5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

canim bende oyleyim hic bir diyeti sonuna kadar goturemedim diyetleri hep yarim yamalak yaptim her gordugum diyetin ortasina cup diye atliyorum ertesi gun bikiyorum
ben 9 ay once dogum yapmistim ve yaklasik 76 kiloydum iki ay once diyete basladim
suan 62-63 geliyorum tam kilomu reglim bitince yazarim ve bir kac gun sonra yine bu diyete basliycam bari aclik hissedilmiyor ve ben asla duzenli bir sekilde yapmadim yine gusel kilo verdim bu kez senin yazdigin gibi duzenli yapmaya gayret edicem canim
bendede bu diyeti yazan drun kalori kitabi vardi ona bakarak yediklerime dikkat ediyordum
tek kotu yonu hic meyve olmamasi

canım 62-63 te kesinlikle fazla bir kilo değil...peki boyun kaç?ayrıca bebişini Allah bağışlasın güle güle büyüt tatlım.darısı başıma ;)

canım 62-63 te kesinlikle fazla bir kilo değil...peki boyun kaç?ayrıca bebişini Allah bağışlasın güle güle büyüt tatlım.darısı başıma ;)

ironic sagol canim bebegim 3 gun sonra 9 aylik olucak boyum 169 kilom cok degil canim ama hamilellik oncesi 58 kiloydum eski kiloma donmek istiyorum
sanirim cocugun yok
insallah en kisa zamanda Allah im sana benim minik kizim gibi seker onun gibide yaramaz bir bebek bagislasin

arkadaşlar topiği yeni gördüm
bende zayıflamak istiyorum ve tavuğu çok seviyorum bende başlıyayım ozzmn en kısa zamnda başlayıında yazıcam kızlar
birde şunu sorayım mesela et derken et sadece haşlanmışmı olmalı ? yani sucuk sosis salamda yenebilirmi ?

aranizda baslayan varmi pekii bu diyete

bende denicem lahana diyetinden sonraa

butun gun sadece et cesitleri olacak haslama veya izgara

diger hafta yaninda sebze ile anladigim kadariilecokacimcoook

aranizda baslayan varmi pekii bu diyete

bende denicem lahana diyetinden sonraa

butun gun sadece et cesitleri olacak haslama veya izgara

diger hafta yaninda sebze ile anladigim kadariilecokacimcoook

eevt cnm doğru anlamışsın..ben nasipse başlıyorum yarın.çıkardım buzluktan tavuğumu.cuma yazarım sonucu.
boy:171cm
kilo:61kg

bakalım ne olacak?

ironic sagol canim bebegim 3 gun sonra 9 aylik olucak boyum 169 kilom cok degil canim ama hamilellik oncesi 58 kiloydum eski kiloma donmek istiyorum
sanirim cocugun yok
insallah en kisa zamanda Allah im sana benim minik kizim gibi seker onun gibide yaramaz bir bebek bagislasin

amiiiiiiiiiiiiiiinnnn canım.Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere..

arkadaşlar topiği yeni gördüm
bende zayıflamak istiyorum ve tavuğu çok seviyorum bende başlıyayım ozzmn en kısa zamnda başlayıında yazıcam kızlar
birde şunu sorayım mesela et derken et sadece haşlanmışmı olmalı ? yani sucuk sosis salamda yenebilirmi ?

canim sadece beyaz et ve kirmizi yagsiz et yiyebiliyorsun.Haslanmis veya tavada yagsiz skilde pisirerek yiyebilirsiniz. Sucuk,salam;sosik gibi gidalar yasak. Simdiden basarilar diliyorum.

bugün ikinci günüm çok güzel gidiyor eğer gerçekten kilo verirsem devam edecem ideal kiloma ulaşana kadar a.s.

kızlar inanmıcaksın bn de inanmadım tartıda 64ü qörnce şok oldum tam 4 kilo vermişim hem de bugüün daha ikinci günüm şok oldum ama çok mutluyum ya :icecream:

tebrikler canım.. neler yedin bu surecte?

tşkler canım opuyorumnanaktan
1. gün : sbah = haşlanmış yağsız tawuk biraz domates
arada bi elma ve çok ekşi bi mandalina
öğlen =haşlanmış tavuk bir tane domates
akşam = haşlanmış tavuk birtane domates
2.gün : sabah = bitki çayı bir bardak 3 tane etimek
öğlen = ızqara tavuk yağsız
ve daha akşam yemeğini yemedim kaydirigubbakcemile2

bu diyet gerçekten bu kadar verdiriyor mu yaaa ben o zaman yarın bu diyete başlıyorum 5 gün bakalım ne olacak sonuç :) çok heyecanlandım insallahh işe yaRAR bu kadar kişiye yartadığına göre banda yarar herhalde:)

bu diyet gerçekten bu kadar verdiriyor mu yaaa ben o zaman yarın bu diyete başlıyorum 5 gün bakalım ne olacak sonuç :) çok heyecanlandım insallahh işe yaRAR bu kadar kişiye yartadığına göre banda yarar herhalde:)

canım işe yarar inşalla hemen başla ayrıca günde 8 bardak su içmeyi de unutma zemuszemus

arkadaşlar bana hiç msnatıklı gelmedi krelice özellikle 2 gunde 4 kilo ..vucuttan su gitmiştir sadece.. 1kilo 7000 kalori demektir..sence 2 gunde 14bin kalori yaktın mı?

ayrıca bir hafta aynı şeyi yemek de kilo verdirmez giri geldi bana:sinifsinif:

arkadaşlar bana hiç msnatıklı gelmedi krelice özellikle 2 gunde 4 kilo ..vucuttan su gitmiştir sadece.. 1kilo 7000 kalori demektir..sence 2 gunde 14bin kalori yaktın mı?

ayrıca bir hafta aynı şeyi yemek de kilo verdirmez giri geldi bana:sinifsinif:

canım sudan gitmesi imkansız çünkü gerkli su ihtiyacımı karşılıorm ayrıca ben etin yanında domateste yiyorum hatta bugn canım çok çekti diye çekirdek bile yemiştim regl olduum halde 4 kilo verdim güven kazandım birden ve sonuna kadar devam edince isteince her şey oluyor yerimseniben

çok ilginçççç bende elma diyetine başlamayı düşünüyodum ama bunu yapıcam sanırımmmm
kraliçemmm görüntü nasıl pekii 4 kilo bir beden neredeyse bu kadar belli oluyo mu canım ???

Back
X