- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
scarabe senin ozel mesajin neden kapali
mesaj yazicam yazamiyorum
canim bende oyleyim hic bir diyeti sonuna kadar goturemedim diyetleri hep yarim yamalak yaptim her gordugum diyetin ortasina cup diye atliyorum ertesi gun bikiyorum
ben 9 ay once dogum yapmistim ve yaklasik 76 kiloydum iki ay once diyete basladim
suan 62-63 geliyorum tam kilomu reglim bitince yazarim ve bir kac gun sonra yine bu diyete basliycam bari aclik hissedilmiyor ve ben asla duzenli bir sekilde yapmadim yine gusel kilo verdim bu kez senin yazdigin gibi duzenli yapmaya gayret edicem canim
bendede bu diyeti yazan drun kalori kitabi vardi ona bakarak yediklerime dikkat ediyordum
tek kotu yonu hic meyve olmamasi
canım 62-63 te kesinlikle fazla bir kilo değil...peki boyun kaç?ayrıca bebişini Allah bağışlasın güle güle büyüt tatlım.darısı başıma
meliSSA tamamdir :)
aranizda baslayan varmi pekii bu diyete
bende denicem lahana diyetinden sonraa
butun gun sadece et cesitleri olacak haslama veya izgara
diger hafta yaninda sebze ile anladigim kadariilecokacimcoook
ironic sagol canim bebegim 3 gun sonra 9 aylik olucak boyum 169 kilom cok degil canim ama hamilellik oncesi 58 kiloydum eski kiloma donmek istiyorum
sanirim cocugun yok
insallah en kisa zamanda Allah im sana benim minik kizim gibi seker onun gibide yaramaz bir bebek bagislasin
arkadaşlar topiği yeni gördüm
bende zayıflamak istiyorum ve tavuğu çok seviyorum bende başlıyayım ozzmn en kısa zamnda başlayıında yazıcam kızlar
birde şunu sorayım mesela et derken et sadece haşlanmışmı olmalı ? yani sucuk sosis salamda yenebilirmi ?
tebrikler canım.. neler yedin bu surecte?
bu diyet gerçekten bu kadar verdiriyor mu yaaa ben o zaman yarın bu diyete başlıyorum 5 gün bakalım ne olacak sonuç :) çok heyecanlandım insallahh işe yaRAR bu kadar kişiye yartadığına göre banda yarar herhalde:)
arkadaşlar bana hiç msnatıklı gelmedi krelice özellikle 2 gunde 4 kilo ..vucuttan su gitmiştir sadece.. 1kilo 7000 kalori demektir..sence 2 gunde 14bin kalori yaktın mı?
ayrıca bir hafta aynı şeyi yemek de kilo verdirmez giri geldi bana:sinifsinif: