5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

iste buna cok sevindim,cok merak ediyorum nerden veriyoruz diye.lütfen 3 hafta sonra yine bildir

tamam canim bildirrim, bende merakla bekliyorum nerden kilo verdigimi :)
bu arada sende cok iyi kilo vermissin nasil verdin, neler yaptin

canim benim hikayem cok uzun ya ben 1 sene oldu baslayali cok al ver yasadim dogru dürüst yapsaydim simdi 40 kiloydum :roflol: ne yaptigima gelince ozaman emziiyodum sadece dikkat ettim

canim sende almanyadaymissin,nerde yaptirdin ölcümü bende yatirmak istiyorum bide mümkünse amancasinida yazabilirmisin

evet almanyadayim.benim ev doktorum yapiyor bu testi, ben stuttgarttayim sen hangi sehirdesin.
Ölcümün ilk sayfasinda yazan su; AltaMedica Impedanzanalyse, sanirim alta medica marka, ama haftaya da kan vercem ondada troit testi yapcak guatr var mi diye.
Bu arada tebrik ederim cok iyi kilo vermissin, günlügüne biraz göz attim gayet iyiydi ve saglikli umarim bundan sonrada iyi ve saglikli bi sekilde kilo verebilirsin

tesekür ederim canim ben hamburgdayim,artik burdayim günüge devam etmiyorum bi an önce bitsin istiyorum cünkü Cok SIKIldim artik

tesekür ederim canim ben hamburgdayim,artik burdayim günüge devam etmiyorum bi an önce bitsin istiyorum cünkü Cok SIKIldim artik

anliyorum seni uzun süren dietler cok can SIKIYO, saglikli oluyor, fakat insan bir süre sonra yeter artik diyor, umarim enkisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin. bende biranönce istedigim kiloya gelip bi sekilde kilo mu korumak icin bisiler yapcam, bugun doktorun verdigi diet günde 50 gr verdiriyomus ama o diet bana 10 günde 5 kilo aldirir o yuzden ben bildigimi yapcam :)
umarim hep beraber istedigimiz kilolara ulasiriz

2 haftadır hep uydum 2 haftanın ilk kaçamağını yaptım oda yumurtamam maydonz ekledim bu saatte karnım acıktı boş yiyemedim:çok üzgünüm:

akşamları erkenmi yatıyosun diyet yüzünden. valla bende öle yaptım dün oturursam dayanamayıp yerim die korktum cokacimcoook

bu şekildene kadar veriyosun peki ama kötü örnek oluyosun bana lmaz:

ne bilim maydanoz yedim diye suçlu hissettim hiç kaçamak yapmamıştım

üzülme o kadar maydonozdan ne olurki görende baklava börek yedin sanır kaydirigubbakcemile3 ama maşşallah sana benimde dün ilk günümdü ya çok ii geçti hiç kaçamak yok buğünden dahada umutluyum en azından çeşit var kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar.chatlaxx cim 56.4 kiloyum.ama dun yapmadim sayilir,fazla bisey yemedim ama diyetin disindaydi onun icin dunu saymadim.biraz rahatsizdim,sekerli biseylerde yedim.insallah haftaya olmaz bi kacamak.bol zayiflamalar kizlar kimse soylememis daha kac kilo verdiniz ya merak ediyorum.opuyorumnanaktan

ins canim

arkadaşlar meraba,ben forumu kayıt olmadan dışarıdan takip edenbiriydim .bugun kayıt oldum güzel haberlerimi sizlerle paylaşayım istedim..
çarsamba gunu yanı 21 nısanda bu "5 gunde 5 kılo verdıren dıyetı" gordum incilideniz hanımın yazdığı.Öncelikle ona tesekkurlerımı ıletıyorum..ardından kılo değişimimi açıklıyorum..çarşamba sabah diyete başladığımda 78.5 kılodaydım,ilk üç gunu gerıde bıraktım ve bu sabahhhhhhhhh 76.6 kılodayım..bugun meyve gunum yarın yumurtanın ardından bitecek durumu yıne sızlere yazarım..Tüm bünyeler muhakkak farklıdır ama ben hıc bır zarar hıssetmedım tavsıye edıyorum,ben bı kac gun vucudumu dınlendırıp tekrar yapmayyı dusunuyorum..tesekkurlerr kadınlarr klubuu..:))

arkadaşlar benim buğün sebze günüm lahanayı haşladım ama sadece suyunu içebiliyorum yanlış mı bilen varmı

a.s.hosgeldin canim aramiza.bol bol zayiflamalar,incelmeler.opuyorumnanaktan

selamlar,
maalesef ben bugün 200 gr verebilmisim ki sadece yogurt yedigim halde hic kacamagim olmadi ama yine de 5 kilo veremedim yine 2,400 kg vermisim buhafta 69,1 ile baslamistim 66,7 kg ile de bitirdim :)) bende fazlasi gitmiyor :) belki 2 aydir diette oldugumdan kaynaklaniyodur bilemiyorum.
sanirim bu hafta ki kupa Sevgi arkadasimizdadir.

slm bende bugün başladım iki hafta önce yapmıştım 3 kg vermiştim ama hic dikkat etmedim yine aldım tekrar başlıyorum başlangıc kilom 89,3, hedefim üst üste iki hafta devam etmek

yaaaa bende heveslendm ama korkuyorum baslamaya ay ya vereyim derken alirsam bu listeyle :))) almam degilmi???

almassin canim bence mutlaka verirsin fakat kimi cok kimi az veriyo, mesela ben iki haftadir yapioyrum bu dieti gecen haftada bu haftada 2,400 kg verdim, ama aramizda 5 kilo verenlerde var 5 günde. yalniz bayram günlerinde asiri ya kacarsan geri alirsin biraz dikkat lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…