Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende transferin 3.günü işe başlıycam,kendi islerimi kendim yapiyorum ağır isler degil zaten ev isleri 2 haziranda test yapicam umarim bu sefer pozitif cikarbende senin gibi dondurulmus 5 gün embriyosu transferi yaptırdım bugün 5. günüm.bnim bu 6. transferim.suanlik bi belirtim yok daha önce bi pozitiftim olmuştu onda ayaklarım ve belim çok ağrımıştı.ekstra dikkat ettiğim hiç bir şey yok işimi kendim yapıyorum bu arada çalışıyrm transferin 3.günü ise başladım.
Ikimzde pozitif sonuç aliriz emeklerimize deger inşallah moralimiiz yuksek tutalıminşallah canım en zoru da bu beklemek günler gecsede test yaptirabilsek
Merhaba bende dondurulmuş 5. Gün embriyosuyla hamile kaldım. Transferin ikinci gününden başlayan kasık ağrılarım ve göğüs ağrım vardı regl öncesi de böyle olduğum için ben hep regl olacağım diye bekledim. 8.gün dayanamayıp kan testi yaptırdım eve geldiğimde kahverengi lekelenmem olmuştu ama çok şükürki sonucum 195 çıkmıştı5.gun dondurulmuş embriyo ile transferim yapildi,bu ikinci denememiz2.denemede dondurulmus embriyo ile gebe kalan varsa belirtileri neydi ve nelere dikkat ettiler,beklemek o kadar zorki...
Merhaba bende dondurulmuş 5. Gün embriyosuyla hamile kaldım. Transferin ikinci gününden başlayan kasık ağrılarım ve göğüs ağrım vardı regl öncesi de böyle olduğum için ben hep regl olacağım diye bekledim. 8.gün dayanamayıp kan testi yaptırdım eve geldiğimde kahverengi lekelenmem olmuştu ama çok şükürki sonucum 195 çıkmıştıo yüzden belirtilere hiç takılmayın kendinizi de üzmeyin düşünmemeye çalışın
Benimde beşinci gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldu çok şükür İkizlerim var. Darısı sizlere canım. Benim bekleme süresinde tek belirtim pembe turuncu arası peçete ile silince olan leke. İlk gün 5. ,6. 7. Gün geldi. Onun dışında İlk iki transferden farklı bir şey olmadı. Vallahi hemen hemen her yere yazdım ilk iki negatifte her şeye dikkat ettim. Son transferden sonra 48 saat sonra 3 saatlik yol 4. Gün 10 saatlik yol olmak 13 saat gittim. 5. Gün işe başladim sınıfım 2. Katta indim çıktım. Bahçede düşer gibi oldum. Ev işi yapmadım, ilaçları iğneleri düzenli kullanıp, düzenli ve dengeli beslendim.5.gun dondurulmuş embriyo ile transferim yapildi,bu ikinci denememiz2.denemede dondurulmus embriyo ile gebe kalan varsa belirtileri neydi ve nelere dikkat ettiler,beklemek o kadar zorki...
Merhaba benimde 5. Gun embriyosu dondurulmuş 4.gundeyim belirtiniz var mi bende kasık ağrısı hafif adet ağrısı var.5.gun dondurulmuş embriyo ile transferim yapildi,bu ikinci denememiz2.denemede dondurulmus embriyo ile gebe kalan varsa belirtileri neydi ve nelere dikkat ettiler,beklemek o kadar zorki...
Benimde adet olucak gibi belimde agrim var hatta bacaklarima vuruyo ağrısı 4.gunden beri agriyo hatta umarim ikimizinde tutmusturMerhaba benimde 5. Gun embriyosu dondurulmuş 4.gundeyim belirtiniz var mi bende kasık ağrısı hafif adet ağrısı var.
Bende lekelenme olmadi hic sadece bel agrim var,ilaclarimi duzenli kullaniyorum beslenmemede dikkat etmeye calistim bu surede umarim tutarBenimde beşinci gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldu çok şükür İkizlerim var. Darısı sizlere canım. Benim bekleme süresinde tek belirtim pembe turuncu arası peçete ile silince olan leke. İlk gün 5. ,6. 7. Gün geldi. Onun dışında İlk iki transferden farklı bir şey olmadı. Vallahi hemen hemen her yere yazdım ilk iki negatifte her şeye dikkat ettim. Son transferden sonra 48 saat sonra 3 saatlik yol 4. Gün 10 saatlik yol olmak 13 saat gittim. 5. Gün işe başladim sınıfım 2. Katta indim çıktım. Bahçede düşer gibi oldum. Ev işi yapmadım, ilaçları iğneleri düzenli kullanıp, düzenli ve dengeli beslendim.
Insallah tutmuştur aminBenimde adet olucak gibi belimde agrim var hatta bacaklarima vuruyo ağrısı 4.gunden beri agriyo hatta umarim ikimizinde tutmustur
InsallahInsallah tutmuştur amin
mrb hanımlar benimde 28 mayısta 5. gün embriyosu transferim yapıldı sonuç bekliyorum suanda ilk denemem benim sizin oldumu transferiniz5.gun dondurulmuş embriyo ile transferim yapildi,bu ikinci denememiz2.denemede dondurulmus embriyo ile gebe kalan varsa belirtileri neydi ve nelere dikkat ettiler,beklemek o kadar zorki...
Evet transferim gerceklesti 21 mayısta benim 2.denemem insallah bu kez tutar cok yorucu bir surecten geciyoruz biz kadinlar bu donemdemrb hanımlar benimde 28 mayısta 5. gün embriyosu transferim yapıldı sonuç bekliyorum suanda ilk denemem benim sizin oldumu transferiniz
test yapmadınızmı gününüz gelmiş aslında inşallah sıkısıkı tutunmuştur bebeğiniz sizeEvet transferim gerceklesti 21 mayısta benim 2.denemem insallah bu kez tutar cok yorucu bir surecten geciyoruz biz kadinlar bu donemde