5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ay yanıyorum iş yerine koca bir saklama kabında haşlanmış patates getirdim yiyorum ama çok acı atmışım içine yaktı

yok tatlım hiç kaçamak yok gayette tok duruyorum ben halimden memnuum
bende katılmak istiyorum buğün başladım 23,04,2010 şuanki kilom 85,1 benide listeye eklerseniz evinirim

hoşgeldin canım aramıza inşlh istediğin kiloya düşersin

gitti 1 kilo daha kaydirigubbakcemile3

sevgii..

tartıda kilo gidiyor tamam ama gözle görünür bir değişiklik varmı vucüdunda??görenler anlayabiliyomu mesela ??

ben henüz 1200 gr verdimm..böyle devam ederse 20 günde incecik olmam lzaım..10 kilo fazlalığım var çünkiiiii...

selam kizlar,
dün benim icin ok zor gecti, saat 4 e kadar hic bisi yememek zorunda kaldim suda dahil, bi endoskopi ugruna. 4 ten sonra da 2 elma ve 5- 6 kuru erikle günü bitirdim ve bolsu :)
fakat mukafati iyi oldu 700 gr gi:dance:tmis. 10 gündür disari cikmiyordum ve dün cikarken pantolonumun belimden düstügünü farkettim ve cok mutlu oldum 6 kilo verdigim zamanda bile böyle olmammisti, cok mutlu oldum. umarim hep birlikte cbucak zayiflariz.

tatlım en yakınımda beni hergün gören insan sen zayıfladın hayatım diyosa gözle görülür bi bi değişme vardır

yok tatlım hiç kaçamak yok gayette tok duruyorum ben halimden memnuum

hoşgeldin canım aramıza inşlh istediğin kiloya düşersin

gitti 1 kilo daha kaydirigubbakcemile3

teşekkürler sevgiopuyorumnanaktan inş. hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız bu arada sen ne zamandır yapıyosun kaç kilo verdin toplamda bu diyetle

guclubacismile
2 kilo patates
4 kilo domates salatalık
1 bütün piliç 1 kilo ciğer
armut az çilek ve portakkal
yumurta az peynir ama yumurta 8 tane falan yiyorum 1 günde

2 kilo patatesle verdin yani kilo tebrik ederim valla öğlen oldu ben daha bir patates bitiremedim 2 kilo yiyemem herhalde ama bu kadar yemeyle veriliyosa süper miş ayyy inş. hepimiz veririz kilolarımızı

:teytey: slm ben geldimopuyorumnanaktan 2 gün aradan sonra devamguclubacismile
hafda sonu ne aldım ne verdim azda yedim ama fisfisfis

a.s.seni kutluyorum.opuyorumnanaktan demekki hafta sonu da iştahı dizginleyip az yersek kilo alınmadıgı kesinkaydirigubbakcemile2 ben de diyeti ilk yaptıgımda hafta sonu dikkat ederdimbilmiyorumkismile ama simdi yaslanınca irade zayıflıyor mu nebilmiyorumkismile

incilideniz abla mercimek, nohut, kuru fasulye sebze kategorisine girer di mi?

a.s. canım bu bakliyatları hafta sonuna sakla emiopuyorumnanaktan

incilideniz abla nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor ya da ben mi görmüyorum özledim yaf olumunekankayizsmile

a.s.gectiğimiz hafta cok yogundum bide üşütüm ve griptim. hergünüm de kacamaklı oldu:kedi:

tartılmayada korktumeyvahedigeldismile ama yinede inceldiğimi hissediyorumkaydirigubbakcemile2 dar olan pantolonum dün cok bol geldizemuszemushihoyyyt

yine de yarın tartılacagım vermediysemde kesin cok inceldimhihoyyyt aynada da belli oluyorhihoyyyt:dance:

slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve salı günü 7buçukta yatış yapılacak

a.s.canım şimdiden cok gecmiş olsun.opuyorumnanaktan

a.s.20 yıldır evliyim belki 20 kez bosanmayı gerektircek siddetli kavgamız oldu ama arada sevgi olunca düzeliyoropuyorumnanaktan üzülme karsılıklı sevgi herseyi düzeltiyoropuyorumnanaktan

ayy ne dıyetı yapıyorsunuz

5 günde 5 kilo diyeti yapıyoruz tabi ben daha buğün başladım sonuç ne olur bilemem ama yapanlar çok faydasını görende çok kaçamak yapanlar bile 2 kilo vermişler canım inş. bendede işe yarar :Saruboceq: yarasında ya lütfen işe yaramasa yandım çünkü eşimle birlikte başladık kötükedihüso

ayy ne güzel herkez verdi kiloları bende bozduğum için hiç zayıflayamadım sanki kilo aldıom tartılmaya korkuyorum

a.s.tatlım sevgi yediklerini yazmıştı. kendini ac bırkmazsan diyeti bozmasınzemuszemus tam tersi vücud ac bırakılmadıgını anladıgı ıcın yediklerini depolamaz ama mideyi büyütmemeye az ve sık yemeye calışmalısınkaydirigubbakcemile2 bide kacamak yapınca gerisi geliyoreyvahedigeldismile en güzeli menü dısında hic biseyin tadına bakmamakeyvahedigeldismile cünki tadına bakınca gersi geliyorohaoldumsmile ben de öyle oluyor opuyorumnanaktan

89 kilo olduğunu yazmışsın merak ediyorum ne kadar sürede ne kadar verdin ben yeni katıldım da bilmiyorumkismile

canım ben fazla yemek yemek kilo sanırım sıkıntıdan alıyorum evlendiğimde 46 kilo falandım ben başladım pazartesi sabahtan akşamam kadar bir buçuk partates iki bardak bitki çayı içtim onları bile zar zor yedim sonra akşam olunca güzel yemekler yapmıştım herkez yerken bende dayanamadım bozdum aslında irademe sahip olsam açlığa dayanabilirim

selam kızlar.
bu gün başladım ilk günüm pateteslerimi yedim yaklaşık 1 lt civarı da su içtim fena hissetmiyorum.
sizler nasılsınız bakalım
ayrıca listeye benide eklermisiniz 105,3 başlangıç
bu kez olucak inşallah :Saruboceq: olmak zorunda aslında . klava:

benimde bugün ilk günüm bende rahatım şuana kadar bakalım inş. olur valla tesadüfen buldum burayı karıştırırken çıktı inş. işe yarar çok istiyorum kilolarımda kurtulmak çooooook:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…