Alt metin okumak insan üstü bir yetenek değildir .Bilimsel bir terimdir. Psikoloji eğitimi alan her insan yapabilir. Terimleri bilmeyip zekama atıfta bulunamazsiniz =) kendinizi sözlunuze sakladiniz ya hadi ilk gece nasıl alninizdan opeceginden bahseden bize =))"zihin yapinizi tahmin edebiliyorum. Alt metni okuyabiliyorum"
Bunu nasıl yapabiliyorsun ya seni zeki şey
Dillerine plesenk ettikleri tek şey bu zaten. 'Batı'nın ahlaksızlığı'. Halbuki arkadaş herhangi bir gazetenin 3. sayfasını açsa kimin marjinal olduğunu rahatlıkla görecek.Batinin hayasizligi diyorsunuz.Siz ve sizin gibi düsünenler dünyadan bi haber.Siize yillarca empoze edilmis fikirleri hic sorgulamadan aynen kabul ediyorsunuz.Bu tür fikirler siz hic kafanizi yerden kaldirmayin sakin ola düsünmeyin diye bilerek size empoze ediliyor.
Sekiz yildir bati dediginiz ülkelerden birinde yasiyorum.Burdaki insanlarin sahip oldugu ahlaka bir cok türk yaklasamaz bile.Yok 18 yasindan sonra aileler cocuklari evden atiyolarmista, kimin eli kimin cebindeymis de vs...vs.
Ayip ya hjic bilmediginiz konular hakkinda nasil da yorumlar yapiyoruz.Burda daha kimsenin bir kadini sözle ya da hareketle taciz ettigini görmedim.Ama türklerin ve diger azinliklarin kadinlari taciz ettigini gördüm.
Bu arada buradaki türkler dolandiriciligin dibine vurmuslar.O müslüman gecinenler devlet basta olmak üzere herkesi kandiriyorlar.Ben burdaki devletin yerinde olsam en ufak suc isleyen yabancilari aninda ülke disina sürerim.
Bu arada konu sahibi sizden de özür diliyorum konuyu saptirdigim icin.Böyle düsünen insanlarin yorumlari akla zarar.
Malesef bu durumu kabul edebilecek bi babam yok. Babamdan da korkuyorum aslında beni geri tutan biraz da bu..
Bak işte seninle benim zihniyetim arasında ki fark bu. Ben ilişkiye girmiş girmemiş bizi ilgilendirmez diyorum ama senin benim kendimi evleneceğim adamla ilk gece yaşayacağımı düşünmen kadar ince bir çizgi var.Alt metin okumak insan üstü bir yetenek değildir .Bilimsel bir terimdir. Psikoloji eğitimi alan her insan yapabilir. Terimleri bilmeyip zekama atıfta bulunamazsiniz =) kendinizi sözlunuze sakladiniz ya hadi ilk gece nasıl alninizdan opeceginden bahseden bize =))
yazdıklarınız cevaba değmez ama ben yine de bir umut kısa ve net yazayım belki anlarsınız: anlayın öyle yazın da komik duruma düşmeyin.batıdan sadece hayaysızlık alıyorlar dedim.keşke bilimi(doğruları) alsalar dedim.ben batıyı ne övdüm ne yerdim.Türk milletinin çoğunun batıdan sadece yanlışları aldğnı dedim.sorun milletimzde batıda değil.neyse anlamayacak kapasitede olduğunuz gayet net!Batinin hayasizligi diyorsunuz.Siz ve sizin gibi düsünenler dünyadan bi haber.Siize yillarca empoze edilmis fikirleri hic sorgulamadan aynen kabul ediyorsunuz.Bu tür fikirler siz hic kafanizi yerden kaldirmayin sakin ola düsünmeyin diye bilerek size empoze ediliyor.
Sekiz yildir bati dediginiz ülkelerden birinde yasiyorum.Burdaki insanlarin sahip oldugu ahlaka bir cok türk yaklasamaz bile.Yok 18 yasindan sonra aileler cocuklari evden atiyolarmista, kimin eli kimin cebindeymis de vs...vs.
Ayip ya hjic bilmediginiz konular hakkinda nasil da yorumlar yapiyoruz.Burda daha kimsenin bir kadini sözle ya da hareketle taciz ettigini görmedim.Ama türklerin ve diger azinliklarin kadinlari taciz ettigini gördüm.
Bu arada buradaki türkler dolandiriciligin dibine vurmuslar.O müslüman gecinenler devlet basta olmak üzere herkesi kandiriyorlar.Ben burdaki devletin yerinde olsam en ufak suc isleyen yabancilari aninda ülke disina sürerim.
Bu arada konu sahibi sizden de özür diliyorum konuyu saptirdigim icin.Böyle düsünen insanlarin yorumlari akla zarar.
Inanilmaz merak ediyorum .anlatsanaBak işte seninle benim zihniyetim arasında ki fark bu. Ben ilişkiye girmiş girmemiş bizi ilgilendirmez diyorum ama senin benim kendimi evleneceğim adamla ilk gece yaşayacağımı düşünmen kadar ince bir çizgi var.
Ayrıca Psikoloji eğitimden önce okuma ve okuduğunu anlama gibi konularda kendinizi geliştirseydiniz bu cümleyi ne kadar yersiz kullandığınızın farkına varabilirdiniz. Ayrıca nasıl bir eğitimdir ki 2 yorumla benim zihniyetimi çözebildiniz. Psikologlar bile bir kaç seans yaptıktan sonra karar veriyorken. Yok yok siz de üstün bir yetenek var
He diyorsan ki bir mesajla her şey belli olur insan kendini gösterir.
Milletin ilk gecesini merak etme gibi fantezilerin var. Ama bu çok normal gelmedi bana alt metinde hiç iyi şeyler gözükmüyor
Ben bu konuda seni tatmin edemem ahlaki değerlerime ters.Inanilmaz merak ediyorum .anlatsana
Bir şeyden emin olmak için bilmek şart ama ? Referans oluyor musun? Ona gore o sitelere girerimBen bu konuda seni tatmin edemem ahlaki değerlerime ters.
Ama senin için uygun yerlerin sitelerin mekanların olduğuna eminim.
canım cevap verilmeye değmyenlere cevap vermeyin derim. yarası olan gocunur ve saldırıya geçer...mantıklı cevapları olmayınca saçmalarlar ve kendilerince alaya alıyoruz ayağına yatarlar ki komik duruma düştklerni gizlemeye çalışttklarndan bşka bir şey değil!Ben bu konuda seni tatmin edemem ahlaki değerlerime ters.
Ama senin için uygun yerlerin sitelerin mekanların olduğuna eminim.
Ben de tam syhn a öpeyim barısalim çok kalbini kırdım diyecektim. Valla dalga geçmiyorum ciddiyim. Size gelince Velev ki yaram var ? Eee? Bu bizi daha kötü sizi daha mı iyi yaparcanım cevap verilmeye değmyenlere cevap vermeyin derim. yarası olan gocunur ve saldırıya geçer...mantıklı cevapları olmayınca saçmalarlar ve kendilerince alaya alıyoruz ayağına yatarlar ki komik duruma düştklerni gizlemeye çalışttklarndan bşka bir şey değil!
Batıda yaşıyorum.avrupada. evet ensest vakalari şunlar bunlar var. Ama neden var ? Çünkü şikayet edebiliyorlar. Bizde ki gibi aman kim ne der ,aman duyulmasin diye iğrenç olaylar ortulmuyor. Batının ahlaksizliahlaksizligi suçluyu cezalandirirken bizim gelenek goreneklerimiz mağduru sindiriyorDillerine plesenk ettikleri tek şey bu zaten. 'Batı'nın ahlaksızlığı'. Halbuki arkadaş herhangi bir gazetenin 3. sayfasını açsa kimin marjinal olduğunu rahatlıkla görecek.
Senin hiç ahlaki bir değerin yok mu? Benimkiyle aynı olmasına da gerek yok. Mesela olması veya olmaması gereken yazısız kuralların falan cidden yok mu? Ahlak üniversite de ders olarak da veriliyor hani şu yazısız kurallar.Bir şeyden emin olmak için bilmek şart ama ? Referans oluyor musun? Ona gore o sitelere girerim
Hahhayyy ahlaki degerlerini yesinler iyi ki varsınız da sayenizde depremler olmuyor. Kant misin sennnn
Ben de tam syhn a öpeyim barısalim çok kalbini kırdım diyecektim. Valla dalga geçmiyorum ciddiyim. Size gelince Velev ki yaram var ? Eee? Bu bizi daha kötü sizi daha mı iyi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?