5.gün dondurulmuş embriyo transferi olanlar ve transferi tutanlar belirtilerini benimle paylasir mı ?

Merhaba bende dondurulmuş 5. Gün embriyosuyla hamile kaldım. Transferin ikinci gününden başlayan kasık ağrılarım ve göğüs ağrım vardı regl öncesi de böyle olduğum için ben hep regl olacağım diye bekledim. 8.gün dayanamayıp kan testi yaptırdım eve geldiğimde kahverengi lekelenmem olmuştu ama çok şükürki sonucum 195 çıkmıştı 🙏 o yüzden belirtilere hiç takılmayın kendinizi de üzmeyin düşünmemeye çalışın. Umarım güzel sonuçlar alırsınız 🙏
Merhaba bende dün 5.gün dondurulmuş transfer oldum biraz gaz var sanki başka bişey yok belirti ne zmn başlar ne yapmamı önerirsiniz.

Merhaba bende dün 5.gün dondurulmuş transfer oldum biraz gaz var sanki başka bişey yok belirti ne zmn başlar ne yapmamı önerirsiniz.
Bence belirtileri çok kafanıza takmayın açıkçası bendeki belirtiler de benim regl belirtilerimdi. Bazı insanlarda çok belirti oluyor bazı insanlarda hiç belirti olmuyor o yüzden belirtilere kafa yorup hiç canınızı sıkmayın zamanı güzel geçirmeye çalışın yiyip içtiklerinize dikkat edin kendinizi çok yormayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏

Bence belirtileri çok kafanıza takmayın açıkçası bendeki belirtiler de benim regl belirtilerimdi. Bazı insanlarda çok belirti oluyor bazı insanlarda hiç belirti olmuyor o yüzden belirtilere kafa yorup hiç canınızı sıkmayın zamanı güzel geçirmeye çalışın yiyip içtiklerinize dikkat edin kendinizi çok yormayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏
İnşallah canım benim mrk ettigim konu dün yapıldı transfer bugün kasıkta agrı var yani.gaz sancımı başka bişey mi.bilmiom oyuzden sordum nasıl oldu ne oldu ne yediniz die

Benim 5. Gün transferi inan hiç bir belirtim olmadı.simdi 9 haftalık hala belirti yok. 6. Haftada kanamam oldu ikizim biri tutmamış onu atıyormuş vücut. şimdi yatıyorum ama ultrasonda görmesem bilemezdim okadar belirtisiz geçiyor.

Merhaba bende dondurulmuş 5. Gün embriyosuyla hamile kaldım. Transferin ikinci gününden başlayan kasık ağrılarım ve göğüs ağrım vardı regl öncesi de böyle olduğum için ben hep regl olacağım diye bekledim. 8.gün dayanamayıp kan testi yaptırdım eve geldiğimde kahverengi lekelenmem olmuştu ama çok şükürki sonucum 195 çıkmıştı 🙏 o yüzden belirtilere hiç takılmayın kendinizi de üzmeyin düşünmemeye çalışın. Umarım güzel sonuçlar alırsınız 🙏
Banyo yapma dediler bana akıntı oluyor bende kokusu delirti beni banyo seven biri olarak yapmamak çok zor gelio akıntı sizde de oluyor mu

Banyo yapma dediler bana akıntı oluyor bende kokusu delirti beni banyo seven biri olarak yapmamak çok zor gelio akıntı sizde de oluyor mu
Bende çok akıntı olmadı kullandığım progestana bağlı oluyordu ama ben transfer olduğum gün banyo yapmadım sadece sonrasında yaptım bana öyle birşey dememişlerdi sadece çok sıcak olmamasına dikkat ettim

Benimde beşinci gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldu çok şükür İkizlerim var. Darısı sizlere canım. Benim bekleme süresinde tek belirtim pembe turuncu arası peçete ile silince olan leke. İlk gün 5. ,6. 7. Gün geldi. Onun dışında İlk iki transferden farklı bir şey olmadı. Vallahi hemen hemen her yere yazdım ilk iki negatifte her şeye dikkat ettim. Son transferden sonra 48 saat sonra 3 saatlik yol 4. Gün 10 saatlik yol olmak 13 saat gittim. 5. Gün işe başladim sınıfım 2. Katta indim çıktım. Bahçede düşer gibi oldum. Ev işi yapmadım, ilaçları iğneleri düzenli kullanıp, düzenli ve dengeli beslendim.
Ay ne kadar güzel bi duygu yaşamışsın iz Allah isteyen herkese versin
Benim de 5. Gün ve .6. Güne ulaşan embriyo lazım var 3 adet ilk denemem ikiz istiyoruz eşimle ve yarın transfer günü şuanda uyku tutmadığından buradayım inşallah iyi sonuçlarla size cevap verebilirim✋

Benim 5. Gün transferi inan hiç bir belirtim olmadı.simdi 9 haftalık hala belirti yok. 6. Haftada kanamam oldu ikizim biri tutmamış onu atıyormuş vücut. şimdi yatıyorum ama ultrasonda görmesem bilemezdim okadar belirtisiz geçiyor.
Merhaba bende şuan 9 haftalık hamileyim benimde 6.haftada kanamam oldu bebeklerim ikizdi. Bitanesinin kalbi durdu diğeri yaşıyor. Doğum yaptınız mı acaba diğer bebeğiniz inşallah sağ sağlim doğmuştur. 🙏

Back
X