canım kuzum benim üzülme bişey olmaz bebek dogunca gidiyo kilolar sıkma canını hamileligin bebegin tadını çıkar
yok tatlım yaaa kilolar kendim için sorun değil veririm Allahın izniyle ayrıca sağlıklı olması bebeğimin her şeyden önemli... doktorum hızla kiloa alırsam normal doğum riske girer sezeryan tercih etmek zorunda kalabiliriz dedi ona taktım kafayı ben. yoksa zaten zayıf başlamıştım hamileliğe şişman durmuyorum zaten....
aa evt canım kilo ve ödem normal dogumu zorlaştırıyo. belki yapmacık gibi gelebilir ama bende kilo almadıgım için üzülüyorum hep aynı kilodayım karnımda çıktı ama yinede kilom yok o yüzden bende bebegi iyi besleyemedigimden korkuyorum sadece bu aralar ayak bileklerimin şiştigini fark ettim o yüzden yürüyüşe başladım dün 2 5 km yürüdüm yürüyüş iyi geliyo tavsiye edrim ama kalcama kramp girmişti o çok canımı yakıyo oturup kalkarken kilitleniyorum resmen.
vallahi kilo her koşulda zarar üzülecek bişey yok bunda canım... zaten bu aylardan sonra alırsın merak etme, kramplar da magnezyum eksikliğinden oluyor diyorlar ben günde bir maden suyu içerek önlüyorum kramplarımı tavsiye ederim sana da...benim de gece uyurken kramp giriyodu maden suyu bu sorunumu çözdü :)
yok cnm ben 25 haftalık hamileyim 11 kg aldım ona bile dr normal üst sınır dahilinde dedi:) ama dikkat edicem artık yoksa baya bi aşıcaz hedefi :)50 ile hamile kaldım, 6 aylık hamileyim şu anda 56 kiloyum. çok mu ki?
23 haftalık hamiletim 10 kilo aldım çok ama napayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?