- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.841
benimde bugün ilk günüm bende rahatım şuana kadar bakalım inş. olur valla tesadüfen buldum burayı karıştırırken çıktı inş. işe yarar çok istiyorum kilolarımda kurtulmak çooooook:Saruboceq:
o fotolar 65lil fotolar tatlımSevgicim görünen fotolar sana mi ait, resimlerde zayif görunuyosun, boyun kac senin
70 gibi görünmüyo sanki
valla bugünle beraber toplam 5 oldu 4ü bu hafta biri geçen hafta geçen haftada da 4 vermiştim ama 3ünü geri aldımteşekkürler sevgiopuyorumnanaktan inş. hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız bu arada sen ne zamandır yapıyosun kaç kilo verdin toplamda bu diyetle
inşallah canım sen kaç kilosun
o fotolar 65lil fotolar tatlım
valla bugünle beraber toplam 5 oldu 4ü bu hafta biri geçen hafta geçen haftada da 4 vermiştim ama 3ünü geri aldım
71 e düşmüştüm iki kilo aldım doğum yaptım ben
89 kilo olduğunu yazmışsın merak ediyorum ne kadar sürede ne kadar verdin ben yeni katıldım da bilmiyorumkismile
canım ben fazla yemek yemek kilo sanırım sıkıntıdan alıyorum evlendiğimde 46 kilo falandım ben başladım pazartesi sabahtan akşamam kadar bir buçuk partates iki bardak bitki çayı içtim onları bile zar zor yedim sonra akşam olunca güzel yemekler yapmıştım herkez yerken bende dayanamadım bozdum aslında irademe sahip olsam açlığa dayanabilirim
selam kızlar.
bu gün başladım ilk günüm pateteslerimi yedim yaklaşık 1 lt civarı da su içtim fena hissetmiyorum.
sizler nasılsınız bakalım
ayrıca listeye benide eklermisiniz 105,3 başlangıç
bu kez olucak inşallah :Saruboceq: olmak zorunda aslında .klava:
oluyor yani verilebiliyor ne güzel 2 günlük bayramda abartıncamı geri geliyor kilolar
SEVGıCıM sadece ben albümünde 24. resim vvar bitane mor tişört ve kotlu orada kaç kilosun bide yarın resimlerinii bekliyorumm erkenden ekle bak çatlarımmopuyorumnanaktanevet çok abartınca aynen iade ediyor
SEVGıCıM sadece ben albümünde 24. resim vvar bitane mor tişört ve kotlu orada kaç kilosun bide yarın resimlerinii bekliyorumm erkenden ekle bak çatlarımmopuyorumnanaktan
bu arada bende yarın tatrılıp bildireceğim arkadaşlar 82.5 la başladıım bakalım kaç kilo gitti 2 gündür sporda yapıyorum 79 olduysam dünyalar benim olurrrr
ttlım o fotoda 65 kiloydum:sinifsinif:şuan 70im bi 5 daha versem tam o halime gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?