5 gün once dogum yaptım 1 gün bile dinlenemedim deliricem

Keşke hastaneden çıkmadan bi numara yapsaydın. Dr enfeksiyon riski var sakın ev kalabalık olmasın 1 ay deseydi kaynananın yanında en azından kalabalıktan yırtardın. Kontrole falan gidersen bu taktiği deniyebilirsin.

Ayyyyy okurken icim daraldi gonder gitsin yaa, senin dinlenmen lazim, ne demek cocugum kv yaninda,git al cocugunu kardesim, kv acik acik soyle kimseyi cagirmasin yada rica et kendide gitsin madem yardim etmiyor ayy valla sìkinti bastii sen lohusasin yaa ben cinnet gecirirdim heral

Kuzum al bebeğini geç yatak odasına biraz da sesin ciksin ne demek kaynana 'nin yanında bebek yatıyor sende amma rahatsin
Hem bebeğini aç bırakma al yatak odasını kilitle emzir küçük çocuğu nasıl aç birakirsin
Eşine de de bu durumu git deme yada yelmesinler deme ben doğumda yatak odama yattım onlar yemek aş hepsini kendileri yedi kemdileri yikadi bende yemek yedim gittim bebegimi odama aldım kösüle kösüle afedersin yattım acıma yoksa bu kadar yüzle tepene çıkarlar şuan sen gelinlik yapacak değil analık yapacaksin kendine gel bebegine odaklan

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyür inşallah bebeğin .
Açık açık şöyle kayınvalidene anne yorgunum daha doğum yorgunluğumu üzerimden atamadım yeterince misafir ağırladık artık dinlenmek istiyorum yardımların için de teşekkür ederim bende bebeğimle birbirimize alışmak istiyorum de gönder . Gönderemez dersen de sadece misafir olayını artık bırakmasını söyle . Laftan anlamıyorsa eşinle konuş artık sinir krizi geçiricem hiç mi acımanız yok de . Allah kolaylık versin insanlar çok anlayışsız

al bebeğini koynuna bari bebeğinden huzurlan.çok meraklıysa oğluyla yatsın.ne dıyım patavatsız ınsanlar anlamaz asla bırşeyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…