5 gün once dogum yaptım 1 gün bile dinlenemedim deliricem

Kayımvalideniz neden yanınızda kalıyor? Eşinizle kendi odanızda kalın.
İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz? Yeni doğum yapmış birinin evine gelinir mi yığın yığın ahali. Sinir oldum. Bebeğinizi de alın kendi odanıza geçin. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Bebek ağlıyor diye de kayınvalide alamaz, o bebeğin size ihtiyacı var. Almak istediğinde düzgünce uyarın

Ben olsam salona çıkıp toplanın gidin diye çığlık atardım heralde deli oluyorum böyle insanları faydası dokunmuyor bari zararı dokunmasın

Konuş kayinvadidenle benim biraz dinlenmeye ihtiyacım var de bu şekilde rahat olamıyorum de eşini hiç araya koyma ılımlı mütevazı ve kırıcı olmadan anlatabilirsin bence .

Öncelikle hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyütün yavrunuzu yenidoğan bebeğin yanına bu kadar insan sokulmaz enfeksiyon kapar bebeğin bağışıklığı daha gelişmedi hemen o insanları evden gönderin

Aynısı başıma gelmisti . Allahtan babam duruma el koymuştu. Hadi bakalım hepimiz gidelim kari koca bakarlar cocuklarina. Zaten Deniz 10 gun sonra ben ise basliycam derse bol bol bakarsiniz deyip hem annemi götürmüştü hem de kayinvalideme görümcelerime hazirlanin sizi de birakicam demisti
Bozuldular tabi ama ben bir nefes almistim. Bu arada severim hepsini sadece çok bunalmıştım...
Siz de deneyin. Lohusanin ayıbı olmamali. Soyleyin dümdüz

Bence odaniza kapanin, salona insanlarin yanina cikmayin. Emziriyorum, uyuyor basinda duruyorum falan dersiniz. Kapatin kendinizi onlar gidene kadar. Insallah kisa surede giderler, bunlari hepimiz yasadik maalesef.

heyyy allahim daha neler duyacagiz cok duyarsiz insanlar ya esine acilen anlat. yoksa. nasl toparlanacan bende. bir sogumda bole tempoluydum 1 hafta gecmeden hadtahanelik oldum. haberin olsun

İyi dayanmışsınız ben olsam sinir krizi geçirip defolun diye bağırırdım

AY yattt inle bağır çağır ağrım var diye al çocuğu kapan odaya. Hastalık kapar daha yenidoğan yazık bebeğe sütün kesilmez inşallah

Esin cok iyiymis gercekten. Esimiz iyi diye maalesf bicok seyi gormezden gelip gecistiriyoruz ama oyle degil maalesf. Esiniz azcik sizi dusunse bu ortami dagitir

Offf ya Allah kurtarsin. Suan gercktn uzuldum durumuna

Hiç kovmayı düşünmesiniz mi ? Göster kapıyı onlara olan sana olur üzüntüden sütün kesilir. Açma kapıyı geldiklerinde müsait değilim de yardımdan çok yükler sana

Buraya yazmakla vakit kaybedeceginize, cikin ve her sey icin tesekkur ettiginizi ama bu sekilde cok daha fazla yorulduğunuzu, bebeginizle birbirinize bile alisamadiginizi soyleyin. En azindan bir sure daha kalacaksa kayinvalideniz eve kimseyi toplamasin. Bunu acik ve net bir sekilde siz soyleyin. Esinize birakmayin.

Bak sonrasında pişman olmak istemiyorsan..
Cocugunla bağın olsun istiyisin..
Ufak çaplı cinnet geçir..
Bak bende aynı şeyi görümcekle yaşadım
Sonuç 2 aylıkken taşan süt 1 haftada yok.olduu
Sonra ah vah edince birşeyler duzelmiyecek vee şuan bebeginin bu hallerini özleyeceksin .
Ben doyamadim ağlamakla geçti günlerim.
Şimdi hep keskeliyorum..
Geçti artık.bundan sonrası için bende tepkimi koydum.
O cocugun neden huzursuz kokuna ihtiyacı var sen mutsuz oldukça oda mutsuz
Ve o kadar
Hastalik.kol.gezerken nasıl.milletin.içine sokuyorsun..
Enfeksiyon kapsa yazık sen artık annesin
Güçlü olmak.zorundasın.. lütfen

benim evim misafir ağırlayacak durumda değilim görmek istiyorsan akrabalarını eşim götürsün onlara seni anne demek çok mu zor? siz konuşamıyorsanız kocanız konuşsun niye kendinizi strese sokuyorsunuz yeni doğum yapmış halinizle?

Geçmiş olsun dicek başka birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…