5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

canım kuzum benim üzülme bişey olmaz bebek dogunca gidiyo kilolar sıkma canını hamileligin bebegin tadını çıkar

yok tatlım yaaa kilolar kendim için sorun değil veririm Allahın izniyle ayrıca sağlıklı olması bebeğimin her şeyden önemli... doktorum hızla kiloa alırsam normal doğum riske girer sezeryan tercih etmek zorunda kalabiliriz dedi ona taktım kafayı ben. yoksa zaten zayıf başlamıştım hamileliğe şişman durmuyorum zaten....

aa evt canım kilo ve ödem normal dogumu zorlaştırıyo. belki yapmacık gibi gelebilir ama bende kilo almadıgım için üzülüyorum hep aynı kilodayım karnımda çıktı ama yinede kilom yok o yüzden bende bebegi iyi besleyemedigimden korkuyorum sadece bu aralar ayak bileklerimin şiştigini fark ettim o yüzden yürüyüşe başladım dün 2 5 km yürüdüm yürüyüş iyi geliyo tavsiye edrim ama kalcama kramp girmişti o çok canımı yakıyo oturup kalkarken kilitleniyorum resmen.

vallahi kilo her koşulda zarar üzülecek bişey yok bunda canım... zaten bu aylardan sonra alırsın merak etme, kramplar da magnezyum eksikliğinden oluyor diyorlar ben günde bir maden suyu içerek önlüyorum kramplarımı tavsiye ederim sana da...benim de gece uyurken kramp giriyodu maden suyu bu sorunumu çözdü :)

ay çok mantıklı bende içiyodum midemi rahatlatsın diyo sonra iki haftadır falanda içmeyi bıraktım bu kramp olayı çıktı gercekten 3 4 gündür acayip canımı yakıyo bıcak saplanıyo gibi resmen

kızlar bende 56 ile kalmıştım şu an 59 kiloym umudum bu son 3 ayı en ufak kilolarla atlatmak ne dersiniz sizce başarıablir miyim yediklerin bebege yararsa sen kilo almazsın diyorlar bu dogru mu artık yapacak bişey yok bebişlerimiz sağlıklı olsunda

23 haftalık hamiletim 10 kilo aldım çok ama napayım:)

ben de 25 haftalık hamileyim 11 kg aldım ama çevremde soruyorum yeni dğum yapanlara ben de öleydim filan diyo hepsi benim arkadaşlarımda öle 6 aylıkken 3 kg almış filan kimse yok o açıdan çok mutluyum :) yoksa baya bunalım

bende 24 haftalık hamileyim ve 7.5 kilo aldım belki şuan için normal ama son aylarda çok kilo alınıyomuş toplamda kaç olucak ben onu düşünüyorum :18:

Ben de 5 aylik hamileyim ve 3 kilo aldim ama tek fark bu 3 kiloyu 1 ayda almis olmam. Hamileligimin 14. haftasina kadar hic kilo alamamistim. Doktorum normal hatta daha iyi demisti 62 kiloydum. 19+4 de 65'e ciktim. Doktorum beni uyarmadi telaşlanmadi da. Demekki normal. Ayrica karrnimin altinda catlaklarim olusmaya basladi. Kizimda olmamisti. Oglum daha simdiden catlatti karnimi :) olsun no problem yeter ki o saglikli doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…