5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bu bilgiyi ben de birçok yerde okumuşumdur. Ve bilhassa bedensel egzersizlerden sonra yağsız süt veya süt ürünü tüketilirse yakılan yağ bayağı fark ediyormuş yani, %20 kadar falan.

aynen canım valla nekadar giderse o kardır diyorum ben..ben de bırakırsam çok yerim...ah ah nolurdu sanki 1 gün tatlı bir günde makarna günü olaydı ama yine de kilo verebileydikkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim.
benim eşimin light ve diyet sözüne alarjisi var.ona detoks yapıyorum dedim.bu yüzden eve light yoğurt süt sokamıyorum.evde pınarın normal ürünleri var napacağım bilmiyorum olmadı bu hafta onlarla bi denerim.

evden çıkmadan 7:30 gibi domates salatalık brokoli marul yesem,gün içinde de salatalıkla devam ederim arada domates brokoli devam ederim böyle aklıma gelen bunlar CADIARZU

tatil kaçamaksız zor olacak benim için o yüzden hazirana kadar inşallah çok kilo vereyimde biraz kaçamak hakkım olsun istiyorum:kedi:
kızlar ben bu hafta diyet yapamıcam annem rahatsızlandı gidiyorum izmire orda yapamam foruma giricem sık sık ama diyet yok bu hafta haftaya kaldığım yerden dewam
çok geçmiş olsun anneniz en kısa zamanda iyileşir inşallah
kızlar ben sabahtan beri 2 orta patates yedim, akşama kadar yanımda 5 tane daha var yavaş mı gidiyorum?
canım acıktıkca yiyeceksin ama bana biraz az geldia.s
ben spor hiç yapamıyorum ya evde kondüsyon psikletiyle biraz yapıyorum o kadar o yüzden daha az vereceğim gibi geliyor:1no2:
nane biraz bozabilir canım kekik daha iyi olur,hepimiz meyve gününü iple çekiyoruz opuyorumnanaktan
en güzeli meyve günü bence :) kaydirigubbakcemile5
aynene bencede en güzeli meyve çok çok seviyorum şimdiden elma,armut,kivi,portakal hazırladıma.s.:lepi:
ilahi çok güldüm :roflolluyor canım banada hatta ben hergün rüyamda çeşit çeşit yemekler yiyorum eşimede soruyorum rüyamda şunları yedim kilo almam dımı diyecokacimcoookopuyorumnanaktan

canım benim sizin işiniz daha zor siz hem hareketlisiniz daha çabuk acıkırsınız hemde iş yerinde imkanlarınız sınırlı Allah yardımcınız olsun,tamam senin için yapacağım aynı yerde olsaydık 1tabakta getirirdim senin çalıştığın yereopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aynen canım valla nekadar giderse o kardır diyorum ben..ben de bırakırsam çok yerim...ah ah nolurdu sanki 1 gün tatlı bir günde makarna günü olaydı ama yine de kilo verebileydikkaydirigubbakcemile3

bak aklıma ne geldi..2 gün serbest ya.. birini tatlı birini makarna günü mü yapsak :roflol:

a.s.slm kızlar bir sorum olacak biraz önce ablamla telde konuştuk diyetimi anlattım spor yapmadığım için tam veremediğimden bahsettim ablamda bu diyetler ve diyetsyenler konusunda bayabaya bir tecrübelidir bana dediki spora hiç başlama ohaoldumsmileçünkü hangi diyetisyene gittiysem ömür boyu yapmıycaksan spora başlama demişler özellikle diyetin ilk zamnlarında yapmamamk gerekiyomuş kilo verimi düşerse veye durursa başlanacakmş:sm_confused:
biraz mantıklı geldi bana da ablam geçen yıl diyet ve yürüyüşle 30 kilo verdi ama yürüyüşü bırakır bırakmaz yediklerine dikkat etsede 20 kilosunu geri aldı kafam çok karıştı yardımmmmkafamçokkarıştı

arkadaşlar bişey itiraf edeyim tavuk günüm bugün ve hiç acıkmıyorum çok güzel oldu ve az tavuk yedim üstelik ama mide kazıntısı hiç yapmadı inşallah diğer 2 günde böyle rahat geçer :))

profesyonel bi spor değil ki yürüyüş.. ama ablan da geri almış.. bak korkuttun beni şimdi.. e vücut nasıl toplayacak ki kendini o zaman :uhm:

arkadaşlar bişey itiraf edeyim tavuk günüm bugün ve hiç acıkmıyorum çok güzel oldu ve az tavuk yedim üstelik ama mide kazıntısı hiç yapmadı inşallah diğer 2 günde böyle rahat geçer :))

aynen canım et tok tutuyor bende acıkmıyorum patetes günüde güzeldi sebzede zorlandım oda acemi olduğum için inşallah haftaya menümü çok kalabalık tutacağıma.sa.s.

canım spordan kasıt ağır bir sporsa ablanın dediğine bende katılıyorum ama vücudun yakması için hareketede ihtiyaç var bence kendini yormadan spordan ziyade eğlence için hazır baharda geldi yürüyüş yapabilirsin çünkü ben spor yapıcam diye bir işe giriştiğimde yapamam ama şimdi 1 aydır işe gidip gelirken yürüyorum sabah 30 dk akşam 30 dk 1 aydır sıkılaştığımı hissediyorum yaz sonuna kadarda biraz hareket olur diye düşünüyorum zaten kışın hareket kısıtlı olduğu için ister istemez biraz kilo alıyor herkez benim fikrim bu hafif bahar yürüyüşleri güzel olabilir opuyorumnanaktan

bence spor yapılmalı yağ yakımı daha kolay olur ama zorlayıcı sporlar yapmamak gerekirmiş bende duymuştum daha önceden,hafifde olsa yürüyüş mekik haraketleri..v.s. çok zorlamadan yapılmalı,canım ablan diyetten sonra fazla dikkat etmemiş sanırımsengözlerimebaksanaba.s.

aynen canım et tok tutuyor bende acıkmıyorum patetes günüde güzeldi sebzede zorlandım oda acemi olduğum için inşallah haftaya menümü çok kalabalık tutacağıma.sa.s.

aksine benim sebze çok iyi geçti ve ilk gün olarak yapmak durumunda kaldım sebzeyi ikinci gün patatesi yaptım ama çok acıktım sık sık patates yemek zorunda kaldım haftaya patatesi sadece fırında yapıcam yağsız elma dilimi şeklinde baharatlı çok daha lezzetli ve bıkmadan yeniyor zemuszemus bugünde çok şükür güzel gidiyor inşallah darısı diğer iki günün başına diyelim opuyorumnanaktan

inşallah canım fırında hiç aklıma gelmemişti patates daha güzel olur üstünede kekik pulbiber ooo süper burda birbirimizede fikir veriyoruz çok iyi oldu katılmam:lepipuyorumnanaktansebzeyi bende yemek şeklinde yapacağım çorba ve türlühihoyyyta.s.

arkadaşlar bu diyet maşallah bende de işe yaradı iki günün sonunda bende verdim ama cuma günü toplamıyla yazacağım:))

ben de bütün attım patatesleri.. kabuklarıyla.. kumpir gibi yani.. çok mikemmmel oldu.. tavsiye ederim.. 1 saat kadar tuttum fırında

ben de bütün attım patatesleri.. kabuklarıyla.. kumpir gibi yani.. çok mikemmmel oldu.. tavsiye ederim.. 1 saat kadar tuttum fırında

oda güzel olur közlemiş gibi sonradan baharat ekledinmi canım sademi daha iyi oldu,benim diyet serüvenim hazirana kadar inşallah onuda denerim hem değişik değişik yaparsak bıkmayızdacokacimcoooka.s.

bilemiyorum kızlar kafam karıştı beimde bende biraz yürüyüşün ii geleceğini düşünüyorum en azında hava alırız ben bide büroya tıkılıp kalan biri olarak beni yürüyüş ferahlatıyo ama deneyip görücez galiba :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…