- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.821
yok tatlım hiç kaçamak yok gayette tok duruyorum ben halimden memnuumeveet dış göz olarak bu cok hoşuma gitti dogrusu..
sevgicim sen maşallah hem yiyorsun ve tok duruyorsun hem de bol bol kilo veriyorsun... kaydirigubbakcemile5
hiç kacamakların olmuyor gün icinde degil mı bunları yedikten sonra.... sanırım onun etkisi de vardır...
ben de elma diyetiyle aç dolasan biri olarak buna bayıldım tabii
ptesi kesin aranızdayım arkadaslar zemuszemus
bende katılmak istiyorum buğün başladım 23,04,2010 şuanki kilom 85,1 benide listeye eklerseniz evinirim
sevgii..
tartıda kilo gidiyor tamam ama gözle görünür bir değişiklik varmı vucüdunda??görenler anlayabiliyomu mesela ??
ben henüz 1200 gr verdimm..böyle devam ederse 20 günde incecik olmam lzaım..10 kilo fazlalığım var çünkiiiii...
yok tatlım hiç kaçamak yok gayette tok duruyorum ben halimden memnuum
hoşgeldin canım aramıza inşlh istediğin kiloya düşersin
gitti 1 kilo daha kaydirigubbakcemile3
teşekkürler sevgiopuyorumnanaktan inş. hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız bu arada sen ne zamandır yapıyosun kaç kilo verdin toplamda bu diyetle
guclubacismile
2 kilo patates
4 kilo domates salatalık
1 bütün piliç 1 kilo ciğer
armut az çilek ve portakkal
yumurta az peynir ama yumurta 8 tane falan yiyorum 1 günde
:teytey: slm ben geldimopuyorumnanaktan 2 gün aradan sonra devamguclubacismile
hafda sonu ne aldım ne verdim azda yedim ama fisfisfis
incilideniz abla mercimek, nohut, kuru fasulye sebze kategorisine girer di mi?
incilideniz abla nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor ya da ben mi görmüyorum özledim yaf olumunekankayizsmile
slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve salı günü 7buçukta yatış yapılacak
kızlarr kocamla aram çok kötü bozuldu..senağlama ilk defa böyle bişey yaşıyorum ona boşanacağımı söyledimmafoldumben ama onsuz yapamamki..off off...neyse biraz burnunu sürteyim bakalım sonra karar verecem..
niye buraya yazıyorum diyet miyet kalmadı çünkü..önce hiç bişey yiyemedim bugünse kendimi durduramıyorum..cipslere abur cubura ve de sigaraya gömülmüş durumdayım...
haftaya herşey yoluna girerse ya da en azından mantıklı düşünebilmeye yeniden başlarsam pazartesi başlayacam diyete:a015:
ayy ne dıyetı yapıyorsunuz
ayy ne güzel herkez verdi kiloları bende bozduğum için hiç zayıflayamadım sanki kilo aldıom tartılmaya korkuyorum
ayy ne güzel herkez verdi kiloları bende bozduğum için hiç zayıflayamadım sanki kilo aldıom tartılmaya korkuyorum
a.s.tatlım sevgi yediklerini yazmıştı. kendini ac bırkmazsan diyeti bozmasınzemuszemus tam tersi vücud ac bırakılmadıgını anladıgı ıcın yediklerini depolamazama mideyi büyütmemeye az ve sık yemeye calışmalısınkaydirigubbakcemile2 bide kacamak yapınca gerisi geliyoreyvahedigeldismile en güzeli menü dısında hic biseyin tadına bakmamakeyvahedigeldismile cünki tadına bakınca gersi geliyorohaoldumsmile ben de öyle oluyor opuyorumnanaktan
a.s.tatlım sevgi yediklerini yazmıştı. kendini ac bırkmazsan diyeti bozmasınzemuszemus tam tersi vücud ac bırakılmadıgını anladıgı ıcın yediklerini depolamazama mideyi büyütmemeye az ve sık yemeye calışmalısınkaydirigubbakcemile2 bide kacamak yapınca gerisi geliyoreyvahedigeldismile en güzeli menü dısında hic biseyin tadına bakmamakeyvahedigeldismile cünki tadına bakınca gersi geliyorohaoldumsmile ben de öyle oluyor opuyorumnanaktan
sinanuray sen kaç ayda verdin bu kiloları 73 e düşmüssün anladığım kadarıyla ne güzel valla
selam kızlar.
bu gün başladım ilk günüm pateteslerimi yedim yaklaşık 1 lt civarı da su içtim fena hissetmiyorum.
sizler nasılsınız bakalım
ayrıca listeye benide eklermisiniz 105,3 başlangıç
bu kez olucak inşallah :Saruboceq: olmak zorunda aslında .klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?