Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki beşinci gündü canım ilkinde tuttu hemen çok şükür.sanada çok geçmiş olsun.pco vardı bende 4 yıldır olmuyordu,Ankara anatoliada yaptırdım gaziantepte oturuyorum sormak istediğin bişey varsa çekinmebaşarısız denemeler sonucunda son denemeyi 5.güne embriyo transferi (heralde pgt oluyor) yapıldı ancak negatif.Bu pgt veya 5.gün için başarılı gebelik elde eden var mı arkadaşlar ? hangi merkezi önerirsiniz
Benimki beşinci gündü canım ilkinde tuttu hemen çok şükür.sanada çok geçmiş olsun.pco vardı bende 4 yıldır olmuyordu,Ankara anatoliada yaptırdım gaziantepte oturuyorum sormak istediğin bişey varsa çekinme
başka 5. gün blast ile hamile kalan yok mu
Hayırlı olsun, Rabbim sevindirsin inşallah.nerede yaptırdınız
![]()
Slm
Benim transfer olalı 2 gün oldu
5. Gün blastosıst .1 tane
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Ben fransadayım burda tedavi oluyorum . Oldum diyelim artık :) test için gün sayıyorum artık
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
gentille cim daha oncede sordum gormedin galiba...
sen devlet hastanesindemi yoksa ozel bir tup bebek merkezindemi yaptirdin tedavini??? birde 5. gun transferini senmi istedin doktorunmu uygun gordu??bizim hastane hep 2. gun embryosu koyuyor(
ve benimde carsamba transferim vardi iptal oldu malesef(
Neden iptal oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
embryolarin hepsinin gelisimi durdu
Olabiliomuymus oyle bise kac tane vardi
insallah canim yaa.insallah dedigin gibi olur...Uzulme bndada vardir bi hayir oyle dusun yeni yumurtalar yeni baslanguc olur belki bu defa bebeslerinde olur zor oluyo ama sonu guzel olsun
insallah canim yaa.insallah dedigin gibi olur...