5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

22 haftalık hamileyim 2.5 kilo aldım şimdilik ii gibi inşallah fazla kilo almam herşeyden önce bebeğimin sağlığı geliyo ama fazla kilonun ona bi faydası yok diye düşünüyorum

bende 27 haftalık hamileyim 4. aya kadar 1 kilo vermişim iş stresinden vitamin yazdı doktorum ve 6 kilo birden aldım :bbo: zaten baya kilolu başladım hamileliğe ama önemli değil bebişim için herşeye değer.opuyorumnanaktan

68 den 71 oldum. su an 23 hafalik bebegim. bana az aldim gibi geliyor hanimlar.
ins endiseledigim kadar degildir...

68 den 71 oldum. su an 23 hafalik bebegim. bana az aldim gibi geliyor hanimlar.
ins endiseledigim kadar degildir...
nekadar güsel işte nekadar az kilo alırsak hamilelikte okadar güsel
mühim olan bebişlerim kiloloları normal olsun bende 27+3 üm ve 3,5 kg aldım bebişimin gelişimide süper maşallah drum da çok memnun az kilo almamdan yani hamilelikte az kailo almak kadar güsel bişey varmı ya

kızlar bnde 18.haftamı bitiriyorum ve 48 kiloyum .sizce çokmu az.boyum 1,65 falan.hamile olduğumda aşermelerle 42ye düşmüştüm.bide şunu mrk ediyorum doğuma gittiğin zaman sonta takmak nası oluyor. hakkkında bi bilgim yok .takılmak zorundamı.şimdiden çok teşekkür ederim cvplarınız için

Evet guzel de canim endisem su 3 aydan sonra 1 kilo alma hakkim oldugunu soylemisti dr ben ise 1 aydir hiç kilo almadim. 3. hamileligim diger ikisnde hep 10 -12 kilo aliyordum. yarin dr gidiyorum kontrole o zaman doktorum ne diyecek bakalim bebegimin gelisimi hakkinda. bebegim iyi olsunda kilo almaya raziyim inanin..

kızlar ben 4. ayımın içindeyim.4 kilo verdim. daha alamadım.acaba anormal mi? herkes kilo alıyor ben veriyorum.hayırlısı bakalım.bebişim sağlıklı olsun da.....

bende 6. ayıma giricem.48 le hamile kaldım 4 kilo aldım.ama vücutta değil yanaklarda görünüyo daha çok her zamanki gibi:icecream:

ben de 5 aylık hamileyim zaten kilolu kaldım bide 8 kilo aldım ben kolay veriorum o dert değil de sağlığımı etkilemez inş.çok da yemiorum hormon hapı ve sürekli yatmak zorunda olduğum için şiştim

ben 5 aylıkken 1 kilo almıstım
suanda 7 aylık oldum ve 5 kilo oldu toplam aldıgım kilo
son aylarda alacaksınız bu cok normal
zaten doktorlarda normal kilodaysanız eger en az 9 kilo diyorlar
saglıklı dogumlar dilerim hepinize

bende 22. haftamdayız ve 63 ile hamile kaldım, şimdi 66.5.
ben çok kilo almak istemiyorum ama bebeğim kilo alsın istiyorum... anlıyorsunuz beni değil miiiii iiiğiğkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

bnde 3 kilo aldım arkadaşlarım geçen ay kontrolümde normal dedi bu ay cumartesi gitcem hayırlsıı bakalım bnde çok kilo almadım almakda istemyorum

bende cok kilo aldım mafoldumben
10 kilo kadar
bundan sonrası kimbilir nolur
bebişim iyi olsun yeterki napalım :sinifsinif:

hele bennnn
4. aya kadar 2 kılo aldım
sonra bırden bıre 6 kılo bırden aldım
su an 7. ayımın ıcındeyım
ve 9 kılo almıs durumdayım
65 dım 73 oldum
boyum allahtan uzun
ama goguslerım kocccccaman oldu

bişey sorcam kızlar.aldığınız kiloyu başından itibaren mi sayıyorsunuz?mesela ben 63le başladım.sonra 59 a düştüm.şimdi ben bundan sonra ölçülürsem hangi kiloma göre hesap yapacam?kafam karıştı

ben de 20 haftalık hamileyim, ilk aylar bulantılarım nedeniyle 4 kilo vermiştim, hala -4'teyim, kilo almadım ama artık alırım herhalde...

ben 60 kilo ile hamile kaldım sonra 58 ye düştüm ilk üç ay hiç bişe yiyememiştim şuanda 27 haftalıkk hamileyim ve 65 kilo oldum yani şimdiye kadar 7 kilo aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…