5 gün once dogum yaptım 1 gün bile dinlenemedim deliricem

Tatliballim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
404
494
33
31
Kayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam

Bebeğiniz hayırlı olsun
Eşinizle biran önce bu durumu konuşun bence siz lohusasınız daha neyin ne olduğunu anlayamadınız bukadar insan niye çıldırmış mı bunlar Şuanki psikolojiniz çok önemli sütünüz.. Bebek ağlasa etse bile alıp yanına yatırmak ne demek onun annesi sizsiniz. Kapatın kendinizi odanın birine bebeğinizle ilgilenin sizde dinlenin. Koyun tavrınızı bu ne düşüncesizlik ya hu 1 ay sonra gelsinler. O bebek mikrop kapsa ne olucak bu halde bukadar insan varken

Esim için katlanıyorum eltim öğlen geliyo aksam 12de gidiyo görümcem de geldi sözde bana bakıyolar evim battı mutfağım ne halde bilmiyorum cocugum hep ac kalıyo kaynanam yerinden kalkmıyı hic yatamadım bu halimle normal günlerden daha çok yoruluyorm

Eşiniz bu olayları biliyor ve size sus mu diyor? Eşim için bişey diyemiyorum demişsiniz.
Sus demiyor oda üzülüyo halime diyo napim nasıl gelmeyin diyim oda haklı onada bisey diyemiyorum onuda cok özledim hic rahat bırakmıyolar oturma odasında kaynanam yanımda yatıyo esim baska odada cocuk ağlayınca yattıgı yerden talimat veriyo şuan bebeğim onun yanında yatıyo ben cıldırcam

Çıldırdınız mı ? Katlanmak ne demek. Yollayın gitsin hepsini eşiniz nasıl sessiz kalıyor bu duruma böyle. Şuan tek önemli şey siz ve bebeğiniz bukadar. Elti görümce de neymiş

Hayırlı olsun bebeginiz. Kocanız ve bebeginizi alıp yatakodasına geçin kapınızıda kilitleyin. İhtiyacınız olursa eşiniz yardımcı olsun. Gün içinde de odanızdan çıkmayın. Kim gelmiş kim gitmiş boşverin.

Alla alla değişik. Gelmeyin demesin zaten bu kadar kalabalık gelmeyin desin. Annemde burda zaten çoluk çocuk gelmeye gerek yok desin.
Ayrıca niye odalar ayrı alın bebeği yanınıza eşinizin yanına gidin. Niye kv ne diyosa onu yapıyosunuz. Kocamla yatıcam anne de sorarsa.
Karıştırmayın kendinize bu kadar. Stresten sütünüz gelmese kim alıcak suçu üzerine? Size yüklenecekler yine

Ben bastan, Annemi cagirirdimmm zaten.
Bole sey mi olur yahu .
Neyse gidicekmis zaten, bosver kalp kirma.
Eşinde iyiymis onunla.kotu olursunuz. Esiniz azcik citlatsin, dinlenmek istior uyusun dinlensin vs diye.
Biri geldiginde de uyuyormus gibi yapin. Yada hasta gibi. O hizmet etsin madem yardima gelmis.

Deli olmak yerine derdinizi anlatım olmadı anlamadılar o zaman tartışın
Böyle yardim mi olur keşke gelmeseymiş eşinizde sesini çıkarsın bi zahmet çok iyi diyorsunda arkadaşım seni düşünemiyor mu bu adam
Üzülerek soruyorum bunu anneniz hayattami ?

Ben zamaninda konu bile acip uyardim siz gibileri.. cok iyi biliyorum durumunu.. birde ustune hizmet bekleniyir dikisli dikisli.. bol sabir diliyorum

salgın kol geziyor o kadar insanın yenidoğan evinde ne işi var. kabul etmeyin kv yede direk söyleyin.

Pardon 5 gunluk bebegin kv yatagnda ne isi var bence is sizde bitiyor 5 yasinda degil ya 5 gunluk demek ne demek gerekirse uykusuzluktan bayil yinede bebeginle kendin ilgilen ev alsin basini gitsin cagiran kendisi ise agirlayan o olsun al bebegini yatak odana gec kapat kapini ben bu buyukleride anlamiyorum bebege bakmaya yardimci gelinmez evi idare etmeye gelinir benmkilerde basimdan bir hafta gitmedi ama bebegimi kimseye vermedim sen uyu biraz biz bakarz dediler bir yasinda olsa neyse 1 haftalik bebege nasil bakcan diye soylendm kimsenin ne dusunecegide pek umrumda olmadi

Yuhh cehaletin nirvanasi! Bu millet neden böyle hödük olmak zorunda anlamıyorum. Çok geçmiş olsun kesinlikle yatağından kalkma uzan dinlen ne münasebet kimseyle uğraşma. Gerekirse ağrım var söyleyim böyleyim de ezdirme kendini. Yazık ya bebeğine içim sızladı. Kocan da lutfen biraz erkek olup kovalasın herkesi. odalara dalan o abiye de haddini bildirin. Çok afedersin ama kocan böyle pısırıksa senin misafirin hiç bitmez sezeryanli misin? Iyi bakilman gerek stresten uzak dur. acil çözüm bulman lazim hepsi çok dusuncesiz ve cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…