5 AYLIK EVLİLİĞİM BİTME NOKTASINDA

Krcsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
17
20
3
32
Merhaba,
5 aydır evliyiz. Öncesinde farklı şehirlerdeydik ve evlendikten 2 hafta sonra eşim Memurdu ve sözleşmesi yenilenmedi oda tazminatını alıp yanıma geldi. Sonra iş aramaya başladı bulduğu işte 1 ay çalıştı. Sonra bulduğu işleri uzak buldu. İstanbul şartlarında böyle dedim anlamdı. Şimdi 4 aydır işsiz ve evde ingilizce çalışıyor ama aşırı hantallaştı. Yanımda bi iş buldum ama ingilizce gerektirdiği için iş görüşmesinde ki kriterleri sağlaması lazım. Diyorum ki bak konuştum biraz daha çalış olacak aman diyo 2 cümle eksik olsa almayacaksa almasınlar . Ya diyorum bizim ihtiyacımız var bu işe yanı düzenimizi kuramadık çünkü . Neyse patlama noktası şu oldu bu son dönemde hep bağırıyor . Dün sınavım vardı sınava gittim sınav belgesini yanlış almışım Cumartesi sınavına Pazar kağıdı ile gittim . Buda farketmiş Peşimden getirdi polisler iletti bana. Sağolsun dedim. Çıktığımda yok etrafta adamdan rica ettim aradım. Sen nerdesin sabahtan bekliyorum seni diye bağırdı . Ben şu caddede şuradayım dedi. dediği yerde baya uzak sora sora 20 dk sonra buldum. Milletin yanında bağırdı çağırdı nerde kaldın. Sen ne kadar sorumsuzsun kağıdı bile karıştırmışsın diye . Sonra bende bağırdım. Ya dedim beni okula bırakırken 1 km ötede tam trafikte arabadan kovarak bağırarak bırakırsan tabi karıştırırım. Eve gidene kadar bağır çağır ettik. Dün birbirimizi evde parçaladık. Çıktı gitti ve hala gelmedi.sabahtan yine mesaj attım aradım heryerden engellemiş Son dönemdir hep böyleyiz cicim aylarında birbirimizi yedik. Çünkü evin hem erkek hem kadını olmaktan yıldım. Sanırım artık psikiyatriste görünecem fazlasıyla öfke patlamaları yaşıyorum . Böyle yaşayanlar var mı tavsiyeleriniz nedir evliliğim için ne yapabilirim ? İnanılmaz boşlukta ve hissiz hissediyorum ?

Şu dönemde birbirinizden ayrı olmaya ihtiyacınız var
Ayrı olduğunuz dönemde sorgulayın kendinizi ve kararınızı verin
Onunda birşeyler yapabilmesi için kötü de olsa bir değişime ihtiyacı var gibi
İşte zaman ilacını tafsiye ederim

Doğru diyorsunuz en iyi şey zaman.Ya en son artık birbirimize saldırarak kavga ediyoruz . Ne kadar dolmuşsuz birbirimize ne kadar zarar veriyoruz . Dünden beri nerde ne yapıyor. Şehirde onun tanıdığı kimse yok. Uzak kalmak istiyorum ama şuan perişan olıyordur.

İş arıyor ama geri dönüş yapanlarda kusur buluyor yok uzak yok maaşı az yok şöyle bi önce ki işi kadar para veren olmaz özel sektör de o devletti yani sözleşmesi bitti ve şuan önümüzdekileri değerlendirmemiz lazım diyorum ama İnan’ın tükendim . Annesi de ona destek çıkıyor yüreklendirmiyor. Oda doğru sanıyor yaptığı. Diyo ki eee iş bulmuşta uzak kızım işi .ya ben işten eve gelmem 1.5 saat ben İnsan evladı değilmiyim. Ee biraz sabret bunun için kavga edilir mi dedi bana dün

İnaninki bu durumda yanlız kalmaya kendini ispatlama ihtiyacı var
Bekleyin

esiniz icinde sıkıntılı bir durum is yok aylardir evde muhtemelen oda bunaliyordur. Sizde tek basiniza sorumluluk almaktan dolayi haklisiniz tavrinizda. Bence oturun konusun sartlari esinize uyan bir is bulmaya calisin.

Ondan tüm şifreleri isteyip oturup iş te aradım. En son kendi işyerimde referans kendimi göstererek bişeyler yapamaya herkese ağız eğerek yardım istedim son aşama yaa 1 hafta sonra görüşme verdiler ingilizce den atar yapıyor almazsa alamsın diye. Üstüne herseye bağırıyor beni devamlı başarısızlıkla suçluyor. Eve gelince aşırı yorgun olduğum için temizlikten önce yemek yapıyorum haftasonu temizlik. Onun canı isterse yardım ediyor . Dün giderken bana dedi ki Milet evini nasıl temiz hep yemeği var sen hiçbirşey yapamıyorsun .

İnaninki bu durumda yanlız kalmaya kendini ispatlama ihtiyacı var
Bekleyin
Umarım doğru yolu bulur yoksa ben yine sinir krizine girip kendimi yiyecem. Ama bir psikiyatriye görünmeye ciddi anlamda ihtiyacım var . Dayanamıyorum artık.

Size katılıyorum,iş aramıyor,
karısının bulduğu işi de beğenmiyor.
Yavuz hırsız olmuş evsahibini bastırıyor aklınca.
Erkeğin sorumsuzu hiç çekilmiyor,evlerden ırak.

Memur olup da neden sözleşmesi yenilenmedi... Biraz ayrı kalın ve bu süreçte çocuk yapmayın bir süre..

Hemde ne horozlanma ya ihtiyaçlarım oluyor ay içinde kendi maaşımdan alamıyorum neden çünkü ev ihtiyacı kira su aidat beni bekliyor. Annemler yardım ediyor. Annesinin hiç bir geliri olmadığı için yardım etmiyor ama bana sen niye böyle yapıyorsun diyo. Diyorum bak anne her çabama rağmen emek vermedi ya 1 hafta kalmış nasıl davranıyor . Ee diyo sen kendi bulduğun yere girerse de başına kakarsın. İyi dedim anne iyi ben bişey bulmuyorum kendisi ne yapmak istiyorsa yapsın.

Memur olup da neden sözleşmesi yenilenmedi... Biraz ayrı kalın ve bu süreçte çocuk yapmayın bir süre..

Süreliydi sonra olmadı zaten Hakkarideydi işimize de geldi açıkçası . Ama evde şu durumlardan dolayı severek bi iş yapamıyorum bide ben çok ev işine alışkın bi insan değilim. Ayda iki biri gelsin temizlik yapsın ben geri kalanı tıplarım demiştim ki herkes bilir ben öyle ev hanımı değilim hep okudum hep çalıştım annem geldi falan . Yemek yapıyorum ama bir gün eksilince kıyamet ve hakaret sen yapamıyorsun ki benden önce sen nasıl yaşadın acaba hep küçümseme . Çok yetersiz görüyorum kendimi evde devamlı böyle diyen biri olunca.tabi bu işime de yansıyor .

Kaynanayi neden karistiriyorsunki esinin calismasi lazm kaynananda cok dok konusuyor masalah

Kaynanayi neden karistiriyorsunki esinin calismasi lazm kaynananda cok dok konusuyor masalah

O aradı tamam diyorum konu açtı falan. Kaynanam çok değişik biri eşim dünyanın en kötü şeyini yapsın bana diyor ki bildiği vardır. Erkektir. 5 aylık evliyiz bi gün artık hangi günse ben eşimi odada çimdiklemişim dün bana sende böyle yaptın diyo . Ya benim kocam bişey demiştir sinir olmuşumdur falan yani . İyi dedim dünya alem herkes doğru bi ben yanlış. El kızıyım yani hiç demiyor olur Böyle büyütmeyin ikinzede kızarım falan . Hep oğlu paşa hep oğlu haklı.

Adamın çalışmaya gönlü yok bir hayır göremedim ben bu evlilikte

Seni ezmesine izin verme madem evde o yapsın hem evde oturup hem laf mı söylüyor.. Hiçbirimiz mükemmel yapmıyoruz aynen olduğu kadar yapıyoruz çalıştığımız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…