- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.281
a.s.tatlım bildiğim ve okuduğum kadarı ile bütün gıdalarda protein, vitamin, mineral, yağ ve karbonhidrat belli miktarlarda var zaten. ama yukarıda saydıklarının hepsinin ortak noktası hayvansal protein olmaları yani protein ağırlığının ağır basması.kaydirigubbakcemile5
light tercih edilmesinin nedeni yağ oranlarının yok yada çok az olmasızemuszemus uzmanlar light süt ve yoğurt'un yağ yakımını (özellikle karın yağlarını) hızlandırdığını ve glisemik endeksi yükseltemediklerini söylüyorlar:uhm: ortaya yeni bir tez atılana kadar bunu doğru kabul edip, böyle uygulayacağızopuyorumnanaktan
bu hafta benimde az buçuk kaçamaklı geçiyo ya anlamadım neden.. tam adapte olamadım galiba.. neyse ona görede eksik olacak mükafatı tabi :gitme: haftaya inşallah hiç kaçamak yapmam.. yine de bırakmak istemedim çünkü bırakırsam çok yerim..
a.s.tatlım bildiğim ve okuduğum kadarı ile bütün gıdalarda protein, vitamin, mineral, yağ ve karbonhidrat belli miktarlarda var zaten. ama yukarıda saydıklarının hepsinin ortak noktası hayvansal protein olmaları yani protein ağırlığının ağır basması.kaydirigubbakcemile5
light tercih edilmesinin nedeni yağ oranlarının yok yada çok az olmasızemuszemus uzmanlar light süt ve yoğurt'un yağ yakımını (özellikle karın yağlarını) hızlandırdığını ve glisemik endeksi yükseltemediklerini söylüyorlar:uhm: ortaya yeni bir tez atılana kadar bunu doğru kabul edip, böyle uygulayacağızopuyorumnanaktan
a.s.ben sebze günü menü'ye mutlaka salatalık ilave ediyorumzemuszemus hem tok tutuyor, hem de acıktıkça işyerinin mutfağına kaçıp afyitle yiyorum.cokacimcoook tabbi kabuğunu soymadan yiyorum ki cildimi de güzelleştirsin..opuyorumnanaktan
tatil kaçamaksız zor olacak benim için o yüzden hazirana kadar inşallah çok kilo vereyimde biraz kaçamak hakkım olsun istiyorum:kedi:a.s.günaydın kızlar ben bu gün tatildeyim 5 günü tamamladım ama hiç kaçamak yapmama rağmen 3,1:sm_cool: kilo verebildim 85,1 di ilk kilom şimdi 82 oldum fazla üzülmedim çünkü hiç spor yapamadım ve masa başıişte çalışıyorum ve hareket neredeyse sıfır ama 2. haftamda kondisyon bisikletim var onu aksatmadan yapıcam
çok geçmiş olsun anneniz en kısa zamanda iyileşir inşallahkızlar ben bu hafta diyet yapamıcam annem rahatsızlandı gidiyorum izmire orda yapamam foruma giricem sık sık ama diyet yok bu hafta haftaya kaldığım yerden dewam
canım acıktıkca yiyeceksin ama bana biraz az geldia.skızlar ben sabahtan beri 2 orta patates yedim, akşama kadar yanımda 5 tane daha var yavaş mı gidiyorum?
ben spor hiç yapamıyorum ya evde kondüsyon psikletiyle biraz yapıyorum o kadar o yüzden daha az vereceğim gibi geliyor:1no2:yok çok dikkat edicem inş. bide sporu ihamal etmicem bu iki gün ve hemen başlıcam 2 günün ardından durmak yok yola devam daha benim çok yolum var önce 80 görecem sonra 70 sonra 60 ensonda 59 olsa yeter ayy göbek atasım gelidi :dance:
nane biraz bozabilir canım kekik daha iyi olur,hepimiz meyve gününü iple çekiyoruz opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar bugün 3 günüm dün patates günümde zor geçti sayılır bugün tavuk günüm gündüz haşlama akşam fırında yicem inşallah tuzsuz biraz kötü ama olsun naneyle pul biberle biraz renk kattım sabah gitti bu şekilde inşallah tüm günde böyle rahat geçerde yarın meyve günüm iple çekiyorum yarını herkeze başarılar :))
aynene bencede en güzeli meyve çok çok seviyorum şimdiden elma,armut,kivi,portakal hazırladıma.s.:lepi:en güzeli meyve günü bence :) kaydirigubbakcemile5
ilahi çok güldüm :roflola.s.buğün işe gelirken dolmşun penceresinden dışarı bakıyordum sebze günü beni okadar etkilemiş olacak ki bir binanın üstünde kocaman bir ilanda satılık ev ve dükkanlar yazıyordu ben o satılık yazısını salatalık diye okudumkaydirigubbakcemile3 içimden kahkaha :roflol:atamak için zr tuttum kendimi sizede böle şeyler oluyomu kafayı yeme durumu var mı delikafaduldenkafamçokkarıştı
a.s.ben sebze günü menü'ye mutlaka salatalık ilave ediyorumzemuszemus hem tok tutuyor, hem de acıktıkça işyerinin mutfağına kaçıp afyitle yiyorum.cokacimcoook tabbi kabuğunu soymadan yiyorum ki cildimi de güzelleştirsin..opuyorumnanaktan
a.s.sebze gününe türlünün yanına benim için bide sebze çorbası yapıp, içivercokacimcoook ben çalıştığım için hiç vaktim olmuyor ve salata türü ile geçiştiriyorum:1no2: ne güzel olur sıcak ve limonlu bir sebze çorbasısenağlama
aynen canım valla nekadar giderse o kardır diyorum ben..ben de bırakırsam çok yerim...ah ah nolurdu sanki 1 gün tatlı bir günde makarna günü olaydı ama yine de kilo verebileydikkaydirigubbakcemile3
a.s.slm kızlar bir sorum olacak biraz önce ablamla telde konuştuk diyetimi anlattım spor yapmadığım için tam veremediğimden bahsettim ablamda bu diyetler ve diyetsyenler konusunda bayabaya bir tecrübelidir bana dediki spora hiç başlama ohaoldumsmileçünkü hangi diyetisyene gittiysem ömür boyu yapmıycaksan spora başlama demişler özellikle diyetin ilk zamnlarında yapmamamk gerekiyomuş kilo verimi düşerse veye durursa başlanacakmş:sm_confused:
biraz mantıklı geldi bana da ablam geçen yıl diyet ve yürüyüşle 30 kilo verdi ama yürüyüşü bırakır bırakmaz yediklerine dikkat etsede 20 kilosunu geri aldı kafam çok karıştı yardımmmmkafamçokkarıştı
arkadaşlar bişey itiraf edeyim tavuk günüm bugün ve hiç acıkmıyorum çok güzel oldu ve az tavuk yedim üstelik ama mide kazıntısı hiç yapmadı inşallah diğer 2 günde böyle rahat geçer :))
a.s.slm kızlar bir sorum olacak biraz önce ablamla telde konuştuk diyetimi anlattım spor yapmadığım için tam veremediğimden bahsettim ablamda bu diyetler ve diyetsyenler konusunda bayabaya bir tecrübelidir bana dediki spora hiç başlama ohaoldumsmileçünkü hangi diyetisyene gittiysem ömür boyu yapmıycaksan spora başlama demişler özellikle diyetin ilk zamnlarında yapmamamk gerekiyomuş kilo verimi düşerse veye durursa başlanacakmş:sm_confused:
biraz mantıklı geldi bana da ablam geçen yıl diyet ve yürüyüşle 30 kilo verdi ama yürüyüşü bırakır bırakmaz yediklerine dikkat etsede 20 kilosunu geri aldı kafam çok karıştı yardımmmmkafamçokkarıştı
aynen canım et tok tutuyor bende acıkmıyorum patetes günüde güzeldi sebzede zorlandım oda acemi olduğum için inşallah haftaya menümü çok kalabalık tutacağıma.sa.s.
aksine benim sebze çok iyi geçti ve ilk gün olarak yapmak durumunda kaldım sebzeyi ikinci gün patatesi yaptım ama çok acıktım sık sık patates yemek zorunda kaldım haftaya patatesi sadece fırında yapıcam yağsız elma dilimi şeklinde baharatlı çok daha lezzetli ve bıkmadan yeniyor zemuszemus bugünde çok şükür güzel gidiyor inşallah darısı diğer iki günün başına diyelim opuyorumnanaktan
inşallah canım fırında hiç aklıma gelmemişti patates daha güzel olur üstünede kekik pulbiber ooo süper burda birbirimizede fikir veriyoruz çok iyi oldu katılmam:lepipuyorumnanaktansebzeyi bende yemek şeklinde yapacağım çorba ve türlühihoyyyta.s.
ben de bütün attım patatesleri.. kabuklarıyla.. kumpir gibi yani.. çok mikemmmel oldu.. tavsiye ederim.. 1 saat kadar tuttum fırında
bu arada az kaldı mayıs ayına gireceğiz mayısa kadar 79 olsam zor ama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?