5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar benim buğün sebze günüm lahanayı haşladım ama sadece suyunu içebiliyorum yanlış mı bilen varmı

a.s.selam sadece suyu olmaz. bugün yalnızca lahana ile mi basladın:uhm: keske baska sebzelerde ekleseydineyvahedigeldismile dayanabilirsen yalnızca lahanayla devam etmen gerekiyor.:sinifsinif: birazcık domates salcası ile yag kullanmadan ve tabiiki et de kallanmadan kapuska gibi (baharat ilave ederek) pişirip yiyebilirsincokacimcoook

a.s.chatlaxx nerelerdesin:uhm: 15 gündür diyet yapamadım hem hastaydım, hem cok yogundum 88,5 olmuştumeyvahedigeldismile:sinifsinif: bu gectiğimiz pazartesi tekrar baslamıştımmafoldumben bugun 84 kg geliyorumkaydirigubbakcemile2 ama persembe regl oldum kaydirigubbakcemile2 eger bi yanlışlık yoksa 4,5 kg vermişim kaydirigubbakcemile2 hem de hic spor yapmadan ve gayet hareketsiz bir haftaya ragmenhihoyyyt pazartesi 84 ile devam ediyorumhihoyyyt lütfen listeyi güncellermisin:teytey: haftaya kupayı alacagım galiba:lepi::dance:

olsun ya bozma moralini bence 2,400 de az değil 5 gün için bu arada bişey soracam bu kilo cetvelini nasıl yapıyosunuz imler yapabiiyoopuyorumnanaktan

yok canım zaten başka bişeyler yemeden duramam ayyy ölürüm kaydirigubbakcemile3 . salatalık domates ve marulda yedim sabah bide lahananın suyunu içtim kendisini yiyemem

afiyet olsun canim, iyi yapmissin

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo benim bugün sebze günüm dometes salatalık maydano dereotu marul biber karıştırıp karıştırıp yiyorum zemuszemus
şimdilik iyi gibi.
bişi sorcam ya demin tarlıdım tartı 103,30 gösterdi 1 günde vermiş olma ihtimalim yok heralde dimi ?
gerçi bu beni pek mutlu etti ama hemde öglen ögünümden sonra tartlmıştım

a.s.öncelikle sık tartılmak iyi degilmafoldumben motivasyonun düşer, her zaman her gun kilo verilmeyebilireyvahedigeldismile ama verilecek kilo cok olunca verilebiliyorkaydirigubbakcemile2

kizlar pirinc lapasi detoxunu deneyen var mi, nasil yapildigi konusunda yardimci olurmusunuz

a.s.pirinc lapası detoksunu zaman zaman ödem atmak icin yapıyorumzemuszemus ancak yagdan gitmiyoreyvahedigeldismile yalnızca ödem atıp, hafifliyorsun:dance: yalnızca iki gün yapılıyor. basmati pirinci en saglıklısı. pirince haşlıyorsun (ister sulu, ister lapa) yagsız yogurt ( tercihen pul biber ve nane kullanabilirsin) tuz ilave etmeden 2 gun yalnızca bunu yiyorsunopuyorumnanaktan

a.s.olur herhalde neden olmasın ama bencede tartılma 5 gün sık dişini . benimde sebze günüm buğün daha rahatım dün zorlanmıştım biraz ama dün bitti ve geçti alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…