- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.241
teşekkürler canım opuyorumnanaktaninş.başarılı olursun korkma ben verdim ya herkes verir ilk gün zorluyor ama diğer günlr çok rahat geçiyo
Günaydınnnnn çiçeklerrrrrrropuyorumnanaktan
Bugün bende başladım fakat meyveden,dün akşam patetes haşlayamadan uyuya kalmışım.Sabahta işe geldim vakitte yoktu.
Bugün meyveden başlasam bişi olur mu ?
Kızlarrrr bişi demediniz bilmiyorumkismile
canım biz de bilmiyoruz ki.. yarın başla en iyisi riske girme
Bu saat oldu elma ve çaydan başka bişi yemedim içmedimmm :sinifsinif:
Olmaz mı acaba yaaa
su,yeşil çay sınırsız içebiliyor muyuz? off ilk günüm ve çok heyecanlıyım..kolay gelsin herkese.bende regl dönemindeyim vücudum şişumarım verebilirim incilideniz abla...
a.s.günaydın kızlar ben bu gün tatildeyim 5 günü tamamladım ama hiç kaçamak yapmama rağmen 3,1:sm_cool: kilo verebildim 85,1 di ilk kilom şimdi 82 oldum fazla üzülmedim çünkü hiç spor yapamadım ve masa başıişte çalışıyorum ve hareket neredeyse sıfır ama 2. haftamda kondisyon bisikletim var onu aksatmadan yapıcam
kızlar ben bu hafta diyet yapamıcam annem rahatsızlandı gidiyorum izmire orda yapamam foruma giricem sık sık ama diyet yok bu hafta haftaya kaldığım yerden dewam
:)))))
canım ya iiki varsınız burası bana çok ii geldi bu arada eşimde başlamıştı benle o 5,2 kg verdi bide benimle dalga geçiyor yani anlıcanız bizim evin kupası:hooray: eşime:asigim: gitti bu hafta
Bu saat oldu elma ve çaydan başka bişi yemedim içmedimmm :sinifsinif:
Olmaz mı acaba yaaa
a.s.tatlım madem böyle başladın, meyva ile devam etmekten başka çare yok.bilmiyorumkismile ama değiştirince ne oluyor bizde bilmiyoruz:uhm: eğer kaçamaksız tamamlarsan sonucu bizde senden öğrenirizopuyorumnanaktan 5 kg gitmesede yinede kilo verebilirsin. zemuszemus meyva günü iki protein günün arasında idi bu durumda sen yarın 2. gün protein günü yaparsan, 3.gün patates, 4.gün protein, son günde sebze diye düzenlemen gerekiyor gibi:uhm: başka önerisi olan varmı arkadaşlaropuyorumnanaktan
canım ben sporda yapamıyorum umarım yinede gider kilolar akşama kadar masa başı bitiriyor insanıakannehir
a.s.tatlım madem böyle başladın, meyva ile devam etmekten başka çare yok.bilmiyorumkismile ama değiştirince ne oluyor bizde bilmiyoruz:uhm: eğer kaçamaksız tamamlarsan sonucu bizde senden öğrenirizopuyorumnanaktan 5 kg gitmesede yinede kilo verebilirsin. zemuszemus meyva günü iki protein günün arasında idi bu durumda sen yarın 2. gün protein günü yaparsan, 3.gün patates, 4.gün protein, son günde sebze diye düzenlemen gerekiyor gibi:uhm: başka önerisi olan varmı arkadaşlaropuyorumnanaktan
Tabi canım olabilir yada patatesle meyve yi yer değiştirmem yeter belki.
Patates canım çekti kaydirigubbakcemile5 Elma adetim 2 oldu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?