- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Kayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
iyi ama neden katlanma arkadaşımEsim için katlanıyorum
Eşiniz farkında mı.onunla sakince konuşun.ve bebeğin sağlığı için kaçın ordan.ya da kimse gelmesin artık yazikKayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Ayhhh! Sizde başka bir alemmişsiniz! Eşiniz glenleri karşılamış, e sizi de o halinizle ayakta yemek yapıp gelenleri ağırlar halde görünce gelen gitmez tabiki.Ahh seni çok iyi anlıyorum.
Doğum yaptım o gece bebek uyumadı gece bebeğe baktım neyse sabah hastaneden çıktık
Eşim beni kapıdan eve bıraktı babam geldi uçakla onu havaalanından almaya gitti
Ben 2 saat yalnız bekledim
Babam geldi 2 gün kaldı, yatmak yerine onunla oturdum, yemek yaptım ortalık toparladım
Babamın gittiği günün sabahında kaynanam geldi
2 gece 3 gün kaldı
Eşimi alıp x yere gidicez yok bilmemkim teyzenler çağırdı diye diye beni bebekle tüm gün yalnız bırakıp gitti. Yemeklere gelmeyi ihmal etmedi. Tabi yemekleri kucağımda bebekle, dikişlerimle ben hazırladım. Yedi yedi eline sağlık dedi.
O gittikten sonra bebeğim sarılıktan hastanede yattı.
Hastaneden çıkardık kısa bir süre sonra erkek kardeşim geldi.
Onu da eşim gidip karşıladı eve getirdi yemek yaptım yedi 3 gün. Onu otogara bıraktığımız sabah görümcem geldi. Bi gece kaldı, sabahına grip olmuş bebeğe bulaştırdı. Onu gönderdik yine hastanelerde süründük.
15-20 günümüz böyle geçti. Eşim bana yetişmeye, misafir ağırlamaya çalıştı bütün izni bunlara gitti.
Misafirlerden de akrabalarımızdan da nefret ettik. Gelen giden bitmedi tabi saydıklarımdan sonra da gelenler kalanlar oldu.
2,5 aylık oldu bebeğim. son yatılı misafir ancak dün gitti.
Akıl sağlığını korumak için bebeğini al yatak odasında otur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?