- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.881
slm bende bugün başladım iki hafta önce yapmıştım 3 kg vermiştim ama hic dikkat etmedim yine aldım tekrar başlıyorum başlangıc kilom 89,3, hedefim üst üste iki hafta devam etmek
merhaba arkadaşlr benim bugun bitti ama tartı bir kilo eksik gösterdi bugun regl olcam onun şişkinliğide var sanırım ondan şuan 60 oldumzemuszemus
arkadaşlar benim buğün sebze günüm lahanayı haşladım ama sadece suyunu içebiliyorum yanlış mı bilen varmı
slm kız lar
arkadaşlar benim buğün sebze günüm lahanayı haşladım ama sadece suyunu içebiliyorum yanlış mı bilen varmı
selamlar,
maalesef ben bugün 200 gr verebilmisim ki sadece yogurt yedigim halde hic kacamagim olmadi ama yine de 5 kilo veremedim yine 2,400 kg vermisim buhafta 69,1 ile baslamistim 66,7 kg ile de bitirdim :)) bende fazlasi gitmiyor :) belki 2 aydir diette oldugumdan kaynaklaniyodur bilemiyorum.
sanirim bu hafta ki kupa Sevgi arkadasimizdadir.
slm bacı nerdesın yoksun kızzz
ya buarada bugun basım donuyo mıdem bulanıyo aclıktan sanırım bacım yaaa cok kotuyum :ecrin_bebek:
a.s.selam sadece suyu olmaz. bugün yalnızca lahana ile mi basladın:uhm: keske baska sebzelerde ekleseydineyvahedigeldismile dayanabilirsen yalnızca lahanayla devam etmen gerekiyor.:sinifsinif: birazcık domates salcası ile yag kullanmadan ve tabiiki et de kallanmadan kapuska gibi (baharat ilave ederek) pişirip yiyebilirsincokacimcoook
yok hayır sadece lahanayla başlamadım domates salatık ve marulda yedim sabah kahvaltıda sadece birini mi yemem gerekiyodu yoksabenneyaptımki
a.s.selam sadece suyu olmaz. bugün yalnızca lahana ile mi basladın:uhm: keske baska sebzelerde ekleseydineyvahedigeldismile dayanabilirsen yalnızca lahanayla devam etmen gerekiyor.:sinifsinif: birazcık domates salcası ile yag kullanmadan ve tabiiki et de kallanmadan kapuska gibi (baharat ilave ederek) pişirip yiyebilirsincokacimcoook
yok hayır sadece lahanayla başlamadım domates salatık ve marulda yedim sabah kahvaltıda sadece birini mi yemem gerekiyodu yoksabenneyaptımki
a.s. iyi o zaman lahana, domates, salatalık ve marulla devam edebilirsinzemuszemus sabah ne kadar ceşitle baslarsan onunla devam ediyoruzcokacimcoook bu durumda gun boyu yiyeceklerimizi sabah tabagımızda bulunduracagız
bence biseylerde yemen gerekiyo sadece lahana suyu ile olmaz canim
a.s. iyi o zaman lahana, domates, salatalık ve marulla devam edebilirsinzemuszemus sabah ne kadar ceşitle baslarsan onunla devam ediyoruzcokacimcoook bu durumda gun boyu yiyeceklerimizi sabah tabagımızda bulunduracagız
meyve günüdede aynı şekilde dimi ama et gününde biriyle devam ediyoruz bu arada sormasamda olur ama tuz da yasak dimi :uhm:
bu arada incilideniz sana teşekkür etmeyi unuttum valla son umudum bu diyet desem yalan olmaz çoooook teşekkür edrimopuyorumnanaktan inş. işe yarar :Saruboceq:
olsun ya bozma moralini bence 2,400 de az değil 5 gün için bu arada bişey soracam bu kilo cetvelini nasıl yapıyosunuz imler yapabiiyoopuyorumnanaktan
yok canım zaten başka bişeyler yemeden duramam ayyy ölürüm kaydirigubbakcemile3 . salatalık domates ve marulda yedim sabah bide lahananın suyunu içtim kendisini yiyemem
meyve günüdede aynı şekilde dimi ama et gününde biriyle devam ediyoruz bu arada sormasamda olur ama tuz da yasak dimi :uhm:
evet hangi myve ile basladiysan butun aynisiyla devam ediyosun, evet tuz ve yag yasak
-
a.s.evet meyva günüde aynızemuszemus et gününü de ceşitlendirebilirsincokacimcoook yagsız olmak kaydıyla ton balık, tavuk, ciğer ne istersen ne kadar cesit istersencokacimcoook önemli olan cesitlerin hepsi sabahki tabagında bulunsunkaydirigubbakcemile2 birer catal alıp, gün icinde o cesitlerle devamopuyorumnanaktan
bu arada incilideniz sana teşekkür etmeyi unuttum valla son umudum bu diyet desem yalan olmaz çoooook teşekkür edrimopuyorumnanaktan inş. işe yarar :Saruboceq:
a.s.inşallah işine yararvereliniortak ben pek cok diyetten sonra tekrar bu diyete döndümkaydirigubbakcemile2 bana en uygun diyet buopuyorumnanaktan
-
a.s.evet meyva günüde aynızemuszemus et gününü de ceşitlendirebilirsincokacimcoook yagsız olmak kaydıyla ton balık, tavuk, ciğer ne istersen ne kadar cesit istersencokacimcoook önemli olan cesitlerin hepsi sabahki tabagında bulunsunkaydirigubbakcemile2 birer catal alıp, gün icinde o cesitlerle devamopuyorumnanaktan
a.s.inşallah işine yararvereliniortak ben pek cok diyetten sonra tekrar bu diyete döndümkaydirigubbakcemile2 bana en uygun diyet buopuyorumnanaktan
aaaaakannehir demekki ben o kısmını anlamamışım sadece tavuk yiyecektim ii oldu sölediğin tşkler
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo benim bugün sebze günüm dometes salatalık maydano dereotu marul biber karıştırıp karıştırıp yiyorum zemuszemus
şimdilik iyi gibi.
bişi sorcam ya demin tarlıdım tartı 103,30 gösterdi 1 günde vermiş olma ihtimalim yok heralde dimi ?
gerçi bu beni pek mutlu etti ama hemde öglen ögünümden sonra tartlmıştım
kizlar pirinc lapasi detoxunu deneyen var mi, nasil yapildigi konusunda yardimci olurmusunuz
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo benim bugün sebze günüm dometes salatalık maydano dereotu marul biber karıştırıp karıştırıp yiyorum zemuszemus
şimdilik iyi gibi.
bişi sorcam ya demin tarlıdım tartı 103,30 gösterdi 1 günde vermiş olma ihtimalim yok heralde dimi ?
gerçi bu beni pek mutlu etti ama hemde öglen ögünümden sonra tartlmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?