5 AYLIK EVLİLİĞİM BİTME NOKTASINDA

Kuzum bu tipleri ben iyi tanırım. Aynen böyle kapı komşum var çünkü tecrübe ettik bu tipleri.

Bu adamlar genel olarak iş beğenmezler. Buldukları işler için hep aynı bahaneleri bulur: yol uzak,iş ağır,maaş az,müdür kasıntı gibi.

Buna kısaca çalışmaya niyeti olmayan adam denir. Eşinin çalışmaya niyeti yok. Benden söylemesi.

Size en büyük tavsiyem çok dertlesmeyin onunla. Bir şey derse açıklama yapmayın. He deyin, sen düşünme bunları kendi aramızda çözeriz biz deyin. Ne olursa olsun açmayın kalbinizi.

Ikincisi , eşiniz sizi yerdigi zaman , güzel bir şekilde ; " Dışarıda çok yoruluyorum. Evde de yorulursam tek taraflı ne sana verimli olabilirim ne kendime. Ilişkimiz yipranir.

Hem temizlik yemek paylaşımı yapmıyoruz ki bu büyük haksızlık hem de üstüne yeriyorsun.

Buna uzun süre dayanabilecegimi sanmıyorum. "

Seni ezmesine izin verme madem evde o yapsın hem evde oturup hem laf mı söylüyor.. Hiçbirimiz mükemmel yapmıyoruz aynen olduğu kadar yapıyoruz çalıştığımız için..

Hep kıyas hep karşılaştırma ya böyle düşünüyorum ben bekarken o kadar mutluydum ki ailem il dışında tek yaşıyordum . İnan’ın sırf o çalışmıyor diye ailem gelemiyor çünkü yatılı kalacaklar sıkılır devamlı evde olursa. Ya diyorum bunca şey yapyiıyorum bi kerede sesin bana çıkmasın ya en azından düzeni kurana kadar . Zaten hep koşuşturma içindeyim. Ama o devamlı konuşuyor . Haksız olduğu zaman de ben konuşursam sus devamlı böyle. O konuşunca beni aşağalamaya başlayınca patlama yaşıyorum sonra bağırış çağırış .

Kondurmadım ona biliyor musun sırf kimse ona yorum yapmasın diye annem ve teyzem dışında kimse işsiz olduğunu bilmiyor . 5 Aydır birbirimizi yedik bitirdik . Bende de o beni aşağıladıkça ‘ben alıyorum’ ben aldım psikolojisi oluştu son dönemde o bişey söyleyince ve çok zoruma giderse ben aldım diyorum . Annesine gidip herşeyi ben aldım diyo bu evin tüm gideri bende diyo bana baskı yapıyor böyle demiş. Ben erkek o kadın oldu resmen.

Bundan sonra asla hiçbirşey demem ve anlatmam. Çok bunaldım bu kadar sabırlı olabilmem için profesyonel bir yardım almak dışında bi çarem yok

Ya Allahını seversen o dışarda çalışsaydı da sen evde olsaydın ama bi yemek yapmasaydın seni kapının önüne koyardı. Kendisi evde yatacak hem de iş beğenmeyip senin yemeğine laf edecek. Yetmezmiş gibi kv nin yaklaşımı da aptalca. Sana tavsiyem kendi canına kıymet ver. Bu adamla olmaz. Bu adamin çalışmaya niyeti yok.

Seni hem evde hem disarda çalıştırıp üstüne bir de çocuk baktırırlar da yine de o erkektir o kocandır derler.

Bak kolay kolay bunu söylemem ama boşan. Bununla ömür geçmez.

Asalak gibi kanını emer.

Siz değil psikiyatra o gitsin ya da iyisi mi koca totosunu kaldırıp iş arasın.

Defalarca dedim gel birlikte gidelim senin psikolojin bozuk sen durup durup üstüme saldırıyorsun ben bişey yapmıyorum dedi durdu.
Saldırma dediği de devamlı aşağılayıp küçümsüyor tüm yaptığım işleri. Ben artık sus demem fayda etmeyince olay orda kopuyor. İngilizce kursuna gönderdim akşamları evde canı sıkılmasın diye 10 eve geliyor . 2 soru oluyor Ne yemek yaptın ?
Eğer yapılmamışsa 7 den geldin işten geldiğinden beri ne yaptın?? O kadar dokunuyor ki bu lafı anlatamam..

Bi dakka ya bu adam şu anda hem sizin kazandığınız parayı yiyip bi de size mi carlıyor.

Aynen öyle 5 ayın 4 ayı böyle geçti 2 kez kirayı ödedi. Ve onun dışında hep başıma kakıyor. Bende dolup dolup patlıyorum ve buda hata oluyor . Bunlara susmam gerekirmiş erkek ne derse oymuş . Kimisi için 4 ay az ama benim
İçin ağır geldi napıyım. Daha fazla sırtımda taşıyamıyacam. Kendine çeki düzen vermezse . Yoluma bakacağım

E sorunun kaynağı belli. Aymaz sorumsuz bir de pişkin kavgacı bir herif. Az ye de uşak tut demek lazım böylesine. Yemek diye sorduğunda ziftin pekini ye derdim herhalde. Çok sinir bozucu. Aşağılık kompleksini sizi aşağılayıp sindirerek gidermeye çalışıyor. Eşim yemeğimi beğenmedi mi kaldırıp masadan götürüyorum. Bir defa oldu bu ama yetti. Ütümü beğenmezse kaldırıp gömlekleri önüne atardım başka kusur mu buldu önüne çalardım sanırım. Böylesi empatiden anlayıştan bagiristan anlamaz. İşini yapmayın. Zaten beğenmiyorsun kalk kendin yap deyin söylenirse de ben hava almaya çıkıyorum senin ziriltini çekemem deyin. Görmezden gelindikce hatasını anlar. Kavga sadece sizi yıpratır. Annesine de dert anlatmayın bunu o yetiştirmiş kalkıp da size hak vermez. Oğlunu pohpohlayarak büyütmüş adam kendini prens Charles sanıyor baksanıza.

Bence restinizi çekin çoluk çocuk yokken...ya iş bulup çalışsın ya da sırtınıza kambur etmeyin adamı

İş beğenmiyor demişsiniz benim bildiğim yana yakıla ilk bulduğu işe girmesi lazımdı. Bence evde oturmak tatlı gelmiş. Para geliyor işi yapılıyor. Biraz sesiniz çıkınca da bağırıp sizi ezmeye çalışıyor oh valla. Anası güzel miymiş

Şuan hesaplarına bakıyorum da heryerden beni engellemiş .. yani bu adam resmen sabrımı sınıyor.
Duruma bakacam zaten olmuyorsa herkes kendi yoluna baksın..

Yuh diyorum! Milletin kocasıda evde oturmuyor diyemediniz mi? Hem çalışmıyor hem ev işi, yemek vs. yapmıyor. Siz fazla toleranslısınız. Iş bulması idare edilirdi ama bu tavrı idare edilmez. Arayıp sormayın mecbur dönecek. Yok dönmüyorsa iş begenmeyen annesi baksın oğluna.

Kendi yetersizligini sizi asagilayarak kapatmaya calisiyor. O ingilizce is mulakati vs umursamamsi degil yetersizliginden dolayi alinmazsa aman zaten ben umursamiyordum havalarinda takiliyorki iyice gururu incinmesin diye. Ama evlilikte bu tip engebeler hep olacak her zorlukta koskoca adamin bu sekilde davranip evi terk etmesi saglikli bi durum degil. Siz onunla avik acik her seyi konusun elinizden geleni yapinki ileride evlilik bitersede keşkeniz kalmasin.

Oha arsızlığa, rahatlığa gel

Erkek adam çalışır nokta.
Kesinlikle iyi kötü birşey yapmalı.
Bir ipin ucunu tutmalı

Bunu okuyana kadar eşinize üzüldüm, işsizlik psikolojisi zordur diye ama bunu okuyunca bu arsızlık psikolojisi

Bunu okuyana kadar eşinize üzüldüm, işsizlik psikolojisi zordur diye ama bunu okuyunca bu arsızlık psikolojisi

Elimden geleni yapmaya çalıştım olmadı yani şu süreci atlatamadık. Yapacağım bişey kalmadı o kendini de beni de düşünmüyor

Kızlar ben evden çıktıktan sonra yarın bu gelir muhtemelen eve ama ben evde ki altınları alacam ne olur ne olmaz diye.
Sizce bugün anahtarı değiştirsem olur mu ne kadar doğru olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…