5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

"zihin yapinizi tahmin edebiliyorum. Alt metni okuyabiliyorum"
Bunu nasıl yapabiliyorsun ya seni zeki şey
Alt metin okumak insan üstü bir yetenek değildir .Bilimsel bir terimdir. Psikoloji eğitimi alan her insan yapabilir. Terimleri bilmeyip zekama atıfta bulunamazsiniz =) kendinizi sözlunuze sakladiniz ya hadi ilk gece nasıl alninizdan opeceginden bahseden bize =))

Cok üzüldüm durumua. Senin korkun asil bakire olmaman, ailem duyar diye, yoksa niya dayak yedigin halda bir adamla beraber olasin? Böyle devam edersen sonun felaket olur. Ayril ondan, korkma. Ailenede git dogrulari anlat, sana kizarlar ama seni o itden daha fazla hirpalamazlar merak etme. Kurtul o adamdan, sakin durma yaninda.

Sınıfında hiç evde kalan bi arkadaşın yok mu 4 aylık süre için anlaşın.

Kendini çok ezdirmişsin. Yaşadıklarından utanç duyuyor olmalısın, kendini suçluyor olmalısın ki dayağa göz yummuşsun. Olmuş ile ölmüşe çare yok, geçmişte yaşadığın cinselliği şu saatten sonra değiştiremezsin, gelecek yıllar için çok sağlam bir ders aldığını düşünüp kendini yıpratmayı bırakacaksın. Anladığım kadarıyla hem cinsel yaşamı hem sevgili olma konusunu beceremiyorsun. Eziklik duygusuyla hareket edersen sonu hep hüsran olur, böyle saçma sapan erkeklere hesap vermek zorunda kalırsın. Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsin. Vereceğin bir hesap varsa ahirette görürsün (inancın varsa diye yazıyorum, yoksa bu kısımı da düşünmeyeceksin zaten ).
Güçlü olmak zorundasın , kimseden sevgi dilenme, hatalar büyükse affetme, ayrıca doktor yardımı almanı da öneririm. Evlenene kadar artık cinsellik yaşama, böyle bir toplumda bunun sorumluluğunu kaldırabilmek için güçlü olmak gerekli çünkü.

Dillerine plesenk ettikleri tek şey bu zaten. 'Batı'nın ahlaksızlığı'. Halbuki arkadaş herhangi bir gazetenin 3. sayfasını açsa kimin marjinal olduğunu rahatlıkla görecek.

Malesef bu durumu kabul edebilecek bi babam yok. Babamdan da korkuyorum aslında beni geri tutan biraz da bu..

Güzelim baban seni öldürecek degil ya. Tamam babana anlatma ozaman olayi, annene anlat kiz kardesine anlat.
Ah be yavrum, niye böyle hatalara düsüyorsunuz, cok mu gerekli birsey cinsel anlamda birlikte olmak.

Su anda hata üstüne hata yapiyorsun. Birak o adami, git. Yatay gecis yap baska üniversiteye demis biri, aynen katiliyorum. Müdürden yardim iste. Ailenin yasadigi yerin adresini felan biliyor mu bu hayvan? cok afedersiniz ama gözümde hayvan.

o zaman kendine hemen bir ev bulup çıkıyosun ailene anlatmak istemiyorsan bile onun yanında durmak zorunda değilsin kesinlikle. kardeşim daha doğru düzgün güvenmeden içki içen sorunlu bi insanın yanına neden taşındın ailenden herkesten habersiz bide küçücüksün.. üniversiteye bu sebeple mi yolladılar seni geçmişte yaşadıkların seni ilgilendirir sevgilin bu sebeple sana eziyet edemez. madem çok önemli kabul etmeseydi o zaman , ne demek senin yaşadığını düşünüp sinirlendim psikopat mı ya!!

Kardeslerin var mi? Ablan var mi mesela? Varsa ara onu hemen. Yardim iste, akil danis. Durma öyle hemen ara. Bir dakika ile düsünme hic.

Bak işte seninle benim zihniyetim arasında ki fark bu. Ben ilişkiye girmiş girmemiş bizi ilgilendirmez diyorum ama senin benim kendimi evleneceğim adamla ilk gece yaşayacağımı düşünmen kadar ince bir çizgi var.

Ayrıca Psikoloji eğitimden önce okuma ve okuduğunu anlama gibi konularda kendinizi geliştirseydiniz bu cümleyi ne kadar yersiz kullandığınızın farkına varabilirdiniz. Ayrıca nasıl bir eğitimdir ki 2 yorumla benim zihniyetimi çözebildiniz. Psikologlar bile bir kaç seans yaptıktan sonra karar veriyorken. Yok yok siz de üstün bir yetenek var

He diyorsan ki bir mesajla her şey belli olur insan kendini gösterir.
Milletin ilk gecesini merak etme gibi fantezilerin var. Ama bu çok normal gelmedi bana alt metinde hiç iyi şeyler gözükmüyor

yazdıklarınız cevaba değmez ama ben yine de bir umut kısa ve net yazayım belki anlarsınız: anlayın öyle yazın da komik duruma düşmeyin.batıdan sadece hayaysızlık alıyorlar dedim.keşke bilimi(doğruları) alsalar dedim.ben batıyı ne övdüm ne yerdim.Türk milletinin çoğunun batıdan sadece yanlışları aldğnı dedim.sorun milletimzde batıda değil.neyse anlamayacak kapasitede olduğunuz gayet net!

Inanilmaz merak ediyorum .anlatsana

Yani sird korkudab yanindasin oylemi cunkı boyle bı pskopatı sevebılecegıne ıhtımal dahı vermek dahı ıstemıyorum sırf korkudan bırlıkteysen de kendıne yazık etme bır an evvel kurtul yoksa canından bıle olursun cunku adam buldıgın dengesızmıs ...

Ben bu konuda seni tatmin edemem ahlaki değerlerime ters.
Ama senin için uygun yerlerin sitelerin mekanların olduğuna eminim.
Bir şeyden emin olmak için bilmek şart ama ? Referans oluyor musun? Ona gore o sitelere girerim
Hahhayyy ahlaki degerlerini yesinler iyi ki varsınız da sayenizde depremler olmuyor. Kant misin sennnn

Ya bir şey sormak istiyorum gerçekten aklımı karıştıran bir konu .bir teori vardı ya hani naturalizm. Soya çekimi savunuyordu. Insan nasılsa öyle devam eder diyordu. Egoist, kufurbaz,ailesi berbat , değer yargısı olmayan ,vicdansiz bir adam düşünelim.bu kişi radikal bir karar alsa iyi bir insan olup mutlu olması ve mutlu etmesi mümkün mü ? @Sephoraa athenenoctua S shot sizin fikirlerinizi merak ediyorum

Ben bu konuda seni tatmin edemem ahlaki değerlerime ters.
Ama senin için uygun yerlerin sitelerin mekanların olduğuna eminim.
canım cevap verilmeye değmyenlere cevap vermeyin derim. yarası olan gocunur ve saldırıya geçer...mantıklı cevapları olmayınca saçmalarlar ve kendilerince alaya alıyoruz ayağına yatarlar ki komik duruma düştklerni gizlemeye çalışttklarndan bşka bir şey değil!

Ben de tam syhn a öpeyim barısalim çok kalbini kırdım diyecektim. Valla dalga geçmiyorum ciddiyim. Size gelince Velev ki yaram var ? Eee? Bu bizi daha kötü sizi daha mı iyi yapar

Dillerine plesenk ettikleri tek şey bu zaten. 'Batı'nın ahlaksızlığı'. Halbuki arkadaş herhangi bir gazetenin 3. sayfasını açsa kimin marjinal olduğunu rahatlıkla görecek.
Batıda yaşıyorum.avrupada. evet ensest vakalari şunlar bunlar var. Ama neden var ? Çünkü şikayet edebiliyorlar. Bizde ki gibi aman kim ne der ,aman duyulmasin diye iğrenç olaylar ortulmuyor. Batının ahlaksizliahlaksizligi suçluyu cezalandirirken bizim gelenek goreneklerimiz mağduru sindiriyor

Bir şeyden emin olmak için bilmek şart ama ? Referans oluyor musun? Ona gore o sitelere girerim
Hahhayyy ahlaki degerlerini yesinler iyi ki varsınız da sayenizde depremler olmuyor. Kant misin sennnn
Senin hiç ahlaki bir değerin yok mu? Benimkiyle aynı olmasına da gerek yok. Mesela olması veya olmaması gereken yazısız kuralların falan cidden yok mu? Ahlak üniversite de ders olarak da veriliyor hani şu yazısız kurallar.
Ve özgür bir bayan olarak kendi inandığım değerleri yaşamam mı seni bu kadar kızdırdı :))))

Ama senin söylediklerin hiç biri tutmuyor ki benim böyle bir yere girmeyeceğim zihnimden bilmen gerekirdi bu kadar konuşmanın üstüne bu cümle oldu mu bak şimdi :))

Eminim çünkü sosyal medya, haber siteleri vb. maalesef ki sürekli duyuyoruz. Referans konusunda ise benim hiç bir zaman böyle fantezilerim olmadı sen yine iyi bir bilene sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…