5 AYLIK EVLİLİĞİM BİTME NOKTASINDA

Ben en çok memurluktan istifa etmesine takıldım. Geri Dönme şansı yok mu?

Memurlar o kadar rahat Çalışıyor ki baska biryere adapte olması zor (

Karşılıklı sakince anlatın şikayetlerinizi.

Bende 5 aylık evliyim esim calisiyo ben değil bizimde oluyo tartışmalarımız ama ne esim eşiniz gibi yapar nede ben boyle müsade ederim birakmam konuşurum yeni yuva kurmuşuz sonuçta

erkekler
evlilikte ölünceye kadar problemler olur...daha bismillah yani..ilk anlaşmazlıkta boşanmayı düşünmeniz çok saçma..ayrıca psikiyatriye gidip, ilaçları içince sorunlar çözülecekmi, hayır....işsiz erkek vede kadına bağımlı olunca, bunalıma girmiş belli ki, sizin bu durumda üstüne gitmeyip, anlayışlı olmanız gerekir..ayrıca baskı yapmayın sürekli iş bul iş bul diye...yıllarca iş arayan insanlar var...oda uygun bir iş denk geldiğinde çalışır mutlaka...

devlet işinde sözleşme yenilenmemesi olabiliyor mu, canım benim kocana sımsıkı sarıl destek ol onu anla yanında ol sen de çalış çabala.yuvanız için

Issizlikten bunalmis bir adam.
Hem erkek hem kadin olmaktan yorulmus sen.

Birbirinize biraz daha anlayisli olun.

Ustune gitme bir sure.
Birsey deme

Biraz ayrı kalın bence. Olmuyosada sen bilirsin. Gençliğini harcama degmez

Bunu okurken gercekten sinirlendim ben bile.gitsin nereye giderse gelmesin.ne bu boyle.annesi de ayriymis yani .utansinlar biraz.is begenmemek de neymis.gurur yapip ne bulsa calismasi lazim

Ay aksam aksam sinirim bizuldu.kusura bakmayin da boyle kocayi boğarım ben olsam

K Krcsss dünden beri eve gelmedi, her yerden engellisiniz, ulaşamıyorsunuz.. Siz aramayın bence. Yazmayın da. Ben olsam aramam, yazmam, gelince de sormam. Anlatırsa dinlerim ona göre karar veririm. Ha anlatmıyorsa nereye gittiysen geri git derim.
Karşılıklı yıpratmışsınız birbirinizi. Anlayış ve saygıdan uzak davranışlar ikinizin ki de. Döndüğünde yapacağı açıklamalar sonrasında oturup karşılıklı , rahatsız olduğunuz her şeyi sakince söylemeli ve bundan sonra karşılıklı dikkat etmeniz gerekir bence. Bu şekilde saygınızı tekrar kazanabilirsiniz her ikinizde. her şeyi çözebilmenize yardımcı olur bunu yapmak.
Kayınvalidenizi işin içine çok karıştırmayın. Anlatmayın. Sorsa da geçiştirin. Tabii eşinizin de yapması lazım bunu. Yapabilirse tabii.
Bu arada evlilik öncesi ilişkiniz nasıldı?

Sözleşmeli öğretmendi sözleşmesi 3 yıldı bitti oda geldi Hakkari’den. Ben çalışıyorum şuan
Ya iyi de bu çok saçma değil mi ?Bu adam atanmış yani sizin için mi vazgeçti öğretmenlikten çok aşırı saçma??
3 yıl daha çalışıp es durumundan öyle gelebilirdi yanınıza çok büyük bir hata yapmış eşiniz atanmak ne kadar zor biliyor musunuz?

Kocanız kene gibi maşallah. Tüm gün evde oturuyor, bir de sizden iş bekliyor.

Neden temizliği ona devretmiyorsunuz? Köle misiniz siz? Beyefendi paşa torunu falan mı?

Ha ben hem çalışayım, hem temizlik yapayım bu arada yemegide ihmal etmeyim sende malak gibi yat deseydiniz.Ne insanlar var ya

Size katılıyorum,iş aramıyor,
karısının bulduğu işi de beğenmiyor.
Yavuz hırsız olmuş evsahibini bastırıyor aklınca.
Erkeğin sorumsuzu hiç çekilmiyor,evlerden ırak.
Babaannem derdi;kadının kötüsü akşama kadar ,erkegin kötüsü ölene kadar diye demekki doğruymuş

Adam eninde sonunda iş bulurda sizin ona Davranışlarınız belirliyecek
Boşanmamı devam mı

Sozlesmesini sizin yaninizda olmak icin yenilemeyip size ayak uydurarak istanbula geldiyse daha ilimli olmalisiniz ama.
Madem hem erkek hem kadin olmak istemiyordunuz, o zaman siz onun memur olarak calistigi yere gidecektiniz isi gucu kariyeri birakip.
Ben sizde de hata buldum.
Siz issiz kalsaniz o da burnunuzdan getirse hos mu?

Burda o hatali iste.
Evde oturuyosa yapacak en azindan yemegi, camasiri atmak asmakta buyuk yuk degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…