- Konu Sahibi Tatliballim
-
Ayhhh! Sizde başka bir alemmişsiniz! Eşiniz glenleri karşılamış, e sizi de o halinizle ayakta yemek yapıp gelenleri ağırlar halde görünce gelen gitmez tabiki.
Niye bu kadar pasifiniz ki cildirin gecirin bi kriz yeter deyin 1 hafta daha katlanma gitsin gonder ya da eve misafir cagirmasin cocuk hasta olacak bu gidisle grip salgini var zaten okudum sinirlerim bozuldu cidden al.hemen bebegi yanindan niye ka ul.ettin verdin sende de hata var susmak erdem degil bu çağda saflikSus demiyor oda üzülüyo halime diyo napim nasıl gelmeyin diyim oda haklı onada bisey diyemiyorum onuda cok özledim hic rahat bırakmıyolar oturma odasında kaynanam yanımda yatıyo esim baska odada cocuk ağlayınca yattıgı yerden talimat veriyo şuan bebeğim onun yanında yatıyo ben cıldırcam
Tamam ama çocuğunuzu yaniniza alin.yeni doğmuş bebek neden babaannesiyle yatıyor, gece kalkmıyor musunuz? Bu şekilde daha zor olmzz miHerkese teker teker cevap veremedim. Kaynanam burada yaşamıyor aslında ben bu kadar düşüncesiz oldugunu bilmiyodum bişey söyleyip kalbini kırmak istemiyorum uzakta ve carsamba günü gidicek eşim de pısırıklıktan değil eve gelen misafire nasıl gelmeyin derim diyo ben biliyorum onu onluk bi durum yok benim kendi akrabalarım olsa bende söyleyemem bide kaynanam geldiğinde cok sık bizde kalan bi insan değil eltime gider misafirler oraya gider o yüzden bisey söylemek istemiyorum idare etmeye calısıyorum carsamba gününe kadar delirmezsem
Herkese teker teker cevap veremedim. Kaynanam burada yaşamıyor aslında ben bu kadar düşüncesiz oldugunu bilmiyodum bişey söyleyip kalbini kırmak istemiyorum uzakta ve carsamba günü gidicek eşim de pısırıklıktan değil eve gelen misafire nasıl gelmeyin derim diyo ben biliyorum onu onluk bi durum yok benim kendi akrabalarım olsa bende söyleyemem bide kaynanam geldiğinde cok sık bizde kalan bi insan değil eltime gider misafirler oraya gider o yüzden bisey söylemek istemiyorum idare etmeye calısıyorum carsamba gününe kadar delirmezsem
Hiçbirşey yapamayız. İçini döktü konu sahibi.İyi de , ona git diyemem, bunun kalbini kıramam, esim pasif değil ona laf edemem diye karşılık veriyorsunuz bütün tavsiyelere. Peki biz buradan ne yapabiliriz siz böyle oldukça ?
Kayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
eşin annesini uyarsın eşine güzellikle soyleKayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?