5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

hoppalaaa... ben mutlu değilim diye bişey söylemedim yaaaaa ... tabiki kilo almak güzel sonuçta benle bir bebekte besleniyor :sm_cool: ben halimden çok memnunum valla kaydirigubbakcemile3 ayy kelimesinide mutluluk ifadesi olarak kullandım klava: yanlış anlaşılmasınnn haaaa ...
tabiki bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli:CüvCüv:

ben 5-6 aylıkken hiç kilo almamıştım. 3 kilo vermiş haldeydim.

üstüne alınma canım ben bütün verilen cevaplara yazdım görüşümü özellikle san değil yaniiyasakkelime

bende sizin kilolara baktıkça kendimi kötü hissetim. ben 5.5 aylıgım şu ana kadar 11 kilo aldım allah hayır etsin sonumu ama şimdilik çatlak yok.bakalım nolucak sonum..allah heimize hayırlısını versin.anne olmak çok güzel herşeye deger..

merhaba hanımlar ben yeni üyeyim ve birkaç gün sonra 7.aya gireceğim,şu ana kadar 6 kilo aldım ve henüz çatlağım yok

o zaman 49 muşum demekki bak şimdi 52 oldum az kaldı 55 e şimdi 25 haftalığım 60 kilo ile gebeliği sonlardırcam bu gidişle toplam 20 kilo banada yaradı bu hamilelikdelikafadulden

şimdide 57 oldum ne güzel bak 35inci haftadayım gerçekten 60la bitiricem galiba
hihoyyyt

ben 25.haftaya giricem tam 10 kg aldım daha 15 hafta var önemli olan kilo almış olmam değil çok kilolu hamile kalmış olmam çünkü 72 kg ile hamile kaldım hayatımda ilk defa 80 li kiloları gördüm tek tesellim görenler aaaaa fazla kilo almamışsın ne güzel diyor demek göstermiyorum :)))

kilo almadığımızı sanıyoruz ama birden bire çıkıyor tartıda kilo..yani 2 ay boyunca kilo almayıp 2 haftada 2 kilo alan biri olarak söylüyorum.bende ne güzel kilo almadım diye seviniyordum meğer birikmiş birikmiş çıkmış karşıma kilolar..((

ya kizlar
ilk 3 da 1 kilo aldim dr.um cok guzel dedi. 4 ay kontrolumde 3 ay aldim yane 1 ayda 3 kilo almisim ve 5inci ayin kontrolunde 3 kilo daha aldim yane her ay 3 kilo almaya basladimmm ve korkuyorum hayatimda ilk defa 60 gordum ve hamile kaldim.suan 67 yim. bebegime gitse hic uzulmem dert etmem ama bebegimde 375 gr. cok minyon babasida 2600 dogmus ben 3850 dogmustum galiba genetik olarak babasina benzicek ;(( cunki dr.um da 2600 civarinda dogar dedi ;((
az kilo alanlar sizler nasil besleniyorsunuz soyleyinde bilelim .

kızlar bende 6. ayıma girdim daha 2 kilo aldım şimdiye kadar çatlak falan da yok daha...bebişimin durumuda iyi :)

6.ayımdayım. toplam 9 kilo aldım. Zaten bünyem kilo almaya müsait. ilk 3 ayda 5 kilo aldım. şimdi de
9u tamamladım.Bence çok zayıf kalmakta iyi değil. Zaten bebek 6.ayda 600-700gr oluyor. Anne sadece 300 gramla mı göğüslerini, plesantasını vs. dolduruyor. ınanın anlamak zor ))))
Bence kilo almaktan çekinmeyin. Çok aşırı olmadıktan sonra kilolarınızı da dert etmeyin. Herşey bebişlerimiz için. Sağlıklı beslendikten sonra ben alınan kiloları dert etmiyorum. Çünkü kendimi biliyorum ne hamur işi ne abur cubur yemiyorum. Tamamen sağlıklı beslendiğim halde bu kadar kilo alıyorsam o da allahın takdiri.. Yapacak bişey yok. Sağlıklı doğumlar hepimize inşallah ....

33. haftamdayım ve 8 kilo aldım 51 kiloyla hamile kalmıştım
boyumda 1/68
herşeyde yiyorum ama kararında
ama asla 50 kiloya dönmek istemiyorum 55 kiloda kalırım inşallahh

ufff yaaa 21 haftadayım ve 8 kılo aldım allahım daha kımbılır kaç kılo alacam kızlar gözüm sureklı yemekte doymuyorum 3 ay bırsey yıyemedım sureklı ıstıfra felan sımdıde gözüm dönuyor yıyeceklerı gördükce

24 haftalık hamileyim ve 2 kilo aldım :teytey: ilk oğlumda 15 kilo almıştım toplamda. bu hamileliğimde çok dikkat ediyorum, yani sadece bebek için yiyorum :1hug: ama biraz fazla kiloyla hamileliğim başladı. 72 kilo ile başladım şimdi 74 kiloyum. 80 ile bitirsem dualar edicem :Saruboceq: genellikle ilk hamilelikte çok kilo alınıyor ama 2. de daha dikkat ediliyor :teselli:

aman kızlar kaç kilo alırsanız alın nasıl olsa doğumdan sonra verilir. takmayın. önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması a.s.

kizlar bu benim 3. hamileligim bende 14 haftaligim ve 2 kilo aldim bu hamileligimde bulanti ve kusmalarim yeni gecti insallah bundan sonra kilo alicam

ilk hamileligimde 68 kilodan 103 kiloya cikmistim kaydirigubbakcemile3 yani 35 kilo almistim -tatlicadiarzu-
buyuk bir basariyla kaydirigubbakcemile2 58 kiloya geri dustum ve ikinciye hamile kaldim ve 90 kiloyla dogum yaptim yani 32 kilo aldim ondada umudum bunda az kilo almak kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

bende 19 haftalık hamileyim, daha 2 kilo aldım.. Karnımda çok belli değil.. Ama bebeğimin sağlığı iyi Allaha Şükür...

kızlar ben 5 aylık hamileyim 2 kilo aldım ve dışarıdan hala anlaşılmıyo hamile olduğum benim durumumda olan varmı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…