- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.981
ya kızlar ben bugün başlıyorum diyete.. dün gece karar vermiştim.. tartıldım 64.3 çıktı ..sabah tartıldım 63.3 ..şuan patateslerim haşlanıyor .sabahki kilomu baz alıyorum tabi.. sabah hiçbirşey yiyememe gibi bi rahatsızlığım war benim.. saat 11 olmadan bişey yiyemiyorum.. bunun problem olmayacağını düşünüyorum çünkü sabahları mesai de çok açlığımı aramıyorum.. benim sorunum eşim ewe geldiğinde onunla masaya oturup yemek yemek .. o yiyor kiloları ben alıyorum sanki :) .. bakalım cuma akşamı yazacağım.. kaç kilo gidecek .. tek hedefim ewlenmeden önceki halime dönmek55-56 olmak istiyorum .. birde bişey sorucam ,,light içecekler serbest denmiş.. buna light cola dahil mi? zero içilebilir mi_?
a.s.ben kullanmamanı öneririmbilmiyorumkismile uzmanlar kemik erimesi vs zararları dışında light içeceklerin pek de light olmadığını söylüyorlarbilmiyorumkismile ama karar seninopuyorumnanaktan
bencede kola gibi asitli içecekleri kilo yapmasalar bile ki, yapıyolar hayatımızdan çıkarmalıyız çocuklarımızıda uzak tutmalıyız biz içmessek onlarda içmezler ayran ,taze meyve suları varken neden kola ki :uhm:
ama ayran ve meyve suyu içemiyoruz patates gününde.. ben light cola ve light ice tea kullanıyorum malesef
sigaram yok alkol kullanmam ama benimde kötü alışkanlığım cola.. çok içiyorum eskiden günde 2,5 lt içerdim şimdi azalttım.. eşim kilolarımın bundaN kaynaklandığını söylüyortabi dediğiniz gibi kemik erimesi we diğer rahatsızlıklarda cabası.. ama yok bu defa azimliyim... kesinlikle bu diyet programını bozmayacağım ...
şekersiz çay o kadar tatsız geliyor ki anlatamam .. içtiğimden bişey anlamıyorum.. ama kendime verdiğim sözden dönemem .. bu defa olmaz.. azimliyim :) kendimle gurur duyuyorum :) inşallah son güne kadar eksizsiz dewam .. bu diyeti bir haftadan fazla uygulamamız durumunda herhangi bi şey olur mu ? çünkü benim 8-9 kg vermem gerekiyor ...
a.s.yok bilidğim kadarıyla çünkü incili denizden okudum o ilk yaptığında 3 ay gibi bir süre yapmış yanlış hatırlamıyorsam birde onu ii hatırlıyorum martta başlamış 89 la hazirana kadar 55 olacakmış demekki istenildiği kadar yapılabiliinyor tabi dayana bilirsek :))
kızlar boyle uzun sure bu dıyete dayanabılen var mı baska?
masallah dıyım
cok zor olsa gerek
calısanlar nasıl yapıyor ısyerınde fılan?
Bu diyeti emziren anneler de uygulayabilir mi?
Bu diyeti emziren anneler de uygulayabilir mi?
a.s.yeşil çay var arkadaşım hemde aromalılarıda çok özellikle naneliyi tavsiye ederim nane iştahı kapatıyor. başka ıhlamur adaçayı vb çaylarda olabilir hem şekersiz olarak tüketmekte kolay ama yinede tabi sizin tercihiniz saygı duyarım opuyorumnanaktan
kızlar boyle uzun sure bu dıyete dayanabılen var mı baska?
masallah dıyım
cok zor olsa gerek
calısanlar nasıl yapıyor ısyerınde fılan?
yeşil çay 33. farz zaten içiyoruz onu :roflol:
haklısın ama yapacak bişey yok
sevgi papatya gibisin maşallah
süper olmuşsunnn
çok farketmiş seni takip ediyoruz canım
devam et arkanadan geliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?