- 30 Ocak 2016
- 762
- 1.309
- 113
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Konuş kayinvadidenle benim biraz dinlenmeye ihtiyacım var de bu şekilde rahat olamıyorum de eşini hiç araya koyma ılımlı mütevazı ve kırıcı olmadan anlatabilirsin bence .Kayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Aynısı başıma gelmisti . Allahtan babam duruma el koymuştu. Hadi bakalım hepimiz gidelim kari koca bakarlar cocuklarina. Zaten Deniz 10 gun sonra ben ise basliycam derse bol bol bakarsiniz deyip hem annemi götürmüştü hem de kayinvalideme görümcelerime hazirlanin sizi de birakicam demistiKayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Kayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
heyyy allahim daha neler duyacagiz cok duyarsiz insanlar ya esine acilen anlat. yoksa. nasl toparlanacan bende. bir sogumda bole tempoluydum 1 hafta gecmeden hadtahanelik oldum. haberin olsunKayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Esin cok iyiymis gercekten. Esimiz iyi diye maalesf bicok seyi gormezden gelip gecistiriyoruz ama oyle degil maalesf. Esiniz azcik sizi dusunse bu ortami dagitirKayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Offf ya Allah kurtarsin. Suan gercktn uzuldum durumunaSus demiyor oda üzülüyo halime diyo napim nasıl gelmeyin diyim oda haklı onada bisey diyemiyorum onuda cok özledim hic rahat bırakmıyolar oturma odasında kaynanam yanımda yatıyo esim baska odada cocuk ağlayınca yattıgı yerden talimat veriyo şuan bebeğim onun yanında yatıyo ben cıldırcam
Kayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?