5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

benımde sorunum kılo alamamak arkadaslar 77 ile hamıle kaldım suan 23 haftalık hamıleyım ve 5 kılo verdım suan 72 kılodayım zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın doktor cok ıyı gıdıyorsun bebegın kılosu gelısımıde cok ıyı hıc merak etme hıc kılo almadan bıle dogurabılırsın dedı bakalım yasayıp gorecez ılerleyen zamanlarda kılo alabılecekmıyım

22 haftalık hamileyim 42 kiloyla hamile kaldım şuan 51 kiloyum bundan sonra çok almam inşallah

Merhaba,ben de aynıyım ve çok üzülüyorum.Benim doktorum çok baskı yapıyor ama bir çikolata bile yemeyeceksin dedi iyice bunalıma soktu.offf off inşaallah bundan sonra böyle devam etmez

70 kilo ile başladım mide bulantılarından 60 a düştüm şuan 18 haftamdayım 61.700 civarı kilom

ben de 5. aydayım 1 kilo aldım sadece.. önceki oğlumda da çatlak olmamıştı bunda da olmaz diye umuyorum..

18 haftalık hamileyim, boy 165 cm ve kilom 60 idi ancak şuanda 64 oldum, toplamda 4 kilo almısım ve bence çoook fazla :)
İlk hamileliğim ayrıca ama daha dikkatli olmalıyım, zaten 52 kilo ile evlenmiş ve hayatında 60 kiloyu hiç görmemiş birisiydim, çok kilolu hamile kalmısım hissi uyanıyor bende sürekli. Hayırlısı ne diyeyim :)

diyetisyenin verdiği liseteye harfiyen uymama rağmen 8 kilo aldım 23+0 ım

5,5 aylığım, 6 kilo aldım, gayet iyi hissediyorum
da
bence çoğunuz Ebru Şallı sendromuna yakalanmışsınız
anormal geldi bana 3-4-5 kilo alıp çok aldım vs diyenler
bu kadar çok televizyonlarda izlediğiniz hayatlardan etkilenmeyin bence

Benimde 19 haftam bitmek üzere. 50 ile hamile kaldım 2 kilo verdim onu bile geri alamadım. Ama bebeğim iyi çok şükür. Benim 50 kilo halim zaten normal değildi. Kontrol ilacı şişirmişti beni. 1 senede 42den 50ye fırlamıştım. İlacı bırakınca eski kiloma döndüm.

22 haftalığım şu an 58 'le hamile kaldım şu an 64 kiloyum ,biraz fazla gibi geliyor bana

Neden sendrom olarak bakıyorsunuz ki? Hamileyken de fit ve sağlıklı olmayı istemenin nesi yanlış? :26:

Arkadaşlar 2-3 kilo almak gerçekten marifet değil. Ben bir bilim insanı olarak ve sağlık üzerine onca yıllık eğitimim üzerine bunu yazmak zorundayım. Lütfen normal ve iyi giden bir gebelikte totalde ne kadar kilo alınması ve bunun ne kadarının nereye gitmesi gerektiğini okuyun. İnanın kulaktan dolma bilgilerle değil bilimsel kaynaklara başvururarak bilinçlenmek en iyisi. Ben de 23 haftalık hamileyim, şu ana dek 5.5. kg aldım, kaynaklar bunun gayet normal olduğunu söylüyor, göğüs hacminiz, kan hacminiz, rahminiz büyüyor, bebeğin içinde bulunduğu kese ve kese içindeki sıvı var, bebeğin plesentası var, yapmayın lütfen. 7 kg. nun aşağısı zaten düşük doğum ağırlıklı bebek riski demek, belli yönlerden gelişmesi zayıf olduğunu gösterir bebeğin, lütfen istinalarla hareket etmeyin. Ebru Şallı'yı sakın kıstas almayın.

şu anda 23. haftadayım. ilk 4 ay 4 kilo, 4. aydan 5. aya kadar 4 kilo ve 23. haftama kadar da 1,5 kilo olmak üzere 9,5 kilo aldım. 4. ayda doktorumun başlattığe elevit'in 1 ayda alınan 4 kilodan sorumlu olduğunu belirttiler bilemiyorum ne kadar doğru ya da yanlış. sadece tek bildiğim "aşeriyorum", "hamileyim" diye asla öğünlerimi abartmadığım. bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. artık doğumdan sonra veririz inşallah. ama doğum sonrası da ani kilo vermeyi doktorlar tasvip etmiyorlar özellikle emziriyorsanız. bazı maddeler (artık mikrop ya da toksin tam tıbbi adını bilemeyeceğim) yağlarda birikip hapsoluyor ve verilen kilolarla birlikte eriyen yağlardan salınımı başlıyormuş bu maddelerin ve süt ile birlikte bebeğe geçme riski varmış. bilginiz olsun. sakın doğumdan sonra kilo vermem lazım diye öyle diyetlere girmeyin emzirme döneminizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…