5.gün transferi ile hamile kalan arkadaşlar yardım

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
başarısız denemeler sonucunda son denemeyi 5.güne embriyo transferi (heralde pgt oluyor) yapıldı ancak negatif.Bu pgt veya 5.gün için başarılı gebelik elde eden var mı arkadaşlar ? hangi merkezi önerirsiniz

başarısız denemeler sonucunda son denemeyi 5.güne embriyo transferi (heralde pgt oluyor) yapıldı ancak negatif.Bu pgt veya 5.gün için başarılı gebelik elde eden var mı arkadaşlar ? hangi merkezi önerirsiniz
Benimki beşinci gündü canım ilkinde tuttu hemen çok şükür.sanada çok geçmiş olsun.pco vardı bende 4 yıldır olmuyordu,Ankara anatoliada yaptırdım gaziantepte oturuyorum sormak istediğin bişey varsa çekinme

Slm
Benim transfer olalı 2 gün oldu
5. Gün blastosıst .1 tane

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Slm hayirli olsun insallah guzel haber verirsin bnde fransada tedavi goruyorum 2.Gunum bugun bnmde transferimin insllah sevincli haberler aliriz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben fransadayım burda tedavi oluyorum . Oldum diyelim artık :) test için gün sayıyorum artık

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

gentille cim daha oncede sordum gormedin galiba...
sen devlet hastanesindemi yoksa ozel bir tup bebek merkezindemi yaptirdin tedavini??? birde 5. gun transferini senmi istedin doktorunmu uygun gordu??bizim hastane hep 2. gun embryosu koyuyor :((
ve benimde carsamba transferim vardi iptal oldu malesef :((

gentille cim daha oncede sordum gormedin galiba...
sen devlet hastanesindemi yoksa ozel bir tup bebek merkezindemi yaptirdin tedavini??? birde 5. gun transferini senmi istedin doktorunmu uygun gordu??bizim hastane hep 2. gun embryosu koyuyor :((
ve benimde carsamba transferim vardi iptal oldu malesef :((

Neden iptal oldu

Uzulme bndada vardir bi hayir oyle dusun yeni yumurtalar yeni baslanguc olur belki bu defa bebeslerinde olur zor oluyo ama sonu guzel olsun

Uzulme bndada vardir bi hayir oyle dusun yeni yumurtalar yeni baslanguc olur belki bu defa bebeslerinde olur zor oluyo ama sonu guzel olsun

insallah canim yaa.insallah dedigin gibi olur...

5.gun tarnsferi olanlardanimm bende. İkinci tup bebek deneemem iki tane transfer yapildi ve 5.gun transfer gerceklesti hersey gayet yolunda dedi dr m ama heyecanla bekliorizz.. daha 6gunumuz varr olasilik nasildir bilgi verebilirmisiniz deneyimi olanlar.. tesekkur ler simdidien

Back
X