5 AYLIK EVLİLİĞİM BİTME NOKTASINDA

Muhtemelen önceki memuriyetindeki çalışma şartlarını arıyor. Tembel adamla çok zor.

Oha artık. Terbiyesiz herif. Deseydin o zaman git o milletten birini bulup evlen diye. Beş kuruş verme eline. Bütün kartlar sende olsun. Yemek bile yapma ona. Bak bakalım hala horozlanıyor mu

Neden ayrıldıki memurluktan.Siz calısıomusunuz?

Kızlar ben evden çıktıktan sonra yarın bu gelir muhtemelen eve ama ben evde ki altınları alacam ne olur ne olmaz diye.
Sizce bugün anahtarı değiştirsem olur mu ne kadar doğru olur ?

Müşterek ev değiştirme, polis kanalıyla bile açtırabilir. Ama altınları al ve annene ver. Sen yokken korktum hırsız girer diye de üste çıkmasın birde fırsatçı diye.

Neden memurlukta sözleşmesi yenilenmedi yüz kızartıcı yada önemli bir sorun olmadığı sürece sözleşme yenileniyor ?

Sözleşmeli öğretmendi sözleşmesi 3 yıldı bitti oda geldi Hakkari’den. Ben çalışıyorum şuan
Anladım çok kötü olmuş psikolojisi bozulmuş olabilir işsizlikten size sarıyor ama bu bir mazeret olamaz heryerden engellemesi çocukça... çok zor bir durum Allahım yardımcınız olsun biraz daha zaman tanıyın belki düzelir ama iş beğenmeyen size saygısı olmayan oturup konuşulmayan bir insana ne kadar sabredilir ki....

Evliliğin ilk zamanlarında olan sorunlar bunlar sizde işsizlikte etkilenince aranız dahada kötü olmuş hemen anahtarları değiştiricem altınları anneme götürücem vs yapmamalısın. Psikolojisi etkilenmiştir adamın ve rahat işe alışan insan aynı sartlarda arıyor malesef bu yapısal bişey deģiştiremezsin. Hemen boşanmak kelimesini kullanmak günümüzde ne kadar kolay. Sevmiyorsan artık he bilemem...

Bende baslarda evin hem eerkegi hem kadını olmustum ben memurum esim serbest calısandı hersey benm ustumdeydi kndime kzmıstım hatta ne seyime evlendin diye hep kavga gurultu oldu bzdede esim kac kez agladı işim olmuyor sabret brz daha diye ben de sustum ama dayanamadım cogu zaman snra isleri bi anda duzeldi ama benm baskılarmla kalk ayaga bak anneme giderim bter bu iş dye diye kalkdı hatta sayemde smdi memurluga bile baslıycakk hep bana minnettar oldugunu soyler ne yazıkki sizinde basınıza gelmis madem ya cekiceksinz olana kdr arkasnda durcaksınız olsun istiyorsanız bu evlilik yads senlen ugrasamam dyip yolu ayorcaksınız baska türlü esiniz duzelcek gbi deil sanki cnku oda bunalıma girmis evden gtmesi sanki brz uc nokta olmus

Ayyyy birde yüssüzz. Elin kocalari calisip karisinin altina araba cekiyo sende hic is yok deseydin. Edepsiz ya.

Çalışmayı sevmeyen adam Hakkaride çalışmaz ya
3 seneden önce de çıkar gelirdi bence
Biraz zaman tanıyın ama sizden yemek temizlik de beklemesin
Evde olan yapar
Eşim 3 seneye yakın çalışmadı ama evin nerdeyse bütün sorumluluğu ondaydı

Ondan sonra adam calismadigi icin kadin bosadi derler. Bilmezler ki evde teror estirdigini

Ya soyle isi gucu olmayip da evlenen adamlari ve onlari evlendiren aileleri anlamiyorum. İssiz kalsin ama karisiz (afedersiniz) kalmasin modundalar. Size guvenmisler resmen. Bence hic uzulmeyin. Size mahcup olacagina adamdaki tavra bak kalsin disarda akillanir belki

Bizde ilk evlendiği mız zamanlar öyleydik.esimin işleri kötüydü ve ısrarla devam ettirmek istiyordu..üstelik ben güzel is ve sosyal ortamımı bırakarak gitmiştim istanbula..bu iş için mi bıraktım geldim diye çok suçladım.içten içe kinlendim ve sinir patlamaları yaşadım. Gerçi bizde k.valide sorunsalı da vardı. .zamanla oturuyor her şey. .her şey dört dörtlük mu hayır. .olacak mı hayır. .ama kimin öyle ki..şimdi 5 yıl oldu evleneli.bebek bile yaptık. .biraz fevri olmamaya gayret göster. Sinirlenince duş al uzaklas ya da markete git çikolata al..çok iyi geliyor.geçer zamanla ,kafasını dinlesin
Elbet arar..Üstüne dusme

Babamda böyleydi işsiz olunca parasız olunca en ufak şeylerden anneme bağırırdı annem olgun kadın tabi kendi maaşıyla hep idare etti sonunda babam ufak tefek işler buldu ara sıra çalıştı ara ara oturdu bu böyle gelip geçti babam yaslanınca artık eskisi gibi bağırmıyor anneme yaşlandıkça sesi iyice kısıldı

Tembel ve sorumsuz adamlarla böyle evlilik olur İşte. Psikiyatriste ihtiyacı olan karşınızdaki şahıs. Evin etek giyeni o, pantalon giyeni siz..

Eşinizle olabildiğince az muhatap olun , sizin sinirlerinizi bozuyor onunla konuşmak.Ekmek nerdeyse insan orda da yaşayabilir.Hakkari'yi beğenmemişsiniz ama Hakkari'de çalışan insanların canı yok mu? Orda çalışan bir sürü öğretmen tanıyorum.Mutsuz da değiller ayrıca.Evet , şartlar zordur elbette ama şimdi de pek iyi değil şartlarınız görünüşe bakılırsa.Hayıflanmanız için yazmadım bunları , lütfen yanlış anlamayın.

Bir de şu var , sürekli iş iş diye eşinizi sıkıştırıyor olabilir misiniz farkında olmadan?

Benim eşim çalışmasa ben ona bakarım. Ama böyle bir evlilik olursa bakmam. Hem işte hem evde çalışacağım, paşa koca da evde toto büyütecek? Yok, hayatta olmaz. Ben şu andaki düzenimizi bile tam kabulleniyorum (evdeki sorumlulukların neredeyse hepsi bende, yemekleri ağırlıklı olarak eşim yapar, arada da mutfağı toplar, eğer şunu şunu yapalım dersem de (ayda yılda bir derim) yapabildiğini yapar. Onun dışındaki akla gelecek her şeyi (çamaşır, bulaşık, süpürme, oğlanın yemeği banyosu vb, kedini kumu vs vs) ben yaparım. Ama tolere etmemi sağlayan şey de eşimin çok fedakar olması, bir dediğimi iki etmemesi..

Sizin durumsa çok daha başka. Yanlış anlamayın ama resmen sırtınıza binmiş, kene gibi yapışmış. Bu lafı da evde oturup da yemeğe vs laf etmesine istinaden söylüyorum. İçinden gelen adam sabahtan yapar yemeğini, kursa gitmeden de yer, saat 10da gelip de yemek yemez. Anladığı kadarıyla işiniz de yorucu ve yol da uzun sürüyor. Bu durumda (zaten evde olduğu için yapması lazım ama) daha da çok iş yapması, size bırakmaması lazım.

Ayrıca tam bir ana kuzu anladığım kadarıyla. Allah kolaylık versin, umarım düzeltebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…