5 ay hergün ölmek..

canım öncelikle Allah yardımcın olsun.kendini bu kadar yıpratma,üzme geçecek v.s diyecem ama bunu zamanla zaten görecek hatta 1-2 sene sonra bırak üzüntüyü ''böyle bir insan için kendimi nasıl bu kadar üzdüm'' diye sadece kızacaksın kendine.yaşın çok genç,tabii bu yaşta bu durumu yaşaman üzücü bir durum ama arkadaşlarında söylediği gibi zaten sorunun temeli de bu bana göre.ben 22 yaşında bir erkeğin evlilik sorumluluğu alabileceğini hiiiç düşünemiyorum.daha yeni çocukluktan çıkıp kişiliğini bulma aşaması bana göre bu yaşlar.gençler bu yaşlarda bir hevesle aşığım,seviyorum v.s diye hissettikleri şeyin evlilikle sonuçlanmasını telaşla istiyorlar ama dediğim gibi bu bir heves olmaktan öteye gidemiyor ve heves bitince sonuç bu şekilde olyuor.kadının yaşı ne olursa olsun doğasındaki anaçlık duygusu,yetiştirilme tarzıyla yuva kavramını daha çabuk benimsiyor ve yuvanın yıkılmamamsı için elinden geleni yapıyor tıpkı senin yaptığın gibi.ama erkek bunu özellikle de o yaşlarda böyle algılamıyor.bu kadın yuvasını kurtarmaya çalışıyor diye değil,direkt ''hımm demek ki ben bulunmaz hint kumaşıyım''moduna geçip elinden geleni ardına koymuyor ne yazık ki.bundan sonra hiçç arkana bakma lütfen,hele ki ayrılık aşamasında sseni bu kadar kıran bir adam için aslaa üzülme.önünde uzun bir hayat var,bu durum sana sadece ileride ki yaşantın için önemli bir ipucu,deneyim olsun.her geriye baktığında yaşadıklarını tekrar yaşar,kendini yıpratırsın.bu konuda eski eşini örnek al,o nasıl yapabiliyorsa sen de yaparsın emin ol.

diyelim ki sana yumuşak davrandı ve tekrar bir araya geldiniz..
mutlu olacak mısın cidden..
aklına gelmeyecek mi senden sonra hayatım girenlerin sayısını hatırlamıyorum lafı...
o seni silmiş....seni silen birisi sana tekrar dönse ne kadar sağlam olur ki o ilişkinin temelleri.
bence sen kafanda öyle büyütmüşsün ki olanları..
dünyada ondan başka kimseyle mutlu olamam hissi sarmış bedenini..
halbuki onunla aslında mutlu değildin değil mi....
madem aşkına bu kadar sadıksın....
biraz zaman ver kendine..
rabbim tıpkı senin gibi aşkına sadık olacak birini çıkarıverir karşına...
barlarda sabahlayan bi adamdan sana da kimseye de hayır gelmez sende biliyorsun..
bence de kendini düşürme daha fazla.....numarısını sil rehberden ve beyninden asla arama..
ve mümkünse en kısa zamanda piskolok desteği al

ben ..bu yollarda çok dolandım...Acını yiten duyguları göz yaşlarını yaşamışlıklarımdan biliyorum..Tek ki kendini nikah masasından kalkmış gibi doğru yolu bulmuş gibi hisset, kadın erkekten güçlüdür.Sen yanlışlarını düşünp vakit kaybetme silkelen her zayıflıkta sığınmak için tekrar ona dönme mesaj mesaj bunları unut..oldu bitti de kendine..Bırak allahından bulsun.Zaten misli misli pişman olacak ama sen pişmanlığına izin vermiyosun,değiştir hattını arabanı evini kaybettir izini sil internet adreslerini..bırak ondan olmayacağını anlaa..Ve şükret ortada bir çocukla babam nerede sorularına maruz kalmadın..

Erken evlilige son derece karsiyim. evlenmeyi dusunen cocuklara ibret olsun bu olay.

Konu sahibi arkadasim, gecmis olsun sana. Bosanan tek cift siz degilsiniz. Oncelikle bunu idrak et lutfen.

Ikiniz de o kadar kucuksunuz ki sasirmadim. Biliyorum ki zaman herseyi yenileyecek.

Sasirdigim tek sey su oldu. Esin neden bosanma konusu gundeme geldiginden beri sozleriyle senin canini acitmaya calisiyor?

niye surekli seni asagilayarak, duygularinin bittigini soyleyerek vs,vs. Igneleyerek tepki veriyor?

Kusura bakma ama senin de tek sucunun sevmek oldugunu dusunmuyorum. Arada bazi olaylar olmus, canina tak etmis esinin. Bu kadar saygisizlasmasini gerektirmez ama mutlaka cok onemli ve anlatmadigin birseyler oldugunu dusunuyorum.

Henüz 32 yasindayim ve bu hayatta yasamadigim neredeyse hic birsey kalmadi benim..evlendim ilk gece bile bana sirtini dönüp yatan bir adamla evliydim ben, ayrildim..üzüntüler karamsarliklar depresyonlar..yasamak bile istemedigim zamanlar oldu ama hersey insanin kendi elinde.. karsindakini bulunmaz hint kumasi sanmaya devam edip poposunu kaldirdikca o seni daha cok incitip üzmeye devam edecektir..
evlendim ayrildim, asik oldum sevildigimi sandim yanildimm.. artik kendi kendime yola devam edecegimi kafaya koydugum bir zamanda karsima birisi cikti, simdi ayni evi paylasiyoruz, cok beyefendi ve iyi birisi, cok seviyorum onu ama mükemmel mutluluk asla yoktur..

Sana bir tavsiyem canim, onun üzerine gittikce kacacaktir, unutmus gibi davran, Facebookuna sakin sitem dolu sözler yazma, gecmiste yazdiklarin varsada sil gitsin, etrafa artik cok daha iyi oldugunun sinyallerini ver ki onun kulagina gitsin, biraz kendini tazele stilini tarzini havani degistir, koy facebookuna artik orali bile degilim dercesine iki tanede fotonu. telefonundan sil bikere numarasini, biyere yaz istersen ama telefonunda her aklina geldikce arayabilecegin sekilde hazirda durmasin.. bunlara kendine güvenen, ayaklari yere basan ve hickimse vazgecilmez degildir havasini yaratanlar yariyor.. eskidenmis o sacimi süpürge ettim davalari..uzun süre senden haber alamadimi, aramadinmi ve unutmus gibi davrandinmi, o kesinlikle seni düsünmeye baslayacaktirrrr....
zaten ben senin yerinde olsaa, böyle bir vefasiz icin ne aglarim, nede arkamdan kossada döner arkama bakarimmm.. kur kendine yeni bir hayat ve gecmisteki hatalarinida tekrarlama.. azicik metanetli ol canim.. Allah sabirlar versin insallahh..

canım aynı şeyleri yaşamış gibiyiz inan.eşimde bana bakıp güzelsin hoşsun ama içim seni almıyor sevmiyorum dokunmak istemiyorum derdi.nitekim dokunmuyorduda.boşver canım ya şimdi gidip layıklarını bulsunlar...

ya anlamıyorum..nasıl bir vicdandır karım dediğin kadına bunları söylemek..bu erkeklerde ne kalp,ne de allah korkusu var bence ya :(

henüz 32 yasindayim ve bu hayatta yasamadigim neredeyse hic birsey kalmadi benim..evlendim ilk gece bile bana sirtini dönüp yatan bir adamla evliydim ben, ayrildim..üzüntüler karamsarliklar depresyonlar..yasamak bile istemedigim zamanlar oldu ama hersey insanin kendi elinde.. Karsindakini bulunmaz hint kumasi sanmaya devam edip poposunu kaldirdikca o seni daha cok incitip üzmeye devam edecektir..
Evlendim ayrildim, asik oldum sevildigimi sandim yanildimm.. Artik kendi kendime yola devam edecegimi kafaya koydugum bir zamanda karsima birisi cikti, simdi ayni evi paylasiyoruz, cok beyefendi ve iyi birisi, cok seviyorum onu ama mükemmel mutluluk asla yoktur..

Sana bir tavsiyem canim, onun üzerine gittikce kacacaktir, unutmus gibi davran, facebookuna sakin sitem dolu sözler yazma, gecmiste yazdiklarin varsada sil gitsin, etrafa artik cok daha iyi oldugunun sinyallerini ver ki onun kulagina gitsin, biraz kendini tazele stilini tarzini havani degistir, koy facebookuna artik orali bile degilim dercesine iki tanede fotonu. Telefonundan sil bikere numarasini, biyere yaz istersen ama telefonunda her aklina geldikce arayabilecegin sekilde hazirda durmasin.. Bunlara kendine güvenen, ayaklari yere basan ve hickimse vazgecilmez degildir havasini yaratanlar yariyor.. Eskidenmis o sacimi süpürge ettim davalari..uzun süre senden haber alamadimi, aramadinmi ve unutmus gibi davrandinmi, o kesinlikle seni düsünmeye baslayacaktirrrr....
Zaten ben senin yerinde olsaa, böyle bir vefasiz icin ne aglarim, nede arkamdan kossada döner arkama bakarimmm.. Kur kendine yeni bir hayat ve gecmisteki hatalarinida tekrarlama.. Azicik metanetli ol canim.. Allah sabirlar versin insallahh..

çok teşekkür ederim arkadaşım haklısın.benim aklımda kalbimde hep evli günlerimizdeki adam var onu özlüyorum.çünkü bir adam 4-5 ayda bu kadar değişemez yaa düşmanıyım sanki ben onun ki ben düşmanıma bile bu kadar kalp kırıcı davranamazdım..face te ekli değil zaten hatta engellenmiş durumda takip ettiğini bi şekilde ima etmişti bana çünkü.öyle sitem dolu sözlerde yok gayet mutlu gibi göründüğüm fotoğraflarım var ve gelecekle ilgili umut dolu paylaşımlarım..inşallah bundan sonra yüzümüzü güldürür rabbim..

erken evlilige son derece karsiyim. Evlenmeyi dusunen cocuklara ibret olsun bu olay.

Konu sahibi arkadasim, gecmis olsun sana. Bosanan tek cift siz degilsiniz. Oncelikle bunu idrak et lutfen.

ıkiniz de o kadar kucuksunuz ki sasirmadim. Biliyorum ki zaman herseyi yenileyecek.

Sasirdigim tek sey su oldu. Esin neden bosanma konusu gundeme geldiginden beri sozleriyle senin canini acitmaya calisiyor?

Niye surekli seni asagilayarak, duygularinin bittigini soyleyerek vs,vs. ıgneleyerek tepki veriyor?

Kusura bakma ama senin de tek sucunun sevmek oldugunu dusunmuyorum. Arada bazi olaylar olmus, canina tak etmis esinin. Bu kadar saygisizlasmasini gerektirmez ama mutlaka cok onemli ve anlatmadigin birseyler oldugunu dusunuyorum.

bende bitireyim ondan nefret edeyim diye yapıyor çünkü.kendide aynen bu açıklamayı yapıyor.çünkü hiç-bir-sebep-yok bana bu kadar öfke dolu davranmasının beni en çok üzende bu zaten :(

Yeni evine taşınırken arkadaşları yardıma gitmişler ve benim eşyalarımla fotoğraf çekilip face e koydular ya.henüz bi arkadaşı ekliydi bende silmemiştim.benim ketılımda su ısıtıp sarılıp resim koydular çok üşüdük hava da ev de çok soğuk falan mutfakta orda burda..insan evladıyız ya ama büyük dua ettim onlarda evlenecek insanlar aynısı sizinde başınıza gelsin dedim.. :(

o adam hayatı boyunca uzun süreli kimseye birşey hissedemeyecek emin olun.
Tecrübeyle sabit bu söylediğim.
Hiçbir zaman da gerçek mutluluğu yaşayamayacak.
Bu bir hastalık bence.

hayatına ciddi anlamda birini soktuğu zaman ne kaybettiğini anlayacak zaten o zamanda bende bitmiş yani çok geç olmuş olacak.
Bana diyor ki beni bi bırak 3-5 sene ayrı duralım zamanı geldiğinde ikimizde aynı yerdeysek (yani ikimizde evlenmemiş olursak) oturup konuşuruz..nasıl bir mantıktır bu ya !!

diyelim ki sana yumuşak davrandı ve tekrar bir araya geldiniz..
Mutlu olacak mısın cidden..
Aklına gelmeyecek mi senden sonra hayatım girenlerin sayısını hatırlamıyorum lafı...
O seni silmiş....seni silen birisi sana tekrar dönse ne kadar sağlam olur ki o ilişkinin temelleri.
Bence sen kafanda öyle büyütmüşsün ki olanları..
Dünyada ondan başka kimseyle mutlu olamam hissi sarmış bedenini..
Halbuki onunla aslında mutlu değildin değil mi....
Madem aşkına bu kadar sadıksın....
Biraz zaman ver kendine..
Rabbim tıpkı senin gibi aşkına sadık olacak birini çıkarıverir karşına...
Barlarda sabahlayan bi adamdan sana da kimseye de hayır gelmez sende biliyorsun..
Bence de kendini düşürme daha fazla.....numarısını sil rehberden ve beyninden asla arama..
Ve mümkünse en kısa zamanda piskolok desteği al

çok teşekkür ederim canım.ben hep o karar verdiğimiz ilk günün pişmanlığıyla yaşıyorum işte onu aşamadım..
Istediği buymuş sanırım hesapsız sorumsuz gezip tozup para yemek.evliliği denedi yürütemediğini anladı benden de bir çıkış yolu buldu ve arkasına bakmadan kaçtı..psikoloğa gidiyorum zaten ama tabi önce beynimde bitirmem gerekiyor..yapıcam allahın izniyle atlatıcam bugünleri..

canım öncelikle allah yardımcın olsun.kendini bu kadar yıpratma,üzme geçecek v.s diyecem ama bunu zamanla zaten görecek hatta 1-2 sene sonra bırak üzüntüyü ''böyle bir insan için kendimi nasıl bu kadar üzdüm'' diye sadece kızacaksın kendine.yaşın çok genç,tabii bu yaşta bu durumu yaşaman üzücü bir durum ama arkadaşlarında söylediği gibi zaten sorunun temeli de bu bana göre.ben 22 yaşında bir erkeğin evlilik sorumluluğu alabileceğini hiiiç düşünemiyorum.daha yeni çocukluktan çıkıp kişiliğini bulma aşaması bana göre bu yaşlar.gençler bu yaşlarda bir hevesle aşığım,seviyorum v.s diye hissettikleri şeyin evlilikle sonuçlanmasını telaşla istiyorlar ama dediğim gibi bu bir heves olmaktan öteye gidemiyor ve heves bitince sonuç bu şekilde olyuor.kadının yaşı ne olursa olsun doğasındaki anaçlık duygusu,yetiştirilme tarzıyla yuva kavramını daha çabuk benimsiyor ve yuvanın yıkılmamamsı için elinden geleni yapıyor tıpkı senin yaptığın gibi.ama erkek bunu özellikle de o yaşlarda böyle algılamıyor.bu kadın yuvasını kurtarmaya çalışıyor diye değil,direkt ''hımm demek ki ben bulunmaz hint kumaşıyım''moduna geçip elinden geleni ardına koymuyor ne yazık ki.bundan sonra hiçç arkana bakma lütfen,hele ki ayrılık aşamasında sseni bu kadar kıran bir adam için aslaa üzülme.önünde uzun bir hayat var,bu durum sana sadece ileride ki yaşantın için önemli bir ipucu,deneyim olsun.her geriye baktığında yaşadıklarını tekrar yaşar,kendini yıpratırsın.bu konuda eski eşini örnek al,o nasıl yapabiliyorsa sen de yaparsın emin ol.

evet aynen öyle adam sevgiliydik bitti mantığıyla hareket ediyor şuanda..hiç benimsememiş sahiplenmemiş ki beni de evliliğini de ben kendimi kandırmışım :(

Ucuz kurtulmuşsun cnm..Nasıl gözü dişarda bi adammış ya..Bu sorumsuzdan çocuğun olsaydı yaa...Hiiç umursama herkes karakterini sergiler..Ona da hiçbir şey duyurmak zorunda hissetme kendini..Sadece kendini dinle ve mutlu olacağın şekilde yaşa..Buna da önce bir kız arkadaşını yada kardeşini alıp tatile çıkarak yada başka şehirde bi sevdiğin akrabana vs gidip kafa dağıtarak başlayabilirsin..

eski kocan evliliğin sorumluluğunu kaldıramamış.
aklı hovardalıkta çapkınlıkta kalmış.
ayrıldıktan sonra o bar senin bu bar benim gezmesi bunu gösteriyor.
yaşıtları gezip tozuyor onlara imrendi büyük ihtimal.
erken yaşta evliliğin getirdiği problemler bunlar birazda.
bir gün onların boş olduğunu anlayacaktır ama geç olacak.
eski kocanın karakterinde de sıkıntılar var tabiki.
her ne olursa olsun sana o tarz mesajlar atıp kalbini kırmamalıydı.
çirkin davranışlar bunlar.
iyi bir koca olsa eski olmazdı zaten.
hergün acı yaşayıp kendine üzülerek acıyarak günlerini geçiremezsin.
artık bu acıyı üstünden atıp yoluna bakman gerek.
kendine yeni meşgaleler bulman lazım.
işine gücüne bak kurslara git ingilizce bilgisayar vs.
genceciksin kimbilir ne güzellikler çıkacak karşına.

Merhaba Arkadaşlar;
2 buçuk senelik evliliğim 14 şubatta tek celsede bitti..
Başıma bir felaket gelmiş gibi hissediyorum..Sanki bir rüyadayım (yada bir kabus) birgün uyanıcam ve herşey kaldığı yerden devam edecek..
Yatağımda açıcam gözümü yanımda o olacak yine koştur koştur işe gidicem falan..Hayır..Bunlar bir daha asla yaşanmayacak..Çünkü EVLİLİĞİM BİTTİ..
İnanamadığım yüzüme tokat gibi vuran gerçek bu işte..O akşam bir karar aldık evet anlaşamıyorduk maddi anlamda çok zor günler yaşıyorduk..Yine de hangi psikolojiyle hangi bunalımla aldım o kararı bilmiyorum..Sonra herşey tepetaklak oldu..1 hafta baba evinde geçti her günü ve gecesi azap gibi 1 hafta sonra onu aradım yapamadığımı söyledim.Bana söylemediğini bırakmadı..Yakında evi de boşaltıyorum dedi..Ben olduğum yere çöktüm kaldım ve babam senin eşyaların o evdeyken nasıl boşaltıyormuş dedi ve gittik apar topar kırmızı kurdelelerle o eve giren eşyalarımı koltuk örtülerinin içine sararak çıkardık :( çok çok acıı..
Her bitti dediğimde en başa döndüm..Günler geçmek bilmedi nefes alamıyordum hala alamıyorum..Bana yapmadığı,söylemediği kalmadı ama onu hala çok seviyorum..Çünkü kocamdı ya..Güvendiğim sonsuza kadar diyerek hayatımı kendimi paylaştığım adamdı o..Bu kadar şerefsiz olamazdı..1+1 ev tuttu kendine bizim eşyalarımızla yeni bir hayat kurdu..1 gecede 3 bara gidiyor şimdi sırf ben göreyim diye de face ten paylaşıyor..Ben ise her nefes alamayışımda ona sığındım...Ya mesaj çektim ya aradım.Her seferinde bir öncekinden daha kırıcı cevaplar aldım..
"Seni sevmiyorum,seni istemiyorum,evliliğimiz gençlik hatasıydı..Bana yetemedin..Çık artık hayatımdan..Daha fazla yüzsüzleşme..Biraz gururlu ol..İstenmediğini bile bile neden arıyorsun..Boşandıktan sonra hayatıma kaç kişi girdi sayamadım..!Daha neler neler..En ağırıma giden de boşanmadan önce eve konuşmak için gittiğimde eniştemi arayıp "gelin D.. buradan alın" demesi.Ben kimim ya gelin bunu burdan alın der gibi eniştemi arıyorsun..Yıkım üstüne yıkım :(
şimdi dersiniz ki sen ne yaptın da bu adam sana böyle davranıyor..Hiçbirşey..Sevdim sadece sevdim..Tamam benimde hatalarım oldu kabul ediyorum ama bu kadarını hangi kadın hakeder arkadaşlar :( Sevdiğim için gözünde "küçüldüm.." Evliliğimi kurtarmaya çalıştığım için "gurursuz.." oldum..Ve ben hala ondan nefret edemiyorum.Anlık nefret oluyo ama sonra güzel günler aklıma gelince yine ilk günkü gibi yanmaya başlıyor içim..Yazdıkça aklıma geliyor..Mahkemeye gelmiyorum diye mesaj atmıştım "ister gel ister gelme sen benim için Allah katında bitmişsin kağıt üstünde bitmesen ne olur.." dedi bunu söyledikten sonra mahkemeye gidip hakimin sorusuna zorla evet dedim :(
Her seferinde bir darbe daha,bir darbe daha..Hissizleştim artık sanırım..Herkes çok güçlü olduğumu söylüyor..Haklılar sanırım hala nefes alabiliyorum..Evet sadece o yok bu dünyada evet o bulunmaz hint kumaşı değil evet bana değer vermiyor,beni sevmiyor,istemiyor..Lanet olsun ki ben bunları bile bile yanıyorum..Canı cehenneme diyemiyorum..Hiçbir yolu yok tekrar bir araya gelmemizin aşılamaz duvarlar ördü aramıza ve ben duvarlar altında hergün eziliyorum..Onu bir daha hiç göremeyeceğim,sesini duyamayacağım,aynı gece beraber uyuyup aynı sabaha beraber uyanamayacağız..O kadar acı ki..Kalbimin atışı bile değişiyo bunları yazarken..Geçer mi..Geçecek mi bilmiyorum..Geçmeli bitmeli çünkü bu acıyla yaşanmaz..yaşayamıyorum..

Eski sevgilimi çok seviyordum. İlk sevgilimdi ve ondan ayrılmak fikri bile beni çıldırtıyordu. sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık, öleceğimi düşündüm , nefes almak bile ıstırap veriyordu. Hiç geçmez sandım, hiç bitmez ve ben bu acıyla sonsuza kadar yaşarım, ondan başka kimseyi sevemem...
Yanılmışım. Şimdi çok iyi anladım ki kimsenin yeri doldurulmaz değil. Çok sevdiğim bi sevgilim var ve o kadar mutluyum ki. Geçmişte döktüğüm gözyaşlarına acıyorum, ve o dramatik halime gülüp geçiyorum.
Hayat senden birini alıyorsa, bi nedeni vardır. Ya seni bir dertten kurtarıyor, ya da daha iyisini getiriyor.
Elini yüzünü yıka, aynaya bak ve kendine hak etmediğin şekilde davranmaktan vazgeç. Hayat devam ediyor. Sen de mutlu olacaksın tekrar. Tekrar seveceksin, hatta tekrar üzülüp kırılacaksın. Bu bir döngü .Yıkılma.
Güçlü ol!

Öncelikle Allah yardımcınız olsun..
Ben konusmalarınızdan ve eşinizin konusmalarından şunu anladım..
eşiniz kendini sizden üstün tutan bir insan .. yaşayan bilir tabikii
benim sevdiğim çocukta barlarda kızlarla fotograf cekiliyor
ama bide şunu düşün o adam demekki kendine barlardaki kızları layık görüyor demek istediğimi anladın sanırım..
umudunu kaybetme canım ..
unutamasan bile zaman geçtikçe onsuzluğa alışacaksın
ayrıca akşama kadar evde oturursan beynini hep o adamla meşgul edersen hiçbir sorunu aşamazsın
kendine birkaç aktivite bul.. arkadaslarınla eğlen , lunaparka git :)))) öpüyorum seni...

benimde hatalarım oldu demişsin ama ne olursa olsun canım aferdisiniz oro...luk mu yaptın sanki bu kadar çabuk kurtulmaya çalışıyor senden.
Sen çabaladıysan vicdanın rahat olsun,boşandıktan sonra seni kıskandırmaya çalışır bu çok normal hiç takma kafana,en sonunda pişman olan o olucak,
işte o zaman sende hayatını düzene koymuş yeni umutları olan mutlu bir insan olacaksın.

aynen öyle canım ya onu yapan bile affediliyo..insanlar evlerini dağıtıp tekrar toparlanabiliyorlar çünkü evlilik bu ya yaşanan basit bir ilişki değil ki..en azından benim için böyleydi :(

Yeni evine taşınırken arkadaşları yardıma gitmişler ve benim eşyalarımla fotoğraf çekilip bende silmemiştim.benim ketılımda su ısıtıp sarılıp resim koydular çok üşüdük hava da ev de çok soğuk falan mutfakta orda burda..insan evladıyız ya ama büyük dua ettim onlarda evlenecek insanlar aynısı sizinde başınıza gelsin dedim.. :(

Ketıl'la fotograf cekilip feyse atan insandan ne hayır gelir yaaa
valla boşuna kendini yıpratıyorsun !!!
üzüleceksen bari değecek insanlara üzül..

öncelikle allah yardımcınız olsun..
Ben konusmalarınızdan ve eşinizin konusmalarından şunu anladım..
Eşiniz kendini sizden üstün tutan bir insan .. Yaşayan bilir tabikii
benim sevdiğim çocukta barlarda kızlarla fotograf cekiliyor
ama bide şunu düşün o adam demekki kendine barlardaki kızları layık görüyor demek istediğimi anladın sanırım..
Umudunu kaybetme canım ..
Unutamasan bile zaman geçtikçe onsuzluğa alışacaksın
ayrıca akşama kadar evde oturursan beynini hep o adamla meşgul edersen hiçbir sorunu aşamazsın
kendine birkaç aktivite bul.. Arkadaslarınla eğlen , lunaparka git :)))) öpüyorum seni...

çok doğru bi noktaya vardın canım.çünkü etrafında kendini bilmez biri "sen zaten karına fazlaydın" demiş bunu duysam bende daha da havalanırdım..bu kim olursa olsun beni ne kadar tanıyo ya ne kadar vakit geçirdi bizimle ki kim kime eksik fazla karar verebiliyo cidden böyle durumlarda ağzı olan konuşuyo ya :-/

boşanma gibi bi acıyı yaşamadım, Allah yaşatmasın.. bunun için ne söylesem hariçten gazel gibi olacak ama bu tip ayrılı barışı bol, ayrılınca acı veren barışınca tutkuya dönüşen ve mütemadiyen bu durumları yaşayan ilişkiler çok sağlıklı olmuyo maalesef. eşiniz sizi bi zamanlar eminim çok sevmiştir (muhtemelen ilk aşkınızla evlendiniz, siz de onun için öyleydiniz) ama aşk bittiği zaman sevgiye ve saygıya dönüşmüyosa durum çok vahim bi hale geliyo. eşinizin aşkı bitmiş, saygısı da siz onun peşinde koşturunca tükenmiş, yani biraz keninizi o pozisyona getirmişsiniz. barlara gidip inadına bi şeyler yapmasına gelince: size inat bi şeyler yapması aslında yanlış anlamayın sizi kaale aldığı anlamına geliyo (aksini iddia etse de) . aramayı bırakırsanız bi gün dank edecektir ama artık bunlar sizi ilgilendirmesin bence. arkadaşların dediği gibi kendinizi sosyalliğe verin ve destek alın. en büyük tesellinizse çocuğun olmayışı olsun. geçmiş olsun

Back
X