5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

tmm kilo almayayyım ama karnım çıksaydı bari. göbüşler nasıl? benim hamiş olduğumu kimse anlamıyor sinir oluyorum

tmm kilo almayayyım ama karnım çıksaydı bari. göbüşler nasıl? benim hamiş olduğumu kimse anlamıyor sinir oluyorum
Muhakkak alırsın göbüşünde çıkar merak etme kişiden kişiye değişiryor, benim bekarken de belliydi göbekli olucam o yuzden hemencik göbişlendimm :)) gerçi bu durum pek hoş olmuyormuş onuda anldm, kendimi teselli etmeye çalışıyorum ne kadar kilo alırsam alyımm,sonucu güzel olucak bir prenses gelicek, :))tabi Allahımın izniylee

Merhaba, ben de 23+2 deyim ve 5 kilo almışım. 56 ile başladım sonra 3 kg verip 8 geri almışım şu an 61 kg'ım. Hamilelikte ortalama kilo alımı 12 kg'mış. Karnım son 1 aydır belli olmaya başladı. Bu kilonun çoğunu 5. aya doğru ve 5. ayda aldım.
Hafta hafta hamilelik kitabına göre hamilelikte alınan kiloların dağılımı sağlıklı bir hamilelikte ortalama şu şekildeymiş:
Bebek: 3200-3400 gr
Amniyos sıvısı: 800 gr
Plasenta: 600 gr
Rahim: 900 gr
Kan hacmi artışı: 1450 gr
Dokular arası sıvı artışı: 1450 gr
Artan yağ deposu: 3500 gr
Meme dokusu: 400 gr
Bunlar standart ortalamalar, tabii her bünyeye göre aşağı yukarı değişiklik gösterebilir. Allah sağlık ve sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bende aynı durumdayım yaa
Bunu duymak güzel yanlız değiliz yaşasın göbişlilikk :)) Ahan Ahan kaçınılmaz Son bu sanırım, ( zayıf kalanlara imrenmiyor değilim, ama işte napalım herkesin bünyesi farkli bide biz birz fazlamı yiyoruz acaba :)) benim göbiş 7 aylık gibin duruyor (

Yaa 4 kg aslında çok değil.teselli edelim birbirimizi:) ama önümüzde uzun bi yol var.bakalim hayırlısı olsun bebisler daha önemli tabi ki:))

Kizlar kilonuzu kafaya takmayin. Normal beslenirseniz dogumdan sonra 4 5 ay falan gecince eski kilonuza sönüyorsunuz birsey yapmadan. 21 kilo almis biri olarak söylüyorum. Dogumda 10 kilo gitti, kalanlari da 4 ay sonra tamamen verdim. Kilo kalicak diye korkuyordum boyum kisa malum. Karnim cok büyümüstü, tek problem kaslarim cok acildi ve disari cikik ve ortasi cukur bir göbek kaldi =( Onceden dümdüzdu karnim cok büyüyünce sekli bozuldu. Ama kilo adina hersey eskisi gibi hatta daha da zayifladi kollarim falan takmayin kafaniza. Zaten bebis ilk aylarda yoracak, kiloyu düsünecek zaman kalmayacak =)

Siz sezaryen mi normal doğum mu yaptınız?

19+5 haftalığım 55 ile hamile kaldım ve 7 kilo aldım son ayda 3 kilo aldım biraz fazla kilo aldım sanırım ve şu aralar iştahım acayip açık

7 aylık hamileyim,sanırım 5-6 kilo aldım.Bundan sıonraki artışların hepsi bizim yağ depolamamızdan kaynaklanmayacak ki.Bebek büyüyecek, suyumuz artacak,kordon büyüyecek,vücut su toplayacak vs vs.Yürüyüş ve su tüketimi önemli,tabi et ürünleri yesek de hamurdan uzak durmak lazım.

68le gebe kaldım ilk 3 ay 6 kilo verdim yemememden dolayı.şimdi toplam 5 kilo aldım 62dim 67 olmuşum

65 kg ile hamile kaldım. 6 kilo aldım. Hayatımda ilk kez 70'li kiloları görüyorum.

Selam kızlar sizleri okuyunca rahatladim ben de 18+5 haftalik hamileyim ve henuz 1 kilo aldım. Acaba bende mi gariplik var neden kilo almiyorum diyodum ama sanirim normalmis sevindim:)

50 kilo ile hamile kaldım şu an 57 kiloyum ama doğum öncesi de zayıf olduğum için fazla durmuyor sadece göbeğim var hatta zor kilo alan biri olarak bu durumu sevmeye bile başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…