5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

Ben ilk gebeligimde 6. ayin sonunda 11 kg almistim :)) doktorum " 9 ayda alman gereken ideal kiloyu aldin :) " demisti...simdi guluyorum ama ozaman cok uzulmustum :)) simdi 5 ayim dolmak uzere 4 kg aldim cok sukur..ama cok istahim yok..bide yurt disinda yasiyorum istedigim seylere ulasmak zor...heleki afrika gibi bi yerde (

şuanda 65-66 arasında gidip geliyorum. 58,5 lahamile kaldım .e bunun içinde bebeğimin de rahmin,suyun vs. kilosu var. bence normal

Aynen bende 24 haftamı bitirdim ve tam 10 kilo aldım çok zayıfta başladım sayılmaz ekmek,pilav,hamurişi tüketmiyorum ama çeşit olarak fazla yiyorum galiba peynir,süt,yoğurt,et,tavuk,balık,meyve ve en önemlisi tatlı derken aldım gitti birde en önemlisi oturarak çalışıyorum ve kış olduğu için hareket yok birde bağırsak problemi yaşıyorum hepsi birleşince de 6 ayda 10 kilo kaçınılmaz

20. haftaya yeni girdim ve 9 kilo aldım. Ben de mi bir anormallil var. Yoksa herkes rejim de mi? 6 ayda nasıl 2 kilo alınır. Anlamadınm doğrusu.

selamlar
ben hamile olduğumu öğrendiğimde 71kiloydum şu an 73 kilodayım valla normal mi anormal mi bilmiyorum ama kendimi hiç kısıtlamadım canım ne istiyorsa yedim doktorum hergün kahvaltıda yumurta öğlen veya akşam yemeğinde tavuk balık ya da kırmızı et mutlaka ye dedi elimden geldiğince uyguluyorum. 5 ayda sonuç 2 kilo

selamlar,
bende 22 haftalık hamileyim 8 kiol aldım .hamileliğimin ilk üç ayı kilo almadım çünkü hep bulantı kusma oldu.3 hafta memlekette kaldım antebin yemekleri çok güzeldir tam 5 kilo aldım daha sonra da 2 ay snra tartıldım 3 kilo daha almışım.60 la hamile kaldım şuan 68 bence iyi.bu aralar belki kilo vermiş olabilirim gribim ve hastayım. haftaya aşım var o zaman tartılırım

selam kızlar.. ben şu an 38+6 günlük hamileyim. doğumumu bekliyorum.ben şu ana kadar toplamda 11 kilo aldım. hatta son birbuçuk aydır hiç almıyorum aynı kilodayım. ama sizler gibi 50 li 60 lı kilolarda hamile kalmadım 74 kiloyla hamile kaldım. şu an 85 kiloyum ama bebeğim 3kilo700 gram. bakalım doğana kadar ne kadar olacak. ilk 4 ay hiç kilo almadım.ama 5.ve 6. ayda almaya başladım. 6 aylık hamileyken 5 kilo almıştım.doktorum gayet normal olduğunu söylemişti.ama kilo almanız hiç önemli değil. önemli olan bebeklerin beslenebilmesi. örneğin ben 32. haftamdan beri aynı kilodayım ama bebeğim 2 kiloydu. ben hala aynıyım ama o 3700 olmuş benden beslenmiş. ve doğumdan sonra yaklaşık7-8 kilosu zaten gidiyormuş. emzirebilirseniz de emzirdikçe daha da kilo veriyormuşsunuz. bir anne 15 dakika bebeğini emzirdiğinde 1 saat tenis oynamış kadar kalori yakarmış. çok kilo alanlar da takmasınlar bence. onlar daha hızlı kilo veriyorlar doğumdan sonra. ben hep bunu gördüm.herkese hayırlı doğumlar.....

bende 7 kilo alanlardanım. doktor hızlı gitmisin dedi, günde 1 saat yürüyüş dedi. akşamada bir sitede yürüyüş bandı kampanyası görünce hemen aldım. şimdi hedefim 24 haftalık oluncaya kadar bu 7 kiloyu korumak. bakalım başarabilecekmiyim?

açlığıma dayanabiliyorum, eskisi gibi değilim çok şükür

kızlar bende 46 kiloyla hamile kaldım şuan 49 kiloyum 6ıncı aya girene kadar 46ıydım biranda aldım 2 3 kiloyu şaşkınım umarım bu hızlı artış devametmez bebeişte 650 grdı en son doktorumda dalgamı geçiyo anlamadım 21 haftalıkken 15 kilo alman lazım demişti bu hafta birazcık daha yemek yiyebilirsin dio sanırım oda şok oldu biranda 2 3 kilo almama sürekli aklımda yemek var sonumu merakla bekliyorum :)

21. haftamı bitirdim bugün 60 kilo ile hamile kaldım ve dünkü sonuç 66,7 fazla fazla gidiyorum sanırsam.. neysemm benim ve kızımın canı sağ olsun

bende 57 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay 50 kiloya düştüm kusmalardan,şimdi 6.ayımdayım 56 kilo olmuşum normalmi acaba?

aaaaay tam bugün yaşadıgım bunalıma uygun bi konu aylık aldıgım kilolar

ilk 3 ay 68 idim 65e düştüm
19 haftaya kadar 68 oldum yine
suan 24 haftalıgız 72 oldum yani 7 kilo almıs oldum ama toktum her seferinde bide giysiler vardı bunlarda düşülürse heralde cok değil ooofff cokmu kilo aldım bilmyrm.. ama son 4 gündür karnım bianda cıktı bi tıuhaf oldum aniden oldu bide anlayamadım heralde artık bundan sonra göbek cıkıcak

bende 57 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay 50 kiloya düştüm kusmalardan,şimdi 6.ayımdayım 56 kilo olmuşum normalmi acaba?

canım hemen hemen aynıyız bende 7 almısım ama normalmi bilemiyorum kafaya taktım bende sen gene zayıfsın ben 72 oldum 80le kapatıcam galiba aaaay nasıl vericem sonra

ben de 5.5 aylık hamileyim 6 kilo aldım 53le hamile kalmıştım şimdi 59 oldum doktorum normal demişti.

63 kiloyla hamile kaldım 24 haftalık hamileyim 71 kilo oldum biraz hızlı gidiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…