5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

ilk hamileliğim 20 haftalık yani 5.ayımdayım hiç kilo almadım.73 kilo ile başladım şimdi 69 kiloyum ilk aylar verdim sonra almadım.Doktorum bebekle ilgili herşey yolunda desede endişeleniyordum ama burda benim gibi almayan arkadaşları görünce içim rahatladı açıkçası:enbuyukkk:

benimde ilk hamileliğim 73 ile hamile kaldım 67 ye indim şuan 70 kiloyum ve 22 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu haftası ile orantılı gidiyo o iyi olsun da ben çok ya da az kilo alim sorun diil yaaa

canım ben 6.ayıma kadar hiç kilo alamadım artık son ayımdayım 4 kilo almışım çatlağım yok şimdilik ama bu benim ikinci gebeliğim ilkindede çatlağım olmamıştı umarım bundada böyle devam eder

24. haftadayim,5 kilo aldım.ben de 16. haftadan sonra kilo almaya başladım önce almamıştım.

bende 20.haftadyım sadece 2.5 kg aldım yeni karnım büyümeye başladı ama bebeğim sağlıklıymış önemli olanda bu...:ecrin_bebek:

20. haftadayım...ilk haftalarda kilo kaybı oldu...şu an başlangıç kilomun üzerine 1 kilo aldım...

kzılar size bişey söyleyeyimde içiniz rahatlasın..
arkadaşımın ablası 5 aylık hamileyken 21 kilo almıştı.

bende 23 haftadayım ve 10. kilomu aldım hayırlı ugurlu olsun :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…