ay melissaanıl sen buralardasın hala:) hatırladın mı beni? ben de yapmıştım diyeti oğlunla adaşım:)
bu diyetten gene yapasım var ama tam uyamam diye düşünüyorum o baştaki hırs kalmadı:)
dilenci evet canim tabi hatirladim seni
arada bende diyet topiklerine bakiyorum yine
canim bende senin gibiyim ilk gunlerde heveslenir baslardim sonra hevesim kalmazdi
ama kilo verdigimi gorunce azimle yine baslardim oyle oyle verdim kilolarimi 17 kg kaybettim
sende verecegine inanarak basla basarirsin emin ol
birde dilenci cim oglunla adasim yazmissin pek anlamadim canim benim oglum yok kislarim var
kızlar sebzeye geçildiği zaman neler yapıyorsunuz lezzetli yenebilir tarifleriniz varsa paylaşırmısınız
niloss ben diyet yaparken en cok brokoli karnabahar kabak ispanak yerdim
kabagi teflonda cevirip uzerine yogurtla dene gusel oluyor
yada brokoli karnabahari hasla ve yogurtla istersen sarimsakla dene
yada domates sogan ve istedigin sebzeleri karistir firinda uzerini kapatarak pisir domatesin suyuyla pissin ve yagsiz
aslinda sebze gunlerinde secenek cok fazla canim ama patates yasak
kizlar birsey soracam melisanil canim sen tecrubelisin lutfen cevap yaz bugun 5.gunum sabah tartildim hic kilo vermemisim cunku regl donemim kilo vermedim ya et su 5 gun dahami yapayim yoksa yarin sebzeye geceyimmi kararsiz kaldim kilo veremeyince
seracim
kilo veremedin diye telas yapma
benimde oyle kilomun durdugu donemler olmustu
ama israrla diyete devam et bir kac kiloyu ayni anda verirsin bende oyle olmustu
regl oncesi fazlalik normaldir canim
bu diyette et gunlerini kilosu cok olanlar bes degil 10 gun olarakta yapabilir
ama 10 gun cok ve cabuk bikarsin sen yine bes gun et gununden sonra sebzeye basla
hevesinde kirilmamis olur sebzeleri yagsiz pisir
insallah ise yara cabucak verirsin canim kolay gelsin
arkadaşlar bu gün 5. günüm sabah bir yumurta birazda peynir yedim öğlen peynir ve yoğurt yesem olurmu midem et tavuk balık muhabbetini kaldırmıyor. Ben sanırım, biraz az yedim yani aç kaldım bu açlık dönemi kilo kaybını olumsuz etkilermi benim kilo kaybım durdu hiç bozmadım yasak bir şey yemedim sonuçta sabah bir baktım 100 gr fazla çıktı bendemi bir yanlışlık var yardım edin lütfen.
bgm cim bende sabahlari hic et tavuk yemedim zaten
yagsiz peynir yumurta pastirma yerdim
sabah et tavuk cekilmez zaten
yumurta hemde oldukca tok tutuyor
yagsiz yogurtta yiyebilirsin ben cok yedim