5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

ayrıl.
yoksa bu kafayla daha çok dayak yersin..

Erkek arkadaşı olan her bayanın aktif bir cinsel hayatı yok. Şaşırmamı yadırgadınız da o yüzden açıklama yaptım ben.

11 ayda evlilik bile ortada yokken dayak mı??? aklın nerede senin çabuk bul ve koşarak o adamdan aaa pardon insan müsvettesinden uzaklaş...

Bende evli bayan sandim.Evli degilsiniz. neden cekiyorsunuz?.Ailenize de uzuldum .Nasil bakiyorsunuz yuzlerine.Umarim akliniz basiniza gelir bir silkelenir kendinize gelirsiniz.Bir de kendinize sorun." Ben bunlari yasamayi hakediyor muyum "diye.Ailenize yaptiginiz seyinde bir muhasebesini yapin.onlar sizi okutmak icin cabalarken sizin su yaptiginiz nedir? Yatay gecis yapabilirsiniz tabiki gercekten bundan kurtulmak istiyorsaniz..Yok zaten kurtulmak istemiyorsaniz herkes layigini yasar bu hayatta. kendiniz icin dogru olani yapmaniz dilegiyle..

Erkek arkadaşı olan her bayanın aktif bir cinsel hayatı yok. Şaşırmamı yadırgadınız da o yüzden açıklama yaptım ben.
Ben yorumlarımı bu konu üzerinden yaptım ve yine konu üzerinden devam ediyorum.
Ben daha önce cinsel deneyimi olup, erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşan bir bayanın bir şeyler yaşamamasına ihtimal bile vermiyorum.
Diğer türlü birlikteliklere lafım yok olamazda çünkü ben de 4 yıldır sözlüme çıktım, yeni sözledik.. Tabiki de erkek arkadaşı olan her bayanın aktif bir cinsel hayatı yok.

böyle şeylere tanık oldukça kız çocuğu büyütmenin ne kadar zor olduğunu görüyorum tekrar tekrar

Yaşadığınız tacizden sonra erkeklere hayır diyememeniz ilginç geldi bana.
Böylesi bu durumda bir erkeğe dokunabilmek bile çok zor olmalı diye düşünürdüm ben.
Psikoloji egitiminiz var mı ? Lütfen yanlış anlamayın. Ama insan psikolojisi matematik gibi formülleri olan bir şey değildir .Bu konularda sert yorum yapmak çok sakıncalıdır. Böyle durumlar olabiliyor .kişi kendisini değersiz görüyor. Yorumlarinizi okudum ve cok sert buldum yardım etmekten çok uzak .karşınızdaki hasta bir insan .lütfen biraz daha sakin

Konunun cinsellikle alakası ne. Yasamis olsa ne farkeder yaşamasa ne farkeder

babadan korkusuyla erkek arkadaşlarıyla yatıyormuş baba korkusu olmasaaaaaaaa abbuuuuv
Hata yaptığınin farkında olan bir insana şunu yazmak neden ? Ne faydası var . Meraktan soruyorum .bir insan bir şekilde Üzgün diyelim ki dünyanın en suçlu insanı .üzüntüsünun artması nasıl bir katkıda bulunuyor size

Siz konu üzerinden değil benim yorumum üzerinden yorum yaptınız, yoksa neden sizden alıntı yapayım ki? Neyse ya uzatmaya gerek yok bence. Size göre öyle bana göre böyle.

çagdaşlasalım derken ınsanlık degerlerimizin cogu yıtıp gidiyor...bunları yaşayan kızlarımızın çoğunun suçu değil anne-babalarının suçu....evlat büyüt okutla anne-babalık görevni yerne getrmk olmş olunmyor malesef....o bebeiğini eline aldığın anda islam dinine göre yetiştirsen o evlat hiçbir zaman anne-babsını utandıracak bir şey de yapmaz ve kendinden de tiksinmez....tabi eminim bu yazdıklarım çoğu arkadaşımıza yanlış, hatta gerici fikirler olarak gelecektr....ben bir öğretmenim ve okuldaki kızlarımızı görünce eşime diyorum ki ilerde kızım olursa ve üniye giderse türkiyenin neresi olursa olsun peşinden gidecem....öyle şeylerle karşılaşyrz ki...malesef ki Türk halkının ÇOĞU medeniyetten çağdaşlıktan anladığı tek şey; batının hayasızlığı....Keşke batıya özenip de bilimini almak için çabalasaydı ülkemin insanı.batıdan aldıkları tek şey kendi dinini yaşamk gericilk,ama batı dinine sımsıkı bağlı.bizimkisi gericilk ,onlarn ki saygınlık!!!göğsünde Allah sevgisi ve KORKUSU taşımayan insan iman etmş olamaz.imanı tam olmayan insan her yanlışı da yapar.zarar da verir zarar da görür...kimse kusura bakmasın da "benim kalbim temiz, bu seni ilgilendirmez,Allah'la benm aramda sana ne" demkle olmuyo....Allah'ın emir ve yasaklarına uymazsanız olacağı budur.......

Konunun cinsellikle alakası ne. Yasamis olsa ne farkeder yaşamasa ne farkeder
Yorumun ortasından okuyup ne alakası var demeyin !
Arkadaş erkek arkadaşınızla da mı birlikte oldunuz gibi soru sordu oradan açıldı.
Yoksa bize ne kim kiminle yatmış kalmış.

Konu Sahibi annene soylemeli misin bilmiyorum. Bazen bilmemek mutluluktur. Çok değişken unsurlar olabilir bu konuda

-Sonradan ortaya çıkma ihtimali varsa eğer söyle
- söz konusu kişi seni tehdit edecekse söyle
-Kendine kalacak yer bulamayacaksan söyle
-eğer bir şekilde duyulmayacaksa söyleme üzülmesin kadın
Yani tek bir paradigmasi yok bu işin

Yasin henüz çok küçük. Caresizligini anlıyorum .vicdan azabı duymak güzel ama kendini daha fazla yemene gerek yok

Bir şekilde hata yapmissin .olur .hatalar bizim için

Buraya böyle konular açılmasıni desteklemiyorum aslında. Bir sürü subjektif yorum gelecek

Insanlar empati yapacak ama seninle değil .

Bana sorarsan ayrıl. YGS ye girmeden bölümünü bırakma.

Hayat çok uzun ve sen daha yolun basindasin.

Her şey güzel olacaktir. Akıllı Adımlar attığın sürece.

Insanlar trajedi seyretmeye bayılır .Burada seni taslayacaklar. Senin iyiligin için olduğunu soyleyecekler belki yalan belki doğru ama sonuç olarak faydası yok. Seni daha mutsuz edecek yorumları okuma

Senacim her şey gönlünce olsun ablacim. Çok kişinin başına geliyor böyle şeyler.
Ustesinden gelemeyecegin bir durun değil

Yorumun ortasından okuyup ne alakası var demeyin !
Arkadaş erkek arkadaşınızla da mı birlikte oldunuz gibi soru sordu oradan açıldı.
Yoksa bize ne kim kiminle yatmış kalmış.
Yorumun ortasından okumadim. Baş sayfalardaki yorumları da okudum .zihin yapinizi tahmin edebiliyorum. Alt metni okuyabiliyorum

Gölge etme başka ihsan istemem demiş çok zeki bir adam hiç duydunuz mu bilmem
Pragmatik bir insanım ve bence (konu sahibi de öyle düşünüyor) insanlara soyleyecek güzel seylerimiz yoksa susmaliyiz

Neyseeee

Herkesin fikrine saygim var ama demekki neymis bakireligi onemsemeyen erkek yokmus !!!! Beyinlerimde bi yerlerde bu takiyorlar ve sizi asagilamalari normallesiyoo onlara gore hak goruyorlar !!!! Ahhh kizlar kendi dgeerinizi bilin artik lutfen... Uzaklas o cocuktan ve derslerine odaklan lutfen...

ya bu adam kimki nasıl kalkar eli sana ...
nedemek kendini öldürecen aileni hiçmi düşünmüyosun.Birşey yapamaz korkma...,
Aileni daha fazla üzmek istemiyorsan kaç ve kurtul bu adamdan hayatına onsuz devam et yanlışsız artık.
ünüversiteni bitir,işe başla alanın ile ilgili ...kendini bir tanı geçmişe perde çek hayatınada tertemiz bir sayfa aç....
telini değiştirmek ile başla mesela ama uzaklaşşşş çok hızlıca...yalvarsada gebersede bu hakaretleri eden adama geri dönme yazık sana ayaklar altına alma kendini .....ailenden birine anlatmalısın en azından dayak yesen bile bu baba dayağı olur,sevgilinin dayağından iyidir.onlar seni inşallah afeder ama bu adam ezer ezer ezer beter eder.TEK KELİME KURTUL

Batinin hayasizligi diyorsunuz.Siz ve sizin gibi düsünenler dünyadan bi haber.Siize yillarca empoze edilmis fikirleri hic sorgulamadan aynen kabul ediyorsunuz.Bu tür fikirler siz hic kafanizi yerden kaldirmayin sakin ola düsünmeyin diye bilerek size empoze ediliyor.

Sekiz yildir bati dediginiz ülkelerden birinde yasiyorum.Burdaki insanlarin sahip oldugu ahlaka bir cok türk yaklasamaz bile.Yok 18 yasindan sonra aileler cocuklari evden atiyolarmista, kimin eli kimin cebindeymis de vs...vs.
Ayip ya hjic bilmediginiz konular hakkinda nasil da yorumlar yapiyoruz.Burda daha kimsenin bir kadini sözle ya da hareketle taciz ettigini görmedim.Ama türklerin ve diger azinliklarin kadinlari taciz ettigini gördüm.

Bu arada buradaki türkler dolandiriciligin dibine vurmuslar.O müslüman gecinenler devlet basta olmak üzere herkesi kandiriyorlar.Ben burdaki devletin yerinde olsam en ufak suc isleyen yabancilari aninda ülke disina sürerim.

Bu arada konu sahibi sizden de özür diliyorum konuyu saptirdigim icin.Böyle düsünen insanlarin yorumlari akla zarar.

"zihin yapinizi tahmin edebiliyorum. Alt metni okuyabiliyorum"
Bunu nasıl yapabiliyorsun ya seni zeki şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…