- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.941
slm kızlarrrrrrr haftasonu şehir dışındaydım bi haftasonu da evde otursam dünya tersine dönecek delikafadulden
offfff şehir dışında olunca hiç dikkat edemiyorum yediğime içtiğime :1no2: yine abarttım haftasonu senağlama
zaten az vermiştim haftaiçi çok üzgünüm acaba bünyem alıştı da onun için mi az veriyorum artık ??? bir de haftasonu abartınca hiç anlamı kalmıyor diyet uygulamamın(((((((((
neyse yarın yine patatesten başlıyorum 1 hafta daha deneyeyim bakalım CADIARZU
ne dersin incili ablacım canım benim??? olumunekankayizsmile
evet arkadaşlar kusura bakmayın 2 gndür giremiyordumm vee bugün tartıldımm tamm 3 kilo vermişimm bu benim için harika bişeeyyy belkii haftasonuu dha az yeseydimm bu kilo 4 olucaktı ama bu da yeter bnaaa yarınn diyete devammmm :)))))
4 ileri 2 geri olsa keşke(((((((((
geçen hafta sebebini anlamadığım bi şişkinlik vardı bende regl falan da değilim 2 vermiştim ama haftasonu o kadar çok yedim ki 2 ileri 2 geri olmuşumdur kesin tartılmıycam moralim aşırı derecede bozuluyor o zaman :sinifsinif:
ama herşeye rağmen diyete devammmmmmmmm
a.s.tatlım sen toplamda verdiğine ve inceldiğine bakzemuszemus en fazla 2 hafta daha diyette kalırız hepsi hepsi bu
kızlar çok teşekkürler
of napsam bilmiyorum
herseyden midem bulanıyor bir tek browni, şeker abur cubur dan midem bulanmıyor
sabahtan aksama kadar bunları yemek ıstıyorum
et gününde ne yiyorsunuz yani aklıma birsey de gelmiyor ki
surekli haslanmıs et filan mı
ıykkk ne feci
bende çok istiyorum bu diyeti yapmayı ama şöyle bi sorunum var yumurta sevmem taş çatlasa yarım yumurtayı zor yerim bide et sevmem yiyemem heleki tuzu asla hayatımdan çıkaramam.etsiz yumurtasız nasıl bi diyet uyguyabilirimki.mutlaka benimle aynı şeyi düşünen arkadaşlar vardır.
a.s.selam ben de pazartesi devam ediyorum:dance: aramıza hoş geldinvereliniortak ben malum günlerde de yapıyorumzemuszemus beni pek etkilemiyor ama bünyeye göre degişirmi bilmemopuyorumnanaktan
içinopuyorumnanaktan
aslında tartılmıcaktım da dükkanda kocaman hassas terazi var. her alt kata inişimde ugruyorum yanına sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
bugün bende daha rahatım düne nazaran zırt pırt salatalık yiyorum. dün akşam üstüne dogru acayip kalsiz kaldım ama bide hafif baş dönmesi sizde de oldumu hiç
kızlar çok teşekkürler
of napsam bilmiyorum
herseyden midem bulanıyor bir tek browni, şeker abur cubur dan midem bulanmıyor
sabahtan aksama kadar bunları yemek ıstıyorum
et gününde ne yiyorsunuz yani aklıma birsey de gelmiyor ki
surekli haslanmıs et filan mı
ıykkk ne feci
kızlar dn giremedim sofyadayım şuanda bile bu hafta kupa bende 5 kilo gitti 69a düştüm şuan resim ekleyemicem pazartesi dönünce eski ve yeni halimi yayınlıcam öpüyorum herkeşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?