiç iştahımda yok bebeğim şuan 630gr doktorum normal dedi

Merhaba kızlar,
53 kg 600 gr dım hamile kaldım şuan 24 hafta 4 günlük 66 Kiloyum :O :) Doktorum akşam hamur işlerini ve abur cuburu azalt dedi :)

20 haftalığım. 6 kilo aldım. Doğuma kadar kilom ne olacak çok merak ediyorum. Üstelik bel fıtığım olduğu için doktor az kilo almamı söyledi. Bir de şu 1-2 kilo alanları duyunca şaşırdım kaldım.

selam kızlar bende 5ci ayıma yeni girdim ve 58le hamile kaldım suan 61.25cıkıyorum inş cok kilo almam bebişimin durumuda iyi allahım saglıklı sıhatlı kucagımıza almayı nasip eder inş hepimize iyi akşamlar...

arkadaşlar moralim bozuldu. milupanın sitesinde ilk 20 hafta en fazla 2,5 kilo alınmalı yazmış. bir de koyu harflerle.. ki ben 7 kilo almış bir insan olarak moralim bozuldu

Son düzenleme:
50 Kiloyla hamile kaldım az önce tartıldım 52.5 olmuşum. Bu aydan itibaren çok hızlı kilo alıcağımı düşünüyorum çünkü 2 gün önce tartıldığımda 52.1 çıkmıştı. 2 Günde 400 gram almışım...

22.haftadayım 1,5 kilo aldım. 79la başlayınca gebeliğe kilo alma lüksü olmuyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…