Muhakkak alırsın göbüşünde çıkar merak etme kişiden kişiye değişiryor, benim bekarken de belliydi göbekli olucam o yuzden hemencik göbişlendimm :)) gerçi bu durum pek hoş olmuyormuş onuda anldm, kendimi teselli etmeye çalışıyorum ne kadar kilo alırsam alyımm,sonucu güzel olucak bir prenses gelicek, :))tabi Allahımın izniyleetmm kilo almayayyım ama karnım çıksaydı bari. göbüşler nasıl? benim hamiş olduğumu kimse anlamıyor sinir oluyorum
bnm gibi zor kilo verenler de vardırbana oranla az bile almışsınız 50 kilodan 61 e çıktım ve henüz 5 aylık hamileyim :)
Bende aynı durumdayım yaaBende 5 aylık hamileyim, 58 kiloyla hamile kaldım, şimdi 62 oldum,çok şişko oldum bennnn yaaaa, (
Bunu duymak güzel yanlız değiliz yaşasın göbişlilikk :)) Ahan Ahan kaçınılmaz Son bu sanırım,Bende aynı durumdayım yaa
Evet hamidişler en doğrusu buu sanırım ;-)Yaa 4 kg aslında çok değil.teselli edelim birbirimizi:) ama önümüzde uzun bi yol var.bakalim hayırlısı olsun bebisler daha önemli tabi ki:))
Siz sezaryen mi normal doğum mu yaptınız?Kizlar kilonuzu kafaya takmayin. Normal beslenirseniz dogumdan sonra 4 5 ay falan gecince eski kilonuza sönüyorsunuz birsey yapmadan. 21 kilo almis biri olarak söylüyorum. Dogumda 10 kilo gitti, kalanlari da 4 ay sonra tamamen verdim. Kilo kalicak diye korkuyordum boyum kisa malum. Karnim cok büyümüstü, tek problem kaslarim cok acildi ve disari cikik ve ortasi cukur bir göbek kaldi =( Onceden dümdüzdu karnim cok büyüyünce sekli bozuldu. Ama kilo adina hersey eskisi gibi hatta daha da zayifladi kollarim falan takmayin kafaniza. Zaten bebis ilk aylarda yoracak, kiloyu düsünecek zaman kalmayacak =)
malesef sezeryana alindimSiz sezaryen mi normal doğum mu yaptınız?
canım bende 5 aylık hamileyim ve henüz 2 kilo aldım :)arkadaşlar 5-6 aylık hamileyken ne kadar kilo almıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?